reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Ania i kto tu jest chudzielec???? Fajny brzuszek, super sobie rośnie, a Ty zgrabna laska jesteś:-) Jakoś mam przeczucie że u Ciebie chłopczyk mieszka:tak:

Ola no ja mam identycznie tyłozgięcie i nisko osadzoną kosmówkę łożyska. Lekarz, który robił mi 3d powiedział że mamy zakaz przytulanek do 17 tygodnia. Ciekawa jestem co powie dzisiaj lekarz prowadzący.

No dokładnie, my na razie też mieliśmy się wstrzymać z ewentualnymi "przytulankami" do kolejnej wizyty i zobaczy co tam się dzieje, czy się przesuwa, podnosi...Tyle, że ja mam wizytę za dwa tygodnie i mega się niepokoję co się tam dzieje..?? Niby mówiła, że to razem z macicą może się unieść i wyprostować jak już się bardziej rozwinie i rozrośnie, ale nerwy i tak mam..
To powodzenia na wizycie i koniecznie daj znać jak po niej!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zawstydziłam się..dzięki..ale misiako Tobie nie podziękuję;-) bo kurde jaki chłopak?? ma być dziewczynka..chociaz zobaczymy dzisiaj, jak coś uroslo..to zostaniesz forumową wróżką:-) będziesz przepowiadac płeć na podstawie brzucha..

reklama
brzuch golasek2.jpg
Kurczę ja to chyba naprawdę mam urojoną ciążę. Nie mieszczę się tylko w jedne spodnie (takie jeansowe które normalnie musiałam naciągać po praniu a teraz nie chcę przesadzić i uciskać za bardzo). Tak to tylko mam wałek tłuszczowy o naturalnym pochodzeniu:wściekła/y: (na wiosnę miałam zacząć ćwiczyć brzuszki) co nie ma nic wspólnego z kruszynkiem w środku:sorry2:. Teraz tylko nie mogę go wciągnąć (a całe życie sobie tak radziłam).
Moja siostra powiedziała że jej dosyć późno wyskoczyło brzuszysko. Po was dziewczyny to już normalnie widać. Aż zazdroszczę.
Waga aktualnie 1 kg poniżej mojej normalnej wagi.

Do góry