reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Efa ja kciuki za Was zaciskam cały czas :-)

Moja dziś dała nam czadu pod wieczór..za to mąż staną na wysokości zadania i zajął się nią abym mogła sobie zrobić zaplanowany wieczór only for my :-D czyli dłuuuga gorąca kapiel w pianie ze świeczkami, muzyczką, kadzidełkiem, balsamowanie i inne upiększające przyjemności :-) później mini spa zrobilłam małej czyli masażyk ;-) jak ją już ululałam to zrobiłam part II czyli pediciure, maniciure...teraz popijam białe winko...ach czuje sie bosko :-D przydałoby sie jeszcze figo fago z małżem ale ucieka na nocke do pracy...buu....ale i tak czuje sie mega zrelaksowana :-) wszystkim mamusiom gorąco polecam taki wieczór!

dawidowe fajnie że wózek dotarł i sie sprawdził :-)

Ostatnia edycja:
reklama
HAPPY zaciskam lapki zeby przestala terroryzowac:) zobaczymy czy moja cos dzisiaj wymodzi bo wczoraj od 21.30 do 23h nie mielsmy zycia.

dawidowe, no ja też włażę pod wózek, żeby tę wajhę podnieść. Ale myślę, że dojdziemy do wprawy ;-). Mnie wkurzaja jeszcze te kraniki po obu stronach siedzenia - jeden raz zgubiłam, bo sie odkręcił! A jaką masz parasolkę? Z szelkami? Drogie takie coś?

ja kupiłam na allegro i dałam niecałe 300 zł z przeyłka. Długo myslałam jaki wybrac i nie załuje. Niunka normalnie moze w nim lezec, szelki ma, barierke taka miedzy nozkami tez ma i mozna ja odpiac, pod nozkami mozna regulowac, daszek jest przedłuzany na wiatr i ma szybke wiec mozna widziec co dziecko robi. Daszek mozna tez całkiem zdjac albo zmniejszyc, kółka recone, łatwo sie składa a co wazne wazy 5,5 kg. zobacz sobie coletto enzo classik. Ja mam czerwony. Jest jeszcze wersja Jungle ale tam zamiast czerwonego jest rozowy wiec juz sobie z rózem darowałam.

FROGG ja ci tylko posle MMS jakby cos:)) ciekawe dokiedy u nas bedzie taki gorac bo w czwartek ma byc jeszcze gorecej niz dzisiaj wiec chyba wyjde w stringach i staniku na ulice. a to ze w PL snieg czy cos to serio: uwazam za niesprawiedliwosc!!!! (powinno dojsc jakies lekkie gradobicie hahahah)

reklama
220320111401 (800x600).jpg220320111403 (600x800).jpg220320111402 (600x800).jpg

sesja ze spacerku: 1-kwitnaca czeresnia (chyba), 2 i 3- tak wyglada szczesliwe dziecko:))

Do góry