reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
MINIU, smoniq ma się dobrze
)) jest naprawdę madrą i silną kobietą i mamusią! walczą całą rodziną z problemami Majeczki - najważniejsze że ma ogromne wsparcie w mężu i starszym synku!!! nie pozwalają jej zwątpić, że będzie dobrze! codziennie o nich myślę i wierzę że ich ból i poświęcenie zostanie im tysiackroć wynagrodzone!!!
PS. smoniq miała niedawno urodziny
makuc, witam cie w klubie WIELKICH KOBIET
U mnie jest odwrotnie, wy wiecie co przeszłam bo opisałam, za to mąż tylko tyle co "po drodze" usłyszał...
PS. smoniq miała niedawno urodziny

makuc, witam cie w klubie WIELKICH KOBIET

Efa
Efa zazdraszczam :-) ja już raczej bezpowrotnie muszę sie przestawić na budzenie o 6.00 ehh... prawie jakbym do pracy szław sumie to wolę taką prace niż jakąkolwiek inną ;-)
Ja też
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
MINIU, smoniq ma się dobrze)) jest naprawdę madrą i silną kobietą i mamusią! walczą całą rodziną z problemami Majeczki - najważniejsze że ma ogromne wsparcie w mężu i starszym synku!!! nie pozwalają jej zwątpić, że będzie dobrze! codziennie o nich myślę i wierzę że ich ból i poświęcenie zostanie im tysiackroć wynagrodzone!!!
PS. smoniq miała niedawno urodziny![]()
to wspaniale ze tak sobie świetnie radzą, tak wspierają. A kiedy dokładnie Smoniq ma urodzinki?
makuc podziwiam i gratuluję siły

dorisday2512
Ida tez masz wspomnienia ospowe … hehe
natolin mnie tez nie chodzilo o strone estetyczną tego naczyniaka , tylko pytalam zeby stwierdzic czy jest na tyle ewidentny ,ze może się nie wchlonąć czy raczej malo widoczny. Ja bym chyba dzialała już i nie czekala czy się wchlonie.
Roxi Wszystkiego najlepszego dla Patrysia z okazji imienin :-) Tylko mu piwa dzisiaj nie podawaj ;-)
Alicja a czy Twoja córcia nie miala wczoraj przypadkiem imienin? Jeśli tak , to proszę ją cmoknąć od ciotki Dorotki;-)
elizabenet z tą jazdą w USA to nawet u nas się mówi :-) Podobno zdawanie prawka to banał , a na droge można tez wyjechac byle czym, wszystko można zarejestrowac , nawet własnoręcznie sklepany samochód – zeby tylko mialo kola i się kulało.
Miniu może masz troche racji z tym puszczaniem nerwów , ale moim zdaniem matkę Szymka ponosi za bardzo!!! To już jest trochę patologiczne zachowanie. Można krzyknąc i odeslac do pokoju albo dac karę, ale ona to samymi k*** rzucala i do dziecka „ty skur***” , a to bicie?! Poszla po bandzie moim zdaniem.
Aniawa ja cos czuje ,ze u was to trzydniówka ;-/
natolin a Ty chyba zwariowalas ,ze chcesz isc na 'odwyk'! O nieee!!!!! Przeciez Alicja nie chciala Ci sprawic przykrosci , a mnie absolutnie nie przeszkadza rozmowa o porodzie!!!! Spokojnie
Alicja zapraszam do siebie na ospę ;-)
efa super noc!!!! bombowo
emiliab ja do Ciebie chyba napiszę na prv'a , bo od poniedzialku zabieram się za ta diete i potrzebuje helpa ;-)
natolin mnie tez nie chodzilo o strone estetyczną tego naczyniaka , tylko pytalam zeby stwierdzic czy jest na tyle ewidentny ,ze może się nie wchlonąć czy raczej malo widoczny. Ja bym chyba dzialała już i nie czekala czy się wchlonie.
Roxi Wszystkiego najlepszego dla Patrysia z okazji imienin :-) Tylko mu piwa dzisiaj nie podawaj ;-)
Alicja a czy Twoja córcia nie miala wczoraj przypadkiem imienin? Jeśli tak , to proszę ją cmoknąć od ciotki Dorotki;-)
elizabenet z tą jazdą w USA to nawet u nas się mówi :-) Podobno zdawanie prawka to banał , a na droge można tez wyjechac byle czym, wszystko można zarejestrowac , nawet własnoręcznie sklepany samochód – zeby tylko mialo kola i się kulało.
Miniu może masz troche racji z tym puszczaniem nerwów , ale moim zdaniem matkę Szymka ponosi za bardzo!!! To już jest trochę patologiczne zachowanie. Można krzyknąc i odeslac do pokoju albo dac karę, ale ona to samymi k*** rzucala i do dziecka „ty skur***” , a to bicie?! Poszla po bandzie moim zdaniem.
Aniawa ja cos czuje ,ze u was to trzydniówka ;-/
natolin a Ty chyba zwariowalas ,ze chcesz isc na 'odwyk'! O nieee!!!!! Przeciez Alicja nie chciala Ci sprawic przykrosci , a mnie absolutnie nie przeszkadza rozmowa o porodzie!!!! Spokojnie
Alicja zapraszam do siebie na ospę ;-)
efa super noc!!!! bombowo
emiliab ja do Ciebie chyba napiszę na prv'a , bo od poniedzialku zabieram się za ta diete i potrzebuje helpa ;-)
...ledwo widziałam moją niunię bo mi kazali soczewki zdjąć i widziałam tylko zamazaną plamę :-)
Haha to mnie rozbawiłaś

Doris, współczuję ospy.
Wracając do kosztów ślubu to ja też nie wiem za co ksiądz wziął 200 zł w przypadku licencji. Szlag mnie trafił jak powiedział cenę. A za metryki chrztu u nas się płaci. Ile to zależy od kościoła, w jednym co łaska a w drugim wg taryfikatora np 4 lata temu 20 zl.
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Aniawa ślę dużo pozytywnej energii dla Was obojga.
Przy zębach jest nieco podwyższona temperatura, ale 39,5 no to już jest wysoka.
Sukienka - rewelacja.
Rysia85 - synek się poprawił?
Kasis a jak u Was? jak zdrowie synka?
Natolin przytulam, strasznie Cię to nerwów kosztuje.
Nie mam zielonego pojęcia o naczyniakach ale mimo wszystko wierzę, że u Ciebie też zaświeci słońce i będzie dobrze.
Trzeba tylko mocnooo wierzyć.
Doris szybciutko ta ospaaaa, trzymam kciuki, żeby przeszła jak najłagodniej.
A u Nas wczorajszy wieczór pełen wrażeń :-/
Oliwka spadła mi z łóżka :-(
Ku przestrodze - NIGDY nie zostawiajcie dziecka na łóżku samego nawet na sekundę.
Po wizycie w szpitalu, usg nic jej nie jest poza piękną śliwą na czole ale to kolejna nauczka dla Nas.
Co do porodu to też był ciężki, ja staram się o tym nie myśleć, chociaż rozumiem osoby, które ten fakt przeżywają i rozmawiają o tym. Ja też nie jestem z tych co zamykają się w sobie tylko z tych co o swoich emocjach rozmawiają.
Ojjjj malutka najadłam się najadłam, Ona trochę popłakała ale myślałam że będzie gorzej.
Ja to zawsze wszystko odnoszę do siebie w sensie "że nie jestem taką dobrą matką" smutne :-(
Przy zębach jest nieco podwyższona temperatura, ale 39,5 no to już jest wysoka.
Sukienka - rewelacja.
Rysia85 - synek się poprawił?
Kasis a jak u Was? jak zdrowie synka?
Natolin przytulam, strasznie Cię to nerwów kosztuje.
Nie mam zielonego pojęcia o naczyniakach ale mimo wszystko wierzę, że u Ciebie też zaświeci słońce i będzie dobrze.
Trzeba tylko mocnooo wierzyć.
Doris szybciutko ta ospaaaa, trzymam kciuki, żeby przeszła jak najłagodniej.
A u Nas wczorajszy wieczór pełen wrażeń :-/
Oliwka spadła mi z łóżka :-(
Ku przestrodze - NIGDY nie zostawiajcie dziecka na łóżku samego nawet na sekundę.
Po wizycie w szpitalu, usg nic jej nie jest poza piękną śliwą na czole ale to kolejna nauczka dla Nas.
Co do porodu to też był ciężki, ja staram się o tym nie myśleć, chociaż rozumiem osoby, które ten fakt przeżywają i rozmawiają o tym. Ja też nie jestem z tych co zamykają się w sobie tylko z tych co o swoich emocjach rozmawiają.
Ojjjj malutka najadłam się najadłam, Ona trochę popłakała ale myślałam że będzie gorzej.
Ja to zawsze wszystko odnoszę do siebie w sensie "że nie jestem taką dobrą matką" smutne :-(
Ostatnia edycja:
podziwiam smoniq!Ida jak masz z nia kontakt to przekaz zyczenia i ogromniaste buziaki od nas i niech odezwie sie czasem co u niej i Majeczki slychac.
Doris my tez sie wpraszamy na ospe;-)podzielisz sie;-)
a my nadal czekamy na paczke i jakos doczekac sie nie mozemy
pogoda super ale trzeba siedziec w domu
my jutro do lekarza na szczepienie i kontrole ojjj...boje sie wizyty bo jedziemy sami bez A.jak ja dam rade z placzacym Casperosem cos czuje ze oboje bedziemy wyli:-(
emiliab co to za dietka?skuteczna?
kania napewno jestes dobra mamuska i takie sytuacje zdarzaja sie.najwazniejsze ze nic sie nie stalo.no to pierwszy guz zaliczony;-)a to dopiero poczatek;-)
Doris my tez sie wpraszamy na ospe;-)podzielisz sie;-)
a my nadal czekamy na paczke i jakos doczekac sie nie mozemy

my jutro do lekarza na szczepienie i kontrole ojjj...boje sie wizyty bo jedziemy sami bez A.jak ja dam rade z placzacym Casperosem cos czuje ze oboje bedziemy wyli:-(
emiliab co to za dietka?skuteczna?
kania napewno jestes dobra mamuska i takie sytuacje zdarzaja sie.najwazniejsze ze nic sie nie stalo.no to pierwszy guz zaliczony;-)a to dopiero poczatek;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Doris kurcze aż wstyd sie przyznać ale jeszcze nie wybraliśmy kiedy Isia będzie miała imieniny
zmotywowałaś mnie: 18 kwietnia
miniu to sie zbieramy i jedziemy do Dorianka
kania kochana ojej no to sie pewnie nieźle najedliście stracha :-( najważniejsze że z małą wszystko dobrze i tylko na śliwie sie skończyło.. nasza mała tak sie nam obraca że po paru chwilach grozy, gdzie nam sie na krawędź łóżka poturlała, zdecydowaliśmy sie kłaść ją na podłodze na kocu. Może ma twardziej niż na łóżku ale ja mam dużo spokojniejszą głowę
i nie masz co sobie wrzucać - kochana te nasze dziecie to teraz są żywe sreberka ani na chwile sie spuścić ich z oka nie da, każdej z nas coś takiego mogło sie przytrafić
to pierwszy ale na pewno nie ostatni guz, bo każde z naszych dzieciaczków zaliczy niejeden upadek, guzek, czy obtarcie kolanka. A mamusie będą całować przytulać i boleć przestanie ;-)

miniu to sie zbieramy i jedziemy do Dorianka

kania kochana ojej no to sie pewnie nieźle najedliście stracha :-( najważniejsze że z małą wszystko dobrze i tylko na śliwie sie skończyło.. nasza mała tak sie nam obraca że po paru chwilach grozy, gdzie nam sie na krawędź łóżka poturlała, zdecydowaliśmy sie kłaść ją na podłodze na kocu. Może ma twardziej niż na łóżku ale ja mam dużo spokojniejszą głowę

i nie masz co sobie wrzucać - kochana te nasze dziecie to teraz są żywe sreberka ani na chwile sie spuścić ich z oka nie da, każdej z nas coś takiego mogło sie przytrafić

Ostatnia edycja: