niech mi ktos doradzi, jak nauczyc dziecia spac calutka noc?? po kapieli mala nieraz zje butle nieraz wcale ( o 18h je 130g owocow) potem o 23.30 najpozniej 180 kaszki warzywnej z mlekiem, potem budzi sie miedzy 5-7h i nieraz zje 120 nieraz 30 nieraz NIC!!! ta pobudka mnie zawsze wkurza! potem budzi sie np 8.15 bo kupa i wtedy zabieram troche ja do siebie na polezenie ew.drzemeczke. nieraz tak fajnie przespala np do 7h a tak to mnie wpienia bo jak klade ja np o 6h rano po butli przewijaniu to nie chce spac. a jak w koncu usnie to i tak mi wstanie o 8.15 z kupsztalem. dzisiaj akurat walczylam do prawie 7h z nia (co pisalam rano) to potem dospala do 9h czy jakos tak a i tak dopiero poszlam po nia o 9.30 bo nie umialam sie zwlec z wyra. jak nuaczyc spac dziecko noc calutka bo przeciez jak wroce do roboty to kurwizny dostane z wstawaniem takim i kladzeniem sie na pare minut.
reklama
Kania78
...
Dziulka78 - podobno dzieci w tym okresie własnie tak mają, jak nie chcą jeść to odwracają głowę od butelki, łyżeczki a nawet piersi.
A odnośnie tego linka to aż ciary mnie przeszły i łzy w oczach się zakręciły :-(
A teraz ryczę jak przeczytałam tego bloga :-(
Strip dobrze, że już po wszystkim, ale niedobrze że Ty chora. A synek napewno nie będzie tego pamiętał. Jak najszybciej trzeba zapomnieć o tych złych chwilach bo na głupotę ludzką nie ma lekarstwa. Ja jak byłam wczoraj w szpitalu z dzieckiem na izbie przyjęć to mi pielęgniarka powiedziała, że jak im się przerzedzi w gabinecie to Nas lekarz przyjmnie - to wogóle jakiś absurd bo matka z dzieckiem do lat 7 jest przyjmowana poza kolejnością, tym bardziej że moje dziecko miało uraz głowy :-(
Kasis - dobrze, że Błażej dochodzi do siebie po tym wszystkim. Jak już wielokrotnie pisałam do kilku tu osób Tobie też wspomnę - trzeba wierzyć mocno że będzie dobrze, bo będzie :-) Trzymam kciuki, za to żeby było.
Natolin gdzie się podziewasz?
Oliwka padła przed 21:00.
Niewiele pocycała więc pobudka gwarantowana.
A odnośnie tego linka to aż ciary mnie przeszły i łzy w oczach się zakręciły :-(
A teraz ryczę jak przeczytałam tego bloga :-(
Strip dobrze, że już po wszystkim, ale niedobrze że Ty chora. A synek napewno nie będzie tego pamiętał. Jak najszybciej trzeba zapomnieć o tych złych chwilach bo na głupotę ludzką nie ma lekarstwa. Ja jak byłam wczoraj w szpitalu z dzieckiem na izbie przyjęć to mi pielęgniarka powiedziała, że jak im się przerzedzi w gabinecie to Nas lekarz przyjmnie - to wogóle jakiś absurd bo matka z dzieckiem do lat 7 jest przyjmowana poza kolejnością, tym bardziej że moje dziecko miało uraz głowy :-(
Kasis - dobrze, że Błażej dochodzi do siebie po tym wszystkim. Jak już wielokrotnie pisałam do kilku tu osób Tobie też wspomnę - trzeba wierzyć mocno że będzie dobrze, bo będzie :-) Trzymam kciuki, za to żeby było.
Natolin gdzie się podziewasz?
Oliwka padła przed 21:00.
Niewiele pocycała więc pobudka gwarantowana.
Ostatnia edycja:
dorisday2512
Fanka BB :)
dziulka no i co? i teraz ja ryczę jak głupia . Przeczytalam jej historię jak to stawila się na kontrolę w terminie porodu i taka wiadomosc. Strasznie to smutne i takie niesprawiedliwe :-( buuuuuuuuuuuu
niech mi ktos doradzi, jak nauczyc dziecia spac calutka noc?? po kapieli mala nieraz zje butle nieraz wcale ( o 18h je 130g owocow) potem o 23.30 najpozniej 180 kaszki warzywnej z mlekiem, potem budzi sie miedzy 5-7h i nieraz zje 120 nieraz 30 nieraz NIC!!! ta pobudka mnie zawsze wkurza! potem budzi sie np 8.15 bo kupa i wtedy zabieram troche ja do siebie na polezenie ew.drzemeczke. nieraz tak fajnie przespala np do 7h a tak to mnie wpienia bo jak klade ja np o 6h rano po butli przewijaniu to nie chce spac. a jak w koncu usnie to i tak mi wstanie o 8.15 z kupsztalem. dzisiaj akurat walczylam do prawie 7h z nia (co pisalam rano) to potem dospala do 9h czy jakos tak a i tak dopiero poszlam po nia o 9.30 bo nie umialam sie zwlec z wyra. jak nuaczyc spac dziecko noc calutka bo przeciez jak wroce do roboty to kurwizny dostane z wstawaniem takim i kladzeniem sie na pare minut.
Chcesz pociesze Cie. Mała od sis ma 2 lata i do tej pory budzi się w nocy (3-5 rano) na butle.
Spadam powoli do wyreczka, kolorowych snów.
MONIMONI no wlasnie kiedys Leane mnie zdziwila ze padla o 23.30 i dospala do 7.30 -rekord. ale ogolnie jestem zielona jak zrobic zeby ona wlasnie zasnela np 20.30 i spala do ranka. tej kaszki jej nie dam przed kapaniem bo po owocach jej nie zmiesci, a owocow nie wyklucze.
Moze w koncu sama sie ustawi jakos ludzko??
DORIS ja nie czytalam reszty tylko ten jeden wpis i serio... becze do tej pory... nie wyobrazam sobie tego... mam doslownie ochote obudzic Leane i przeprosic ze nakrzyczalam rano
((
Moze w koncu sama sie ustawi jakos ludzko??
DORIS ja nie czytalam reszty tylko ten jeden wpis i serio... becze do tej pory... nie wyobrazam sobie tego... mam doslownie ochote obudzic Leane i przeprosic ze nakrzyczalam rano
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/aga_cina/wczoraj-byl-pogrzeb-naszego-syneczka-2441/ - Boze...poryaczalam sie w glos!!!!!!!!!!!!!!!! nie moge takiego czegos(((((((((((((((((((((((
:-( aż sie popłakałam
stripMYmind
oj tam
ja was pociesze. my nie mamy żadnej dluzszej przerwy nocnej
co dopiero mowic o spaniu do rana
cycanie co poltorej h
w dzien i w nocy
tak wiec kochane nie ma co narzekac ;p
a ja juz sie dp tego przyzwyczajam chyba
a ja juz sie dp tego przyzwyczajam chyba
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/aga_cina/wczoraj-byl-pogrzeb-naszego-syneczka-2441/ - Boze...poryaczalam sie w glos!!!!!!!!!!!!!!!! nie moge takiego czegos(((((((((((((((((((((((
To ja właśnie pisałam ostatnio o historii tej dziewczyny. Kojarzę ją z nicku z innego forum gdzie kiedyś się udzielałyśmy i mimo że nasze relacje chyba nie należały do najlepszych to bardzo a to bardzo jej współczuję tego co teraz przechodzi.
reklama
dorisday2512
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/aga_cina/moze-powinnam-zaczac-pisac-bloga-2431/
tu jest jej opowiesc ... gdyby nie małż , to plakałabym w głos :-(
tu jest jej opowiesc ... gdyby nie małż , to plakałabym w głos :-(