reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Przyłączam się go gratulacji dla kasis i kahaa

Co do zdrobnień, to u nas oczywiście jest Franuś,Franula,Franulcia,Franulka,Franulek,Franko,Franczesko,Frankowski. Te wytłuszczone używa mój mąż, bo uwielbia film,gdzie główny bohater ma tak na imię i tak się do niego zwracają. Ciekawe,czy wiecie,jaki to film;-);-)

Kurczę, jak fajnie na dworze... Łaziłiłam 2,5 godziny. Artek się wyspał. Dwumiesięczny Antek też- jejku już nie pamiętam, jak nasz był taaaki maleńki :-)

A ja mam dziś na obiad kurczaka po tajsku...

kahaa,kasis- gratki dla Was i maluszków:)***
Alicja,a ja cały czas byłam swięcie przekonana,że Twoja córcia ma na imie Alicja :sorry2:,jakos ta "Isia " tak mi do "Alisi" pasowała....
U nas potocznie - Amelka,czasem Panna Amelia,Amisz,bardzo rzadko Mela ;),często po prostu Niunia z wszelimi odmianami.Taliban i Al-kaida na razie poszły w odstawkę:)

spać mi się chce :-(
czekajcie, bo troszkę się pogubiłam - HAPPYBETTI jest w naszej grupie zamkniętej? bo jeśli nie to chyba najwyższa pora by była! :-)

Ostatnia edycja:
frogg no to wygląda na to,że masz próbkę tego jak to będzie jak Filipek urośnie.Mnie też bałagan denerwuje,szczególnie kurz i podłoga,więc będę pewnie ciągle na ścierce,szczególnie jak mały zacznie raczkować.
Co do podłogi w czasie tego kiedy mała jest u mnie się przyzwyczaiłam, można na niej znaleść wszystko. Dosłownie a plamy z soku to już wogóle. Przy niej jak sprzątam to mam jeszcze większą masarkę bo ona też chce i później albo mi szmaty wyciąga z szafki albo chusteczki higieniczne wyciąga pluje np.na stół i czyści aaaaaaa!!!!!
A mi się dziś tak nie chce że masakra, miałam iść na spacer ale po 4h z małą odechciało mi się ruszać dupeczki z domku.:-( Co prawda młody ma katar ale chyba tam ciepło i igraszki mu w dupeczce grają. Bo bawi się ze mną w "Mama ja rzucam a ty mi podajesz" :dry:chyba mu te zabawki na jakiś sznurek przywiąże i wogóle to jego spojrzenie pełne premedytacji i ten uśmeszek.:cool2: Wiem że to jeszcze nie możliwe ale mam wrażenie że robi to specjalnie.:tak:
Dopiero teraz wziełam się za obiad zresztą i tak nie mam jakoś smaka do jedzenia nienawidzę jeść sama:-(
Kahaa,Kasis Gratki :)))))))))

reklama
FROGG chyba możliwe, że z premedytacją, bo czytałam, że w trakcie tego skoku teraz to właśnie dzieci się uczą tego ;-)

Do góry