reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam..u nas bez zmian a nawet gorzej:((((
zadzwonilam dzis po lekarza na wizyte domowa bo pysia strasznie charczy jak oddycha:((zbadal i powiedzial ze ma zapalenie oskrzelikow i blisko pluc..dal nam zastzryki a te leki co brala od niedzieli nie dzialaly:((wlasnie juz dostala jeden. mam andzieje ze to pomoze...az mi sie plakac chce ze tak cierpi..

Witam sie wieczornie:)młody padł ciekawe jak dlugo pośpi pewnie znow bedzie pobudka o 5 30

Ewelinko mój miał to samo i niestety wyladowalismy w szpitalu trzymam kciuki żeby było dobrze!!!
A dajecie mu inhalacje?

niech mnie ktos piznie w leb z calej sily!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam mega dola, rycze jak bobr!!!!!!!!!!nie wiem czy to ta pogoda tak na mnie wplynela ale nie chce mi sie zyc. Leander teraz spi a ja wyje!!!!! czuje sie jakas zaniedbana, gruba brzydka nikomu niepotrzebna, i pragne zeby ten qrewski dzien sie skonczyl bo mam dosc! poszlam na zakupy jak moja mama przyszla na chwile zebym sie "dopowietrzyla" to wrocilam z rykiem! i o co????? nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierd.olnijcie mnie albo uduscie bo ja juz nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taki mam wqrw ze masakra. ide poprasowac chyba zanim ocipieje do reszty.
Dziulak lasko chyba trzeba dać ci w łepetynke i to ostro!!nie doceniasz co masz!!! meza kochającego ,zdrową córeczke!!!co ci trzeba wiecej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tym, które mnie rozumieją - DZIĘKUJĘ.
dobrze, że mąż poszedł do pracy, bo nie chciałabym mu tłumaczyć mojego stanu.
natolin uśmiechnij się:-) przytulam:happy:

Witam,

wpadam ostatnio na BB jak po ogien i glownie na tematyczne, bo na glowny czasu brak. Poczytalam pare stron wstecz i sie troche zmartwilam, bo widze, ze: Natolin ma dola jak z Lodzi do Edynburga, .
natolin jest z Łodzi??:-)

nie dam rady odpisać tym co chciałam. normalnie nie podołam... moje dziecko dzisiaj nic nie chce jeść i płacze na widok butelki. dopiero po ok 6-7 godz zjadła 150ml mleczka. normalnie nie wiem co jest grane. ogólnie ejst pogodna a jeść nie chce. akurat znów na wizytę u lekarza bo we wtorek mamy. a jutro na pobranie krwi idziemy

czesc widze że nikt nie tesknił tu za mna. heh noz coż juz taki moj los a zycie jest długie szare i do d...... Co nie mam humoru zmeczona jestem. Czytam was ale cos nie mam weny aby odpisywac

Dawidowe no coś Ty. Ty nie masz humoru ?? Co sie stało?
Dziulka jak mówisz, że pomaga to kopniaczek w tyłek odemnie, ale tak naprawdę to przytulam mam nadzieje, ze dóóóóóóóół minął ??
Alicja coś dla duszy najbardziej mnie się podoba hehe
Mona spóźnione, ale szczere gratki dla Was

Ewelina zdrówka dla córci.
Dziulka nie łam się, jutro będzie nowy lepszy dzień.
Dawidowe odpocznij.

Dobry wieczór.
My też po ciężkim dniu ale dobrze, że już się kończy.
Śliwa Oliwce zrobiła się fioletowa ale ciut zmalała.
Udało się jej dziś usnąć w łóżeczku w ciągu dnia - sukces :-)
Spacerek odpuściliśmy bo strasznie leje u Nas.
Jutroooo będzie lepsze - oby :-)
Nadzieja umiera ostatnia...

Ostatnia edycja:
reklama
froog a może pozwolić mu spać na brzuszku? z wiekiem zmniejsza sie ryzyko nagłej śmierci łóżeczkowej, wiele dzieci w wieku naszych maluszków śpi na brzuszkach..

mamaagusi mam nadzieje że mała zacznie jeść jak wcześniej, żeby mamusia sie nie martwiła..przytulam :*

kania super że "rany wojenne" sie goją ;-)

Do góry