reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Cześć brzuszki, dawno mnie nie było i chyba nie nadrobię wszystkiego :-(.
M jest na urlopie i pochłonęły nas porządki, kończenie pokoika, łazienki itp. wieczorami juz nie miałam ochoty włączyć kompa.
W odpowiednim wątku opisałam moją wizytę dzisiejszą na USG bo miałam lekkiego stresa ale wyszło wszystko w porządku:-)

Witam również nowe koleżanki które dołączyły do nas.

Idę czytać co tam u was :-)

reklama
Hej Brzucholki! Jestem załamana roszmiarem stanika...z miseczki B mam E normalnie rozmiar namioty..."trudno, co zrobić"...w domu sajgon, mąż robi szafę, tylko czekam kiedy pierwsza k......wa poleci :)
Iza...tęskniłam za Tobą

Doris...witaj w klubie tych co źle śpią...u mnie jak nie zgaga to ból pachwin i przwrócenie z boku na bok graniczy z cudem no i sikanie coraz częstsze

Ironia...kciuki za wizytę&&&&

Cinamonku....zdrówka dla synusia

Agatka...przesyłam troche pozytywnych flidków....fruuu...na poprawę humoru

A ja bym się napiła Balantines'a z coca colą aż mnie skręca jak sobie pomyślę

mamusiu to szukanie i wybieranie jest na maksa męczące!! ja tylko szukam działów gdzie można usiąść, ostatnio to chciałam usiąść na kibelku co stał na ekspozycji tak już byłam zmęczona;-) a co do ząbka to dentyści boją się brać odpowiedzialność w takich sytuacjach, bo nie mogą podać zwykłego znieczulenia, a bez zdjęcia też nie chcą wyrywać bo nie można robić rtg w ciąży, ale dostałam antybiotyk, który całe szczęście zadziałał. Muszę być dobrej myśli :)

misialina nadrabiam w miarę możliwości ale idzie mi jak krew z nosa;-)
dziękuję Wam za miłe słowa:-)

Misialina takie namiociki... no to jest się do czego przytulić ;-) mój M. właśnie pojechał na nowe mieszkanko łatać dziury, które przypadkiem zrobił w niedzielę kiedy to zabrał się za wstępny remont, łacina pewnie ostro leciała:-)

Witajcie Czerwcóweczki wieczorową porą. Wpadłam na chwilkę Was poczytać. Przez tą zmianę czasu padam dzisiaj ze zmęczenia, normalnie godzinę wcześniej musiałam wstać do pracy. Dzieciaczki w pracy też mi dziś nie dopisały, mialam w grupie tylko jedną dziewczynkę, normalnie mam czworo dzieci. Nudy jak ch...a przez to, przynajmniej dokumentację przed zwolnieniem uzupełniłam już na wyrost, dyrekcja nie będzie mogła się do mnie przyczepić;-)
pozdrawiam Was gorąco i leczę poczytać.

A ja jak miałam super humor, pełno siły tak po upieczeniu szarlotki spojrzałam w lustro no i co dużo mówic... znów popadłam w depresję.... MOJE UDA !! ja pierdziu !! Jedno w obwodzie ma chyba z kilometr !! Już nie mówię o tym jak wyglądają jak usiąde... Musze se jakieś sukmany kupic, bo już chyba nie mogę w leginsach chodzic z takimi gabarytami ! Po prostu siedziałam i ryczałam z pół godziny nad swym marnym wyglądem, tym w ogóle się załamałam jak była u mnie moja siotra KTÓRA JEST MODELKĄ, wysoka zgrabna ładna AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... a ja w dresie nieuczesana z UDAMI kosmitami buuuuuu.... Więc znów będę miała chyba cichy tydzień... bo mi te depresje szybko nie mijają.. :(

nooo.... to narobiłam sobie zaległości. Od rana nie zaglądałam na ten wątek.

Ale jestem z siebie dumna, pracowałam dzisiaj 3 godziny nad fajną grą planszową dla maluszków na lekcję i było super! Nawet ta jedna łobuziara była zachwycona i wszystko pięknie wykonała! A jakie skupienie na twarzy hehe:))

Dobra, lecę nadrabiać.

reklama
Doggi, nie przesadzaj z tym załamywaniem się! Co my zrobimy tu bez Twoich pozytywnych i wesołych komentarzy? No nie bądź egoistką...
Co do ud, kochana, gdybym ja się zaczęła porównywać z moimi siostrami, które modelka mi nie są, ale cholernie zgrabne z nich laski, też bym mogła się załamać! No i ten tyłek... ! Ale przecież my tak chwilowo i się później migiem ogarniemy! Zobaczysz! Tak więc głowa do góry i proszę mi się tutaj nie depresić! :* :-)

Do góry