reklama
miki_czchow
Fanka BB :)
Aniawos fajnie się zaokrąglił, bardzo miarowy 

Ania i kto tu jest chudzielec???? Fajny brzuszek, super sobie rośnie, a Ty zgrabna laska jesteś:-) Jakoś mam przeczucie że u Ciebie chłopczyk mieszka
Ola no ja mam identycznie tyłozgięcie i nisko osadzoną kosmówkę łożyska. Lekarz, który robił mi 3d powiedział że mamy zakaz przytulanek do 17 tygodnia. Ciekawa jestem co powie dzisiaj lekarz prowadzący.

Ola no ja mam identycznie tyłozgięcie i nisko osadzoną kosmówkę łożyska. Lekarz, który robił mi 3d powiedział że mamy zakaz przytulanek do 17 tygodnia. Ciekawa jestem co powie dzisiaj lekarz prowadzący.
OLA368
No dokładnie, my na razie też mieliśmy się wstrzymać z ewentualnymi "przytulankami" do kolejnej wizyty i zobaczy co tam się dzieje, czy się przesuwa, podnosi...Tyle, że ja mam wizytę za dwa tygodnie i mega się niepokoję co się tam dzieje..?? Niby mówiła, że to razem z macicą może się unieść i wyprostować jak już się bardziej rozwinie i rozrośnie, ale nerwy i tak mam..
To powodzenia na wizycie i koniecznie daj znać jak po niej!
To powodzenia na wizycie i koniecznie daj znać jak po niej!
aniawos

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Aniu naprawdę super brzunio, a z Ciebie jaka fajna laska jest :-)
reklama
ellsi

Kurczę ja to chyba naprawdę mam urojoną ciążę. Nie mieszczę się tylko w jedne spodnie (takie jeansowe które normalnie musiałam naciągać po praniu a teraz nie chcę przesadzić i uciskać za bardzo). Tak to tylko mam wałek tłuszczowy o naturalnym pochodzeniu

Moja siostra powiedziała że jej dosyć późno wyskoczyło brzuszysko. Po was dziewczyny to już normalnie widać. Aż zazdroszczę.
Waga aktualnie 1 kg poniżej mojej normalnej wagi.