reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MAKUC jakoś się ostatnio trochę zraziłam, no i humor miałam nietęgi do pisania, ale myślę o Was ciepło i dużo i nawet fotkę wstawiłam co raczej mi się nie zdarza ;-)

IDA ty czubie leje po nogawkach od pizamy!!!! moze ty do kabaretu powinnas sie gdzies wkrecic???

SUGAR- i tak trzymac!!! zawistnych ludzi to od razu wywalic z grona znajomych itp. co za rasa w dupe kopana....

chyba trzeba opracowac liste nieobecnosci i dac w pale tym co sie nei odhaczaja wrrrrrrr.... noz kurna....

a tak z innej beczki- w sobote u nas ma byc26 w cieniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja rano zakupy a potem okna myc i firany prac.chyba se kupie stoperan bo mnie posralo nie????

NAT :* spadam zobaczyć zdjęcie zanim zniknie;)
STRIP - Ty kobieto zamiast molestować żelazko to się spac kładź :p nooożeby mi to było ostatni raz takie coś ;-)

Ostatnia edycja:
STRIP przytulam kochana. I wiesz co i bardzo dobrze, ze mama Ci pomoze w odstwianiu od piersi, bo sama sie nie zdecydujesz a Ty juz jestes na wyczerpaniu i 45 kg mowi samo za siebie. wierze, ze bedzie dobrze
Makuc nie tylko Ty snisz o BB, choc u mnie byla to tylko 1 noc, 3 dni z rzedu to by bylo hehe. I zawsze pamietalam swoje sny, a jakos od ciazy nie pamietam co mi sie sni
Pszczylaszczka ja poprosze o przepis na ciacho :) wyglada przepysznie i chce go jesc, jesc , jesc
Nat z frida to chyba chodzi o to, ze ktos moze zle uzyc, a tam napisane, ze podcisnienie. Ja sama sobie nie wyobrazam gruszki przy duzym katarze
Frogg, uwilbiam prince polo i co i jutro ide do sklepu kuuuuuuuuupic
Dorisku no coz z Toba? mialas wpasc i co??
coz ja jeszcze chcialam????? kto mi odpowie na to pytanie??

reklama
Do góry