Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dorzucam meza!!!dzis mnie tak wkurzyl ze poplakalam sobie w pokojuemiliab dół bardzo przydatny można by tam wrzucić masę rzeczy i zasypać: ja tam bym wrzuciła moją szefową która ma ostatnio co chwila jakieś "ale" i wspaniale mi obrzydziła powrót do pracy....i dorzucam tam jeszcze teściów małej mi
która jeszcze sie chce czegoś pozbyć?
no niestety lekarz to powiedziała i może mieć początki astmy to sie wiąże z alergenami właśnie.... oby nie
kasis a robisz mu inhalacje jeszcze? my od dzis mamy zastrzyki(bo antyiotyk nic nie pomogl i pati ma zapalenie oskrzeli i mowil cos o oskrzelikach blisko pluc..tez jak oddychala dzis to charczenia i swisty. ja robie jej z berodual 3x8 kropli i polmicort 2x dziennie po 1ml