reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

U nas jest tak ze na każdą porę roku kupujemy nowe buty- na wiosne, potem na lato odkryte, czasem na jesien były dobre jeszcze te z wiosny i na zime. Tylko ze Hanka taka modelka ze najlepiej do kazdego ubrania by miała inne buty, haha, ale to po mamusi ma:)

reklama
Dla tych co używają Huggisy w Carrefourze od 2 marca są po 59,88 zl z tego w e-bonie oddają 20 zl, więc wychodzi 39,88 zl za paczkę 104 szt

Ostatnia edycja:
Obuwie, które przechodzi z dziecka na dziecko ze względu na zmieniony już kształt może wywierać niekorzystny wpływ na rozwijającą się stopę, która dopasowuje się do niego.
Dotknął mnie właśnie ten sam "problem"- moja młodsza córka "dziedziczy" ciuszki po starszym bracie... ale co z butami?
Doszedłem jednak do wniosku że na teoretyczną deformację buta ma wpływ sposób użytkowania, rozmiar stopy (dopasowanie do bucika) i waga dziecka... Buciki były mało używane a poprzedni użytkownik ważył niewiele... więc jednak chyba się nadają na młodsze dziecko (1,5 roku)
Co innego gdy takie obuwie będzie użytkowane powiedzmy przez 4 latka. Wtedy już może być mocno sfatygowane.

To ja się pochwale swoimi łowami dzisiejszymi..
Kupiłam Nelci body na długi rękaw, sukienkę, geterki - granatowe w rzeczywistości bo na fotce to chyba na czarne wyglądają i bluzeczkę na krótki rękaw - ciut większą ale nie mogłam się jej oprzeć. Dodatkowo dla Nelci jeszcze nie narodzonego kuzyna spodenki, jeszcze z metką, więc nie używane no i sobie czarną spódniczkę. A i jeszcze Nelci śliniaczek!
I... za całość zapłaciłam 12,50 :-D:biggrin2::happy2:

IMG_1948.jpgIMG_1949.jpg

KasiaJ. - tak, wszystko za 207... ten gratis to fisher price również, na allegro chodzi po co najmniej 100zł... więc udało mi się! jeśli masz selgros w toruniu, to polecam chyba do 14 marca jest promocja

JEstem mega zadowolona bo udalo mi sie kupic GEOXy dla Lili na przecenie za 12€ (zamiast 54€:szok:) Moze nie sa bardzo ladne (kolor brazowy, akurat mi sie nie podoba) ale chodzi w sumie o jakosc, no i pewnie i tak ich dlugo nie ponosi :tak:

reklama
Kupiliśmy małemu taki stoliczek z gratisem w selgrosie za 207zł!!!! cena super a reszta też bo młody zachwycony!!!

Zobacz załącznik 333938

Jejka Kasiek ale cana:szok: super, my mamy jedno i drugie, ale stolik kosztował około 240zł a pozostałe zabawki w zestawie 120 więc zapłaciłaś o 153 zł mniej niż my:szok::szok::szok:

Lencja niezłe ciuszki i ta cena...:-p

Do góry