reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Agatka, dziękuję za komplement :-D i za kopniaka :-D

Tusen, jakie zajebiaszcze zielone trampki! :-D He he, dzięki :-D Wystawiłabym się, ale właśnie wróciła z łazienki... Nie wiedziałam, że mam hemoroidy, nie dokuczały mi, a teraz właśnie jeden mi pękł - aż się przeraziłam, kiedy zobaczyłam krew na papierze... Niefajnie... :-(

reklama
AgatkaT, ja chyba jestem jakimś fenomenem w tym temacie, bo piję po 3 litry dziennie, w tym tuż przed snem, a nie wstaję w nocy na siku - wstałam przez całą ciążę 3 razy :-p

Ja jestem jeszcze lepsza, ja BEZ PRZESADY wypijam dziennie 5litrow wody !! Codziennie 5cio litrowy baniaczek z wodą wymieniany na nowy !! A do tego jeszcze piję zieloną herbę w 0.5l kubku około 5 razy dziennie... Więc ja chłonę płyny jak szalona, ale mnie od kiedy pamiętam zawsze suszy, a teraz to już w ogóle :D A pee-pee w nocy nie wstaje ani razu, tylko około 8.30 jak mała się budzi i mnie budzi fikaniem wstaje,a tak looozik :D

cholera jasna od piątku nęka mnie jakiś numer zastrzeżony, a ja takich nie odbieram ale w piątek odebrałam i to była głupia baba z banku i tej jej "czy może mi Pani poświęcić 3 minuty" to powiedziałam, że nie a ona pyta czy może zadzwonić popołudniu no i nie zadzwoniła. I od wczoraj od rana wydzwania co godzinę. Niech spada na drzewo za to jak bank namieszał przy kredycie. Boże jaka jestem wściekła, znowu dzwoniła ale odrzuciłam połączenie to może zrozumie!

Więc w tej sytuacji radzę odebrac, i powiedziec pani, żeby znalazła sobie lepsze zajęcie... Że bardzo dziękujesz ale zainteresowana nie jesteś rozmową z nią ani trochę i tym napastowaniem Ciebie, ta pani do tego doprowadziła... Podziękuj, pożegnaj się i rozłącz !!
Nienawidzę jak do mnie wydzwaniają... I ja im zawsze mówię "nie mam czasu i nie będę miała !!"

A tak btw, witam się słonecznie z poznania :) Depresja mi nie przeszła ale dziękuję za słowa wsparcia :*
Dzisiejsza moja nocka KOSZMAR !! Budziłam się co godzinę dosłownie... Jak tylko próbowałam zmienic pozycje to ogromny ból bebecha, a jak za długo spałam w jednej pozycji to plecy nap********y więc ani ciut się nie wyspałam :/
No ale cóż czas zabrac się za kolejne pranie ;( i moje stare łóżeczko niezniszczalne musze umyc i przemalowac na moją wizję :D

mysia23 w kosmos z tymi natrętami:angry: do nas ostatnio przyszły dokumenty z banku do którego składaliśmy tylko wniosek o kredyt ale oni nam odmówili ale w nagrodę bez naszej wiedzy, podpisów założyli nam konto i zaczęli się upominać, że mamy zobowiązania nie spłacone, i że odsetki nam naliczą...no to mąż napisał maila i dał im 2 dni wyjaśnienie sytuacji, a potem idzie na policję. Jakiś koleś z banku miał to załatwić do wczoraj więc chyba wiem gdzie mój luby zwita po pracy. Oj będzie dym!

Witam się bardzo serdecznie brzuszki! Od rana sprzątam i końca nie widać. Postanowiłam odpocząć i się przywitać. Nocka nie spana z powodu teściowej ale to potem . Teraz chciałam powiedzieć że ta pogoda to mnie strasznie cieszy .Pranie już na dworku schnie :-)
Lecę poczytać co u Was :-)

Tusen te trampki czekające poprostu bomba, siałam się z 10 minut!!
Zolza no musisz sie troszkę wystawić na takie trampeczki!!

Doggi ja bym z chęcią tak powiedziała ale czuję, że jak odbiorę to jej nie odmówię. Więc liczę na to, że się odwali :tak: Ale za to wyobrażam sobie Ciebie w takiej akcji:-D

Witajcie dziewczyny
Po trzech dniach intensywnej pracy na komputerze z moim bratem jestem wykończona... kręgosłup mi wysiada a i oczy pieką, muszę trochę wyjść na podwórko i odpocząć na świeżym powietrzu.

Dziękuję wam za kciuki, przydały sie :-)

napisze tu że jest super i zaraz relacja na wizytowym, a spróbuje od dziś nadrobić bo całego weekendu i wczoraj nie dam rady, kręgosłup już by mi zupełnie wysiadł......

hej Dziewczyny! :-)

u mnie znów nieprzespana noc. Czy Wy też tak dużo i często sikacie?! Ja muszę wstawać w nocy... Dziś o mało co nie zdążyłam do wc :zawstydzona/y: masakra! A wcale dużo nie pije...

Stwierdziłam, że po godz 16 odpuszczam wszelkiego rodzaju napoje!

Kasia chodziło mi o morfologie <hahahaha> :-D:zawstydzona/y: nie wiem skąd mi się morfina wzięła ;-)

A witaminki biorę- PRENATAL CLASSIC plus Magnezin 200. (na skurcze łydek)

U Nas dziś ładna pogoda...

Mąż idzie kopać mojej Babci działkę- a ja idę jako Dama do towarzystwa ;-):happy2:

Potem lecimy do marketu na zakupy- brak pomysłu na obiad.
Ale Mama dzwoniła, że mają w sklepie młodą kapustkę i ponoć jest pyszna= więc pewnie będę ją dziś jeść! :tak:

Miłego dnia :-)
Kochana Ty nie rezygnuj z picia. W ciazy trzeba pic wiecej niz zwyczajnie. Nerki musza sie plukac, bo latwo o bakterie w ukladzie moczowym, albo bialkomocz. Niestety trzeba wstawac rowniez w nocy, ja w dzien chodze co godzine :baffled:

Doggi ja bym z chęcią tak powiedziała ale czuję, że jak odbiorę to jej nie odmówię. Więc liczę na to, że się odwali :tak: Ale za to wyobrażam sobie Ciebie w takiej akcji:-D

hihi, nooo ja troszkę bywam wredzioszka... Przed ciążą czasem próbowałam się hamowac... ale w ciąży już nie myślę o hamowaniu mojej furii ;) I jak mnie ktoś wkurza to mu to mówię, a wkurza mnie ostatnio wszystko więc chodzę i cisnę ludziom :p :p :p

reklama
Dzień dobry:)
Ja wciąż nie przestawiłam sie na nowy czas. MOje wcześniejsze pobudki ok 9 teraz stały się pobudkami o 10:( Muszę chyba budzik nastawiać ale tak mi się fajnie rano śpi... :)

Larvuniu zdrówka dla Frucia:( A tak się kilka dni temu cieszyłaś, że on już dwa tygodnie w przedszkolu... biedak strasznie choruje, tak mi go żal:(

Silva ja niby jakoś spałam ale gdybym nie zobaczyła godziny na zegarku po otwarciu oczu na pewno spałabym dłuzej:) ALe za to wstałam w nocy tylko 2 razy na siku!!!

Ivona na mnie zdecydowanie śledzie działają odrzucająco. Przez gardło by mi nie przeszły:)

marta ty nie porządkuj domu tylko otwórz okna i z okazji pieknej pogody odpoczywaj! Ja miałam w planach wielkei porządki ale jest zbyt pięknie:)

aaga witaj! Może obok moderatora na forum powinien działać taki "streszczacz"? :) Hehe dobre by to było!

nutria gdzie ty ten bioparox dostałaś? Mi też go lekarka przepisała ale od grudnia go nie produkują i nie dostałam go w żadnej aptece:(

Ironia
no rozumiem, że nie chcesz do szpitala, ale może jednak podaruj sobie takie atrakcje jak mycie okiem własnie po to aby się przed tym leżeniem uchronic, co? O nosiedełkach poczytaj w wątku o chustach, tam też o nich wspominałyśmy.

Misialina masakra z tą półka i to ejszcze akurat szklana. DObrze, że młodu uciekł w porę!

Aestima mój też ciekawy takich rzeczy i o wszystko pyta. Na początku mnie to dziwiło no bo to w końcu takie intymne, ale teraz chba lepiej rozumie dlaczego tego nie cierpię:) Choć mam wrażenie, że moje niektóre narzekania w trakcie ciąży traktuje jakbym je sobie wymyślała, a mi głupio i zastanawiam się czy naprawdę nie przesadzam... no ale jak mnie boli to co mam robić:( On twierdzi wtedy, że to przecież normalne i mam się nie przejmować, a ja bym chciała żeby mnie przytulił i powiedział, że jestem dzielna:(

Kuma na co idziesz do kina? A babie z banku trzeba było od razu powiedzieć, że nie będziesz w ogóle rozmawiać. Szlag mnie trafia z tymi telefonami, dzwonią czasem od 7 rano!!!

Agatka już wspominałam kilka razy, że ja to latam do wc w nocy co najmniej 4 razy. Dziś był cud- tylko 2:) ALe fajnie, że posiedzisz sobie na słońcu na działeczce. Ja zaraz uruchamiam balkon i muszę napisać jakieś pierdoły przed koncertem.

Doris mi podziekowanie za post też pasuje znacznie bardziej niż "lubię". CHyba mieli dużo na nowy system:)))

Zołza
ja tak cały tydzień potrafię nic w domu nie robić:) Ale odkąd nie mamy żadnego dywanu jest znacznie łatwiej!

mysia wyjdź na słońce to od razu zrobi ci się lepiej! Zrób sobie kawkę, spokojnie usiądź na łąweczce i zapomnij o wszystkim co cię męczy. TO naprawdę działa:)

Doggi jak to robisz że tyle pijesz?? Ja się zmuszam żeby litr wody dziennie wypić a i tak w ciąży chcociaż czasami chce mi się pić. Wcześniej mogłam nic nie pić cały dzień:( Wiem, wiem, to strasznie niezdrowe ale po prostu nie czułam takiej potrzeby.

Cinamonku
dobrze cię widzieć w lepszej formie!

kati koniecznie na powietrze! I odpoczywaj kochana, inaczej kręgosłup nie przestanie boleć:(

Do góry