reklama
emiliab
Fanka BB :)
Przyłączam się go gratulacji dla kasis i kahaa
Co do zdrobnień, to u nas oczywiście jest Franuś,Franula,Franulcia,Franulka,Franulek,Franko,Franczesko,Frankowski. Te wytłuszczone używa mój mąż, bo uwielbia film,gdzie główny bohater ma tak na imię i tak się do niego zwracają. Ciekawe,czy wiecie,jaki to film;-);-)
Co do zdrobnień, to u nas oczywiście jest Franuś,Franula,Franulcia,Franulka,Franulek,Franko,Franczesko,Frankowski. Te wytłuszczone używa mój mąż, bo uwielbia film,gdzie główny bohater ma tak na imię i tak się do niego zwracają. Ciekawe,czy wiecie,jaki to film;-);-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kahaa, kasis gratulacje :-) !
czarodziejkaM
Fanka BB :)
kahaa, kasis gratulacje :-) !
Ja też! Ja też! :-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
emiliab ja nie mam pojęcia
ale gdyby to był jakiś horror to bym pewnie zabłysła 

sugar_and_spice
matka Króla
Kurczę, jak fajnie na dworze... Łaziłiłam 2,5 godziny. Artek się wyspał. Dwumiesięczny Antek też- jejku już nie pamiętam, jak nasz był taaaki maleńki :-)
A ja mam dziś na obiad kurczaka po tajsku...
A ja mam dziś na obiad kurczaka po tajsku...
kahaa,kasis- gratki dla Was i maluszków
Alicja,a ja cały czas byłam swięcie przekonana,że Twoja córcia ma na imie Alicja
,jakos ta "Isia " tak mi do "Alisi" pasowała....
U nas potocznie - Amelka,czasem Panna Amelia,Amisz,bardzo rzadko Mela
,często po prostu Niunia z wszelimi odmianami.Taliban i Al-kaida na razie poszły w odstawkę
Alicja,a ja cały czas byłam swięcie przekonana,że Twoja córcia ma na imie Alicja

U nas potocznie - Amelka,czasem Panna Amelia,Amisz,bardzo rzadko Mela
Co do podłogi w czasie tego kiedy mała jest u mnie się przyzwyczaiłam, można na niej znaleść wszystko. Dosłownie a plamy z soku to już wogóle. Przy niej jak sprzątam to mam jeszcze większą masarkę bo ona też chce i później albo mi szmaty wyciąga z szafki albo chusteczki higieniczne wyciąga pluje np.na stół i czyści aaaaaaa!!!!!frogg no to wygląda na to,że masz próbkę tego jak to będzie jak Filipek urośnie.Mnie też bałagan denerwuje,szczególnie kurz i podłoga,więc będę pewnie ciągle na ścierce,szczególnie jak mały zacznie raczkować.
A mi się dziś tak nie chce że masakra, miałam iść na spacer ale po 4h z małą odechciało mi się ruszać dupeczki z domku.:-( Co prawda młody ma katar ale chyba tam ciepło i igraszki mu w dupeczce grają. Bo bawi się ze mną w "Mama ja rzucam a ty mi podajesz"

Dopiero teraz wziełam się za obiad zresztą i tak nie mam jakoś smaka do jedzenia nienawidzę jeść sama:-(
Kahaa,Kasis Gratki
reklama