reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
natuś, głowa do góry!!!!!!!!! przytulasy ślę!!!!!!!!!
Ala, u nas na widok butli jest "zryw", czyli ręce i nogi chodzą jak wiatraki na holenderskich polach
moja Miśka bardziej kojarzy hasła niż miejsca: np. idziemy zrobić golasa oznacza dla niej kąpiel, bo chlupu chlupu olewała. jak chcę zmienić pampersiaka a nie ma humoru i już minę ma nie teges to mówię że zaraz ktoś będzie miał gołe nóżki i jest banan na buźce
a melodią "gu gu" też młodej nie męczę bo jednak nie umiem robić ani z siebie ani z dziecka idiotki;-)jak kiedyś tak robiłam to patrzyła na mnie jak na idiotkę (kojarzycie scenę z "i kto to mówi?"
)

Ala, u nas na widok butli jest "zryw", czyli ręce i nogi chodzą jak wiatraki na holenderskich polach

dobranocka
podwójna październikówka!
Miniu,Ida ,Taliban wciąż niepokonany,prowadzi ze mną wojne otwartą i podjazdową.A co do kupy w pampersie,to widocznie hrabiowie,principessy i terrorystki maja tak samo,bo nie ma mowy,żeby w kupie leżała.To i dobrze z jednej strony,boo pierwsze- nie odparzy się,a po drugie- może szybciej dzięki temu zrezygnuje z pieluch?Ja przyznam sie Wam,że praktycznie prawie od urodzenia,to przy okazji kupy,czyli robienia,przewijania,powtarzam jak papuga słowo"kupa",żeby dzic skojarzył sytuację...hm...jak sie tak nasłucha,to pierwsze swiadome słowo zamiast "mama" to będzie "kupa"
!Z "a psik "działa,bo juz bardzo dobrze kojarzy,jak tak mówie - wie,że będzie czyszczenie noska i lubi to
.Jeszcze ją "uczę""am-am"
)).
Też uczę Justynę przy przewijaniu słów kupka i siku :-) A przy okazji ciągle mówię MAMA, i ona chyba myśli, że to ona jest mama

Dzisiaj moj wózek, na koszt producenta, jedzie do PROSTOWANIA. Skrzywiły się STALOWE rury! Ważne że nie zapłacę za tę zabawę ani grosza :-) Może to przez te wciaganie wózka po schodach...?
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dobranocka wątpie żebyś miała tyle siły aby tak wciągnąć wózek aby stalowe rury sie pogięły, no chyba ze Ty jakąś krewną supermana jesteś
;-) najważniejsze żeby raz dwa to naprawili 
Nat główka do góry :*
U nas jeszcze jest odpowiednia reakcja jak jej śpiewam "kąpu kapu" przy rozbieraniu do kąpieli, "kizia mizia gdzieś Ty była..." przy smarowaniu buziola i "pieski małe dwa.." jak sie szykujemy na spacer ;-) tylko jest jeden problem: jak sie dzieć przyzwyczai do mojego fałszowania to będzie wypaczona muzycznie

Nat główka do góry :*
U nas jeszcze jest odpowiednia reakcja jak jej śpiewam "kąpu kapu" przy rozbieraniu do kąpieli, "kizia mizia gdzieś Ty była..." przy smarowaniu buziola i "pieski małe dwa.." jak sie szykujemy na spacer ;-) tylko jest jeden problem: jak sie dzieć przyzwyczai do mojego fałszowania to będzie wypaczona muzycznie

Kania78
...
Natolinko kawę wyślę kurierem, albo jak chcesz to mleko. Zły nastrój kiedyś mija :-)
Więc głowa do góry, u mnie widać przebłyski słońca więc odrazu mi lepiej. Słońce zawsze na mnie dobrze wpływa.
Kurczę chętnie bym poszła na solarium ale nie wiem czy przy karmieniu można?
Dzięki Roxannka
))
Więc głowa do góry, u mnie widać przebłyski słońca więc odrazu mi lepiej. Słońce zawsze na mnie dobrze wpływa.
Kurczę chętnie bym poszła na solarium ale nie wiem czy przy karmieniu można?
Dzięki Roxannka
Ostatnia edycja:
Roxannka
Pracująca mama!
hahaha ja też mam takie wrażenie, powtarzam mu ostatnio mama mama a on sie cieszyTeż uczę Justynę przy przewijaniu słów kupka i siku :-) A przy okazji ciągle mówię MAMA, i ona chyba myśli, że to ona jest mamaMam nadzieję, ze nie robię jej wody z mózgu.
Natolinko, u mnie dzisiaj piękne słoneczko więc podejrzewam że u Ciebie też, chociaż do tej pory nie wiem z jakiej dzielnicy jesteś
Mój chorowitek dzisiaj się zbuntował i wogóle spać nie chciał, postanowił że nie będzie gardła leczył tylko krzyczy i piszczy na cały dom ... chyba idziemy na jakiś spacer
edit, Kania ja też się zastanawiałam nad solarium i na którymś wątku ktoś wstawił link do artykułu że można, ale ostrożnie max 10 min w tygodniu
dobranocka
podwójna październikówka!
dobranocka wątpie żebyś miała tyle siły aby tak wciągnąć wózek aby stalowe rury sie pogięły, no chyba ze Ty jakąś krewną supermana jesteś;-) najważniejsze żeby raz dwa to naprawili
![]()
Ja nie mam tyle siły?!?!?! Przecież dziecko urodziłam! ;-) Stalowe rury to dla mnie pestka, Pudzian przy mnie jest TAKI malutki hihi! A poważnie to chyba tylko przez tą niewiarę uznano mi reklamację i naprawią za darmo :-)
reklama