No widze, że powoli wszystko wraca do normy i zaczyna sie wieksza produkcja postów
Ja mam super humorek bo dzisiaj mamy dzień leniuszka i polezałam sobie w wannie prawie godzinke, zregenerowałam siły a mąż właśnie zrobił obiadek mniam :-)
Doris, no nareszcie :-) oj chyba wieczór lejdis miałaś udany, pisz pisz ;-)
witam
u mnie jakis spokojny dzien jak pisałam wczoraj weekend filmowy. Wczoraj obejrzałam jakis triler bardzo fajny dzis czarnego łabedzia i uwazam że beznadzieja. Niunka teraz spi w swoim łózeczku. Ostanio jak marudzi wkładam do łózeczka daje smoka przykrywam kocykiem i mała chwile pokreci sie pokreci i zasypia na 30 minut niestety.
Jutro kontrola u lekarza. Jak mi sie nie chce jechac no ale coz.
Roxanka czy ty brałas ślub 1.08.2009? jak tak to rałysmy tego samego dnia ;-)
hehe no to niezły zbieg okoliczności bo ja właśnie tego dnia brałam ślub

mam nadzieje, że u was na kontroli jutro bedzie wszystko ok

No i chciałabym zobaczyć mine Laury jak odkryła te wszystkie zabawki
Roxannka ja też robię w domu chrzciny i jedzonko mam zamiar wcześniej przygotować. Wymyśliłam, że zamiast tradycyjnego obiadu dwudaniowego (rosół + kotlet itd) będzie moja wersja strogonowa
(nie wiem jak to się pisze) i może jakiś kurak z rożna. Oprócz tego zrobię tort i jakąś sałatkę/sałatki. Pewnie teściowa też coś zrobi i przywiezie. A co Ty robisz? U mnie z dzieciakami będzie 14 osób. Dzieci 2, 3, 4 letnie po 1 sztuce i Laura.
No ja dopiero zaczynam obmyślać plan i menu na ten dzień, no i pewnie mama i teściowa mi troszke pomogą bo ja raczej antytalent kulinarny jestem

ale napewno zrobie jakieś ciasto, może sernik albo babke wielkanocną hmm A obiad to chyba jednak tradycyjnie zupka+drugie no i oczywiście masa sałatek, no a reszta wyjdzie "w praniu" ;-)A wszystkich, razem z nami i Patrykiem bedzie 16 osób, dzieciaki 8,6,4,2 letnie i najważniejszy prawie 6 miesięczny Patryczek hihi
rysia, ale kicha z tym mandatem

też bym sie wsciekła jakbym musiała na to wydać kasy ktorej nie mam

przytulam!