reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja to nawet nie marze o calych nockach przespanych, jakby chociaz do 3 pobudek sie zmniejszyly karmienia albo dwoch to bym byla cala w skowronkach.

a dzisiaj psikus - moje dziecie ladnie lyzeczka zjadlo co prawda tylko 60 ml ale to cos sinlaca z jabluszkiem i winogronem, taki sloiczek dorzucilam poloweczke do tego sinlaca i wyszlo pyszne!!! sama zjadlam reszte, bo 120 zrobilam i mi nieziemsko smakowalo, czuc owoce, nie to co w kaszkach smakowych. tak wiec jak ktores bobas nie chce lyzeczka, innych pokarmow sprobowac nie zaszkodzi, to jest przepyszne.
natolin ja Cie uwielbiam, zawsze jak wchodzilam na forum to bylas ty, teraz tak dziwnie, a co pisania o porodzie, to kochana, po to forum zeby wyrzucic z siebie emocje.... jak mnei gnebily kupy wojtka to ciagle o tym gadalam, nie wiem czy to kogos denerwuje, ale musialam z siebie to wywalic, moj porod nie nalezal rowniez do przyjemnych tzn to co po szczegolnie, ale tak jak ty im wiecej o tym gadalam tym mi lepiej bylo, tak wiec mnie przynajmniej to nie nudzilo, wrecz przeciwnie, podziwiam Cie, dalas rade sobie z tym wszystkim, a do spraw pozycie malzenskie itp wrocisz na pewno nie teraz to za meisiac, rok... kiedy bedziesz gotowa, mam nadzieje, ze malzon Cie rozumie. sciskam cieplo i pomysl sobie, ze jednak mimo wszystko z kazdym dniem bedzie lepiej.
dobranocka oj oj na bole brzucha uwazaj, delikatne maja prawo byc, ale silniejsze jak piszesz u mnie to byly przedwczesne skurcze i skracanie szyjki. a Ty jeszcze w 1 trymestrze wiec szczegolnie uwazaj na siebie!!! sciskam cieplo.
aaa do wszystkich mam jaki niekapek? i serio na jakiej zasadzie on dziala. nie smiejcie sie :D
efa milego weekendu!!! i widze ze Olus robi postep w nocnych karmieniu :d a jak w dzien macie? bo u nas nadal co poltorej h....
lolisza i onesmile buziaki dla chlopcow z okazji 5
dawidowe ja moze nie czesto odpisuje na forum, ale zawsze lubilam twoje posty i podziwialam za to jak sobie radzisz, tak wiec nie uciekaj, a gorsze chwile sa, u mnie tez ostatnio. a no i jak sprawa z mezem do przodu cos sie ruszylo z jego przyjazdem?
chorujacym ZDROWIA, MI TEZ heheh bo czuje sie paskudnie niedlugo lekarz.
wszystkim smutnym pogody ducha, , cos to epidemia na bb chyba

reklama
hello :-)

Na zewnątrz szaro-buro , ale mnie to akurat pasuje , bo mamy zakaz wyjscia więc nie jest zal ;-)
Malizna spal bardzo dobrze . Podobnie jak u efy pobudka ok. 3ciej na karmienie , potem o 6.30 wstalam podac lekarstwa , butlę i pospalismy do 10tej :rofl2:.

lolisza , onesmile Buziole dla dla Waszych chlopaków!!!
dawidowe,natolin co z wami? wracajcie!
frogg super mamcia , gratulacje.
co tam jeszcze... hmmn zapomnialam

Mój Dodunio dzis jeszcze bardziej wygląda jak bierdonka. Coraz więcej tych krostek ma. Na szczęscie w zachowaniu jest niezle. Oby tak zostalo.

Kochane jesteście! Gdyby nie mobilizacja z Waszej strony to bym przymknęła oko na wszystko. A tak - zadzwoniłam do szpitala, gdzie jest ta "bliższa" przychodnia ginekologiczna. Pani z którą rozmawiałam mówiła DOKŁADNIE to co Wy!! :-) Krótko mówiąc: jak mam możliwość to mam jechać dzisiaj do innego lekarza (tamta doktor K. jest na urlopie do poniedziałku....), a jak nie mam gdzie albo bóle się znowu pojawią - to na izbę przyjęć. No i się okazało, że mój gin Z. który prowadzi mi ciążę jednak dzisiaj przyjmuje, po 15 :-) Więc pewnie się wybiorę tam z M. "dla świętego spokoju" (i mam nadzieję, że się okaże, że tylko po to tam pojedziemy...). Dziękuję Wam!!!!!!!

Właśnie przeczytałam historię marcowej mamy 2011 i wszystko co chciałam napisać wyleciało mi z głowy...boże współczuje jej z całego serca straty małego aniołka...

Doris, to właśnie mnie zachęca do tej wizyty :)))))
Cieszę się, ze Dodo tak dobrze znosi chorobę! A jak siostrzenica? Obsypana czy tak symbolicznie?

no walsnie zaczelam o tej marcowej mamie i nie dalam rady, przykre
strip powiedz jak sie maly budzi to co robicie, budzi sie na jedzenie, bo moj Patryk zalezy od nocy, ale za kazdym razem ssie i to sporo, po czym ladnie zasypia, pobudki przewaznie tak co 2h. tak chcialabym choc jedna noc przespana

Ostatnia edycja:
lolisza, onesmile gratulacje!!
frogg dla ciebie również!!
natolin nie żartuj sobie tak nawet. nie rób mi tego i zresztą innym dziewczynom też i odezwij się!!!!!
dawidowe co się stało, że aż tak zły humor masz?? nie łam się tylko napisz jeśli chcesz co jest grane to może będzie lepiej. przytulam i trzymam kciuki za lepszy humorek:-)

ale mam marudne dziecko, spać nie, jeść nie nawet zabawa szybko ją nudzi. koszmar jakiś. i do tego co ją obrócę na plecy to się drze a ona po 3 sekundach znów na brzuchu i nadal się drze. no nie mam pomysłu na nią dziś.

Doris, to właśnie mnie zachęca do tej wizyty :)))))
Cieszę się, ze Dodo tak dobrze znosi chorobę! A jak siostrzenica? Obsypana czy tak symbolicznie?

wiesz, ona miala zaledwie kilka tych krostek , a teraz juz jej wszystko zeszlo. Miejmy nadzieję,ze Dodo tez zniesie to tak dobrze i bedziemy miec to po prostu z głowy.

Aha dziewczyny mam do Was pytanie. Czy któraś z Was bierze jeszcze Azalię? Bo mam jedno opakowanie - całe , nieruszone , a sama juz nie karmię i nie będą mi juz potrzebne. Moze którejs z Was by się przydały - oddam za darmo :-)

reklama
A mój urwisek jeszcze śpi... już prawie 2 godziny :szok: jestem w szoku normalnie :tak:

Dobranocka trzymam kciuki za wizytę! Oby wszystko było dobrze!

Do góry