reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

a ja ze wszystkim stoję w miejscu, bo od rana nie ma wody. Co dałam radę to zrobiłam, odkurzone w domu, poprasowane, kurze powycierane, ale nic więcej się nie da, nawet nie mam jak zrobić obiadu, chyba, że mineralną wykorzystam ;)

reklama
Uff nadrobiłam w końcu, jednak z postami traschki idzie mi to o wiele szybciej:-)

Silva współczuję sprawy z ZUS-em, złodzieje i oszuści
Dagamit zdrówka życzę i czekamy na kolejne wieści

Na brzuszkowym pisałam, że ja pewnie będę się ostatnia, bo załapię się na lipiec niż na konieć czerwca, ale jestem bardzo ciekawa która rozpocznie wątek rozpakowanych:tak:Jak już będziecie tuliły swoje maleństwa to nie zapomnijcie o mnie proszę:zawstydzona/y:
Zołza dobrze, że się wszystko wyjaśniło z tą kasą i już nie musisz się martwić;-)

Ja dziś w nocy nie mogłam zasnąć i to bez jakiegoś konkretnego powodu, po prostu przewalałam się z boku na bok kilka godzin i dopiero ok 4 zasnęłam:wściekła/y:Wykąpałam się, nawet nakręciłam włosy na wałki bo ostatnio jak lump chodzę i teraz popijam kawkę i czytam Was.

Miłego dnia brzucholki:happy2:

Witajcie brzuszki w ten piękny sloneczny dzień.;-)
U mnie wszystko w porządku; żyjemy z dnia na dzień i czas leci.
Zastanawiam się jakim cudem mam nadrobić zaległości, jak być tu na czasie skoro mam tyle do przeczytania?????
Idę czytać nie wiem ile dam radę przeczytać ale może chociaż z grubsza się zacznę orientować o co chodzi. Wieczorem się odezwe.

witajcie brzuszki, ja tylko na sekundę, bo obiadek robię i ciasto piekę jednocześnie;-)
byłam dziś na usg - już zdaję szybką relację ze zdjęciem na wizytowym
do piątku kochane!!!

AgataR, helloooooooł :-D

Dubeltówka, no jaja sobie robisz - nie da się zapomnieć - nie ma takie j opcji! :-)

Silva, już się ogarnęłam, dzięki :-) :* Trzymam kciuki za Twoją kasiorkę, żeby jak najszybciej do Ciebie trafiła!

Ale jestem jędza, odwołałam dzisiejsze zajęcia w ramach ogólnego buntu i postanowiłam zrobić sobie dzień wolny. Tylko szkoła rodzenia wieczorem. A teraz mam wyrzuty sumienia.... powiedzcie, że dobrze zrobiłam bo się tym martwię ciągle:(
Dziewczyny co wy tak ciągle te okna myjecie? Codziennie czytam, że któraś okna myje:) Już pomijam to, że to niewskazane, ale jak wy często to robicie??

Tusen ja nie ukrywam, że jestem w pełnej gotowości od połowy maja i mam nadzieję, że Marysia nie będzie chciała zbyt długo pomieszkać w moim brzuszku:) Ale pierwsze obstawiałaym mamy zapakowane podwójnie.

dagamit ja podobnie - myślę o porodzie coraz częściej i raz jestem przeszczęśliwa że już niedługo, a zaraz ogarnia mnie wielki strach. Ale będzie dobrze:)

marta obiecuje, że wieczorem przepis będzie! Mój M. musi mi podyktować:)

AGATA witaj! Tak dawno do nas nie zaglądałaś, co u was słychać? Jak syn się czuje?

Larvunia, może Ty? Ja się jeszcze wstrzymuję, bo nadal NIC nie mam dla Szymka!

Ach ten w doopę kopany ZUS :wściekła/y: właśnie im pismo napisałam, że mi brakuje mi środków do życia i że ich nienawidzę;)) 2 miesiące bez pensji to jakiś obłęd! Daję im czas do piątku, a w poniedziałek jadę z płaczem i aferą!

ja mam dokładnie to samo ale przez mojego byłego pracodawce który do tej pory druku z-3 do zusu nie dostarczył, przez niego od stycznia kasy nie dostałam a zus dlatego właśnie odmówił mi prawa do zasiłku chorobowego, świnie jedne, i nic ich nie obchodzi ze nie ma kasy na utrzymanie itd teraz odwołanie od decyzji wysłałam do sądu rejonowego za pośrednictwem zusu i czekam na odpowiedz...

reklama
Trasia, ja nie myję okien - mąż mył, jak się rok temu wprowadzaliśmy [o cholerka, dokładnie rok temu! :-D] i teraz też on będzie mył - nie lubię tej czynności i mam lęk wysokości [mieszkamy na 1.piętrze :-p]

A co do odwołania lekcji - zrobiłaś bardzo dobrze! Nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów! Jestem z Ciebie dumna, że potrafiłaś zrobić coś dla siebie, ot co! Brawo! I ciesz się wolnym, zamiast się dręczyć wyrzutami. :-)

Do góry