reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Właśnie też się zastanawiam co tu taka cisza dzisiaj. Wszystkie świętują czy cuuu? Haaalo Kobity odzywać się :-p
P.S ja na Dzień Babek miałam sobie jakiś ciuch wybrać. Pojechaliśmy do sklepu i.... wróciłam z pustymi rękami :wściekła/y: nic a nic mi się nie podoba ostatnio. Za to dzieciowe rzeczy mogłabym siatami ze sklepów wynosić...

[edit]
moje suwaczki się popsuły czy tylko ja ich nie widzę? :(

Ostatnia edycja:
Druga część podziekowań dla wszystkich :)Dzięki ,kochane Dziewczyny z a pamięć i życzenia:)***
Ja tez mam brata młodszego o 7 lat i tez bardzo go kocham,mieliśmy i mamy zawsze bardzo dobry kontakt ,może właśnie przez to,że tak go "niańczyłam " w dziecinstwie:).A jak moi chłopcy byli mali,to starałam sie nie dopuszczać do zazdrości-Tomir był starszy od Maksia o 5 lat,musiałam bardzo go wtedy darzyć uwagą,wspólnie żartowaliśmy z malutkiego głuptaska Maksia,przeciwstawiając go dużemu,mądremu Tomirkowi:).I jakoś nie widziałam szczególnej zazdrości,też mi chętnie pomagał przy braciszku:)

Onesmile a dlaczego podjeliscie decyzje powrotu do Polski?

Jeszcze jej wlasnie nie podjelismy. Ja teraz lece tylko w odwiedzinyi rozejrzec sie co i jak, jak z praca i ogolnie, jak sie zyje. Ja marze od lat o powrocie na stale, aleze nie mielismy gdzie mieszkac, postanowilismy zainwestowac w mieszkanie w UK, zarobic na tym i kupic mieszkanie w PL.
Wyszlo inaczej...

kasis trzymaj się. trzymam kciuki żebyście szybciutko wrócili do domku.
natolin, mila gratuluję 5 :-)
happybeti wszystkiego naaaaaaaaaaaaaj
silve nie znam cię ale nie daj się piciu. bądź silna i trzymam kciuki za ciebie. a tu napewno możesz liczyć na wsparcie wszystkich

Natolin a ile lat masz młodszego brata bo ja mam 9 lat ale starszego i to on sie mna opiekował.
a ja mam siostrę o 9 lat starszą:-) ale żeby się mną opiekowała to bym nie powiedziała:-) raczej się "nie lubiłyśmy" delikatnie mówiąc hihi za to teraz już między nami dużo lepiej:-)

a my dziś z Agusią dostałyśmy kwiatki śliczne:-) poza tym byłam dziś z moją córą i z moją siostrą i jej córą na spacerze. dzisiaj odkryłam, że moje dziecko nie chce nigdzie zasnąć poza swoim łóżeczkiem. próbowałam ją uśpić w innym pokoju na łóżku i się męczyła jak nie wiem a w swoim łóżeczku natychmiast zasnęła:-)

reklama
mila, natolin - gratulacje dla Waszych dzieciaczków z okazji 5 miesięcy! Oby zdrowo rosły :-)
happybeti - sto lat!!!!

My już wróciliśmy do domu. Męczący dzień ale udany jak nie wiem co :-) Wizyta u mojego gina też udana. W ogóle fajny dzień :-)
Magistrantka mojego M. się dzisiaj broniła, więc byłam pewna ze dostanę kwiatki, a tu - laska sie nie popisała i NIC nikomu nie dała w podziękowaniu. No ja po swojej obronie to wszystkim kwiaty i podziekowania wręczałam, ale tak szczerze, od serca, bo naprawdę miałam w nich ogromną pomoc (laska jest z mojej specjalizacji, dokładnie dwa lata nizej! Wiec miała te same warunki co ja...) W efekcie mój M. nie zdążył mi kupić kwiatów. Nie mam do niego żadnych pretensji, bo miał cieżki dzień, z pracy wyszedł znacznie po czasie... Za to po powrocie do domu zrobił mi obiadek :-) Kicham na kwiatki. Kocham Go.

Ostatnia edycja:
Do góry