reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

konczyc wietrzyc pachy i wbijac tu:-D

Daffi ale Julka jest duza:) a jaka sliczna moja synowa:) trzeba im nowa wiosenna fote razem zrobic:-D

no masz racje:D
zrob jakies super zdjecie Alanowi na spacerze i mi podeslij;p
ja Julce tez zrobie i ich zmontuje razem:)
i sie pochwale dzielem;p
A Jula duza duza... stad cisuzki na 2 latka nosi;p
kurteczke musiala miec na 104;p

reklama
no masz racje:D
zrob jakies super zdjecie Alanowi na spacerze i mi podeslij;p
ja Julce tez zrobie i ich zmontuje razem:)
i sie pochwale dzielem;p
A Jula duza duza... stad cisuzki na 2 latka nosi;p
kurteczke musiala miec na 104;p

no alan tez na 2 latka:-D calowac im sie bedzie dobrze jak jednego wzrostu:-D no strzele fote:-D postaram sie jutro:-D i przedsatwimy najpiekniejsza forumowa pare:-D

kaamaa a Ty jak cos napiszesz to brak słów:-D heheheh

No a tutaj juz swatanie, planowanie heh :dry:

Miki polozony spac w łóżeczku, cos tam majaczy jeszcze, Daniel spi od pol godziny, a Hania meczy dobranocke ;]

edit.własnie Daffi ale Julka jest długaśna:-)

Ostatnia edycja:
ja dziś zaszałam na zakupach:) w obuwniczym kupiłam Mysi super butki trampkowate powiedzmy, extra, za niecałe 25zł, kupiłam sobie w ciucholandzie super kieckę na lato za całe 5zł:p, bluzkę z długim rękawem za 16zł i koszulę długi rękaw za 12zł. Małej w ciucholandzie kupiłam krótkie spodenki za 3zł, sukienkę dżinsową za 8zł i body za 1.50zł:) I synkowi przyjaciółki bluzeczkę na lato za 2zł:) Jestem zachwycona zakupami:)

Anetka pochwal się nowymi nabytkami Zuzi:p choc Ty pewnie fotek ubranek nie trzaskasz:D
Artystka masz talent:)
Ixi trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!:*
Daffi łooo Boże, ale Julcia jest wielka. Moja to drobinka. Nosi rozmiar 80:p a spodnie to i 74 ma dobre:D

vegas no to zakupy udane:-D ja na ciucholandzie ostatnio kupilam 4 sztuki pajacykow za 8 zl:-D

eliza a jak z biegunka?

Daffi tez sie doczekac nie moge:-D

Vegas specjalnie dla Ciebie zrobiłam :-p
Zobacz załącznik 339399Zobacz załącznik 339400Zobacz załącznik 339404Zobacz załącznik 339402
jest jeszcze zwykła bluzeczka różowa z krótkim rękawem, ale wrzuciłam ją już do prania, bo Zuzia wyciągnęła z reklamówki i pobrudziła serkiem :sorry:
No i zdjęcia Teletubisia też nie zrobiłam ale to jest taki: TELETUBISIE * TELETUBIŚ * ŚPIĄCE OCZKA * 36CM (1511763365) - Aukcje internetowe Allegro
Ty też się pochwal zakupami :-)

edit:
Daffi Julka słodziutka :* fajną ma czapeczkę :tak: i naprawdę jest duża jak na swój wiek :tak: pewnie wysoka będzie.

Ostatnia edycja:
Wszystkie pachy wietrzą, taaki wiatr :-D:-D

:-D:-D kaamaa nie mogę z tego :-p

Daffi ale Julka super wygląda, jak taki różowy cukiereczek :-) śliczna będzie z nich parka z Alanem:-D

Vegas gratuluję udanych zakupów;-)

witam nowe koleżanki:-)

Anetka super ciuszki, a najbardziej mi się podoba ta sukieneczka:tak:
mój małżonek właśnie wyszedł,stwierdził że idzie w domu posprzątać :eek: ciekawe:-p

oo Anetko dzięki Ci:D kurka, ale super ta bluzka i sukienka no:) teletubiś też fajny choc moja jeszcze nigdy żadnego nie widziała. Ona jest raczej anty bajkowa, każda baja ją nudzi, ona woli reklamy:p

reklama
Do góry