reklama
Chyba zacznę zmierzać w stronę sypialni. Jutro mam dzień wolnego od "domowego przedszkola"- ahhh ta sis mnie rozpieszcza
Mam zamiar wybrać się do mojej pracy razem z Fifolkiem. Już słyszę ten pisk "biurowych cioci". Kolorowych snów i przespanej nocki
R
rysia85
Gość
Witam się wieczornie:-)
Dzień zaliczam do udanych-miałam w planach sprzątanie ale olałam je zupełnie bo przecież jest dzień kobiet więc postanowiłam że w dniu swojego święta nie będę się przemęczać,dlatego wybrałam się na długi spacer z Miłoszem a później jak M wrócił z pracy obdarował mnie kasą na ciuszki no i wybyłam na pół dnia na shopping...hihi uwielbiam takie prezenty
Natolin, Mila gratuluje "5" suwaczków:-)
Kasis cały czas trzymam kciuki byście w końcu wyszli ze szpitala!!!!!
A jeśli chodzi o rodzeństwo to ja mam brata 2 lata młodszego i siostrę 15 lat młodszą więc ja też nie raz opiekowałam się siostrą i powiem Wam że czasami to jej nawet "matkuje" i traktuje jak najukochańszą "córeczkę";-)
No nic chciałam jeszcze trochę z Wami popisać ale mój M wyszedł z pod prysznica więc pora otworzyć czerwone winko i poświętować bo rzadko kiedy mój pracocholik jest w domu:-)
Dobrej nocy KOBIETY:-)
Dzień zaliczam do udanych-miałam w planach sprzątanie ale olałam je zupełnie bo przecież jest dzień kobiet więc postanowiłam że w dniu swojego święta nie będę się przemęczać,dlatego wybrałam się na długi spacer z Miłoszem a później jak M wrócił z pracy obdarował mnie kasą na ciuszki no i wybyłam na pół dnia na shopping...hihi uwielbiam takie prezenty

Natolin, Mila gratuluje "5" suwaczków:-)
Kasis cały czas trzymam kciuki byście w końcu wyszli ze szpitala!!!!!
A jeśli chodzi o rodzeństwo to ja mam brata 2 lata młodszego i siostrę 15 lat młodszą więc ja też nie raz opiekowałam się siostrą i powiem Wam że czasami to jej nawet "matkuje" i traktuje jak najukochańszą "córeczkę";-)
No nic chciałam jeszcze trochę z Wami popisać ale mój M wyszedł z pod prysznica więc pora otworzyć czerwone winko i poświętować bo rzadko kiedy mój pracocholik jest w domu:-)
Dobrej nocy KOBIETY:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sarisa,Doris,dobrze pamiętałyście
.Ja co prawda urodziny tak naprawdę to mam szóstego,ale że imieniny (których nie obchodzę,a wszyscy pamiętają
) i dzień kobiet ,to juz tak się utarło u mnie,że mam w pakiecie 3in1
)).Dzięki wielkie Wam i innym dziewczynom,których nie jestem w stanie wymienic,kochane jestescie wszystkie,bardzo mi było dziś miło ,dzięki Wam,bo mojego mężczyzny,niestety,nie mam przy sobie,jak dawidowe,moriam,Mona...:***.
Amelka mnie wymęczyła,ale wreszcie padła.
Amelka mnie wymęczyła,ale wreszcie padła.
emiliab
Fanka BB :)
Witajcie!
Jakoś nie miałam weny twórczej do pisania. Teraz też tylko na chwilę...
sarisa głosik oczywiście oddany
Natolin,mila gratuluję suwaczkowych piąteczek
kasis trzymam kciuki za rychły powrót do domu.
happybeti wszystkiego najnajlepszego:-)
U mnie dzień kobiet minął spokojnie. Od Jakuba dostałam własnoręcznie wykonanego kwiatka,a od męża nie dostałam,bo umówiliśmy się,że niedzielna bluzka była prezentem ósmomarcowym. Franek dał mi...spokojny wieczór
.
Może jutro przyjdzie do mnie wena...
Jakoś nie miałam weny twórczej do pisania. Teraz też tylko na chwilę...
sarisa głosik oczywiście oddany

Natolin,mila gratuluję suwaczkowych piąteczek
kasis trzymam kciuki za rychły powrót do domu.
happybeti wszystkiego najnajlepszego:-)
U mnie dzień kobiet minął spokojnie. Od Jakuba dostałam własnoręcznie wykonanego kwiatka,a od męża nie dostałam,bo umówiliśmy się,że niedzielna bluzka była prezentem ósmomarcowym. Franek dał mi...spokojny wieczór
. Może jutro przyjdzie do mnie wena...
reklama
ja i Maura dzis kwiatki dostalysmy, ale od mojego brata,notabene mlodszego o 6 lat
od Mojego dostalam mms z fotka kwiaciarni i dluuugasnej kolejki przed nia
) cwaniaczek
a wiedzial, ze do domu ma sie spieszyc, bo czekalam na niego by moc wyjsc na fitness. Na kwiatki wiec zabraklo czasu
takze margerrita, emilab-nie jestescie same
happybeti- potrojne najserdeczniejsze zyczenia! Moj jest z Portugalii, wiec ci sie skojarzylo, ze musi byc dalejo
a my mieszkamy razem i w zasadzie, poza tym, ze calymi dniami jest w pracy, jest calkiem blisko
)a Twoj gdzie, ze nie przy Tobie?
sariska- ja w ciazy to nawet dwa weselicha zaliczylam
nataolin,mila- gratuluje piateczek!
kasis- kciukasy
od Mojego dostalam mms z fotka kwiaciarni i dluuugasnej kolejki przed nia
happybeti- potrojne najserdeczniejsze zyczenia! Moj jest z Portugalii, wiec ci sie skojarzylo, ze musi byc dalejo
sariska- ja w ciazy to nawet dwa weselicha zaliczylam
nataolin,mila- gratuluje piateczek!
kasis- kciukasy