reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Chciałam zdać raport po dzisiejszej jeździe pierwszej :
zero rannych, zero potrąconych zwierząt, zero ubitych drzew no i wszystkie częsci w aucie sprawne:-). Uff, przeżyłam. I wiecie co ? spodobało mi się i instruktor był fajny, bo młody hihi:-). Trochę jeszcze mieszam się bo to nagle tak dużo rzeczy trzeba zrobić, bo biegi, sprzęgło, gaz, hamulec, kierunkowskazy, oglądać drogę.... eh no ale pocieszcie mnie że Wy na początku też nie umiałyście tego na początku tak ogarnąć?:-)

Ja już wykąpana, powtórzyłam materiał na jutrzejszy egzamin. Boję się znowu i mam stresa, ale nastawiam się na poprawkę niestety. Proszę trzymajcie kciuki o 13 jutro i za mojego Łukaszka też, żeby wytrzymał bez mnie i męża.

Gratuluje ząbka drugiego Isi!!

reklama
Alicja u nas wszystko super. dziekuję. Jesteśmy zdrowi , najedzeni a to najwazniejsze. reszta to pierdoły ;-)
Dodo kazdego dnia mnie czyms zaskakuje . Od kilku dni moje dziecko nie cierpi siedziec. Zapiera sie nogami i stoi. Nie chce go jeszcze stawiac na nózki , a on cieszy sie jak wariat jak stoi . Zato jak go posadzę to bek. Co ja mam zrobic? Moge go tylko posadzic jak akurat zapatrzy sie w tv albo jakąs zabawke , a tak to zapomnij. Jak stoi to jest przeszczesliwy.
Help!

natolin no gratulacje. Widzisz jaki Pudzian kochański. Zuch chłopak!

a czym Ty sie Słońce stresujesz? powinnaś być pełna ekscytacji :-) tym bardziej że zobaczysz przyszłą teściową swej córci (no chyba że Wy sie już spotkałyście ;-) )
jeszcze nie spotkałyśmy się ale juz blizej niż dalej - tym bardziej że ... patrz PS. pod postem;-)
a stresuję sie bo ja jestem dzikus... i jak kogoś spotykam na żywo to się pluję i plączę jakbym języka nawet na podstawowym poziomie nie znała:/ zawsze wolałam pisać wypracowania niż odpowiadać ustnie... zresztą... przekonacie się...(mimo wszystko, mam nadzieję:cool2:) - najwyzej przestaniecie mnie lubić:baffled:
a jak ja bym chciala sie z wami sie spotkac:((((((((((((((((((( na razie plany przyjazdu do PL daleko w lesie. kasy brak i nie mam na razie jak sie wyrwac.planowalam maj-czerwiec i chyba dupa z tego! a teraz jak szukam lepszej roboty to juz w ogole.bo jak dostane prace to co powiem? ze chce urlop jako motywacje??????????:D

IDA no ja w tobie sztywniaka nie widze jakos.
oj, to spytaj mojego męża ile się musi nastarać żeby mnie rozluźnić:-Da co do motywacji - lepszą cieęęęęęęęęęężko byłoby znaleźć, więc czemu nie?:-D
Ida,co do "dzikości " mam to samo:(.Cały czas propozycja "próby generalnej " przed Pobierowem u Włocha aktualna:)***.Znów niegramatycznie,ale ty inteligentna dziołcha,to skumasz,o co chodzi jakby...
Reszta jutro,buziaczki wszystkim,dobrej nocki:)***
a gratki za sprawnie przemycony komplement:-Dpropozycja zaakceptowana czeka na sposobność:tak::-)
Chciałam zdać raport po dzisiejszej jeździe pierwszej :
zero rannych, zero potrąconych zwierząt, zero ubitych drzew no i wszystkie częsci w aucie sprawne:-). Uff, przeżyłam. I wiecie co ? spodobało mi się i instruktor był fajny, bo młody hihi:-). Trochę jeszcze mieszam się bo to nagle tak dużo rzeczy trzeba zrobić, bo biegi, sprzęgło, gaz, hamulec, kierunkowskazy, oglądać drogę.... eh no ale pocieszcie mnie że Wy na początku też nie umiałyście tego na początku tak ogarnąć?:-)
kciuki za egzam i wytrwałość syncia!!!!!!!!
a na początku miałam tak jak ty!!! nie wiedziałam co z czym i co do czego, a najlepsze że: najwiekszą trudność sprawiało mi ... odpalenie auta:-D:zawstydzona/y::cool2:a potem trzymanie się ograniczenia prędkości:cool2::cool2::cool2:

teraz na spokojnie:
Isia, szalejesz z tymi zębolkami!!!
Franek, chłopcze, teściowa mówi ci cobyś mamy nie męczył;-)ale obroty ćwicz jak najbardziej to Miszlenka korki u ciebie weźmie:-D

gdzie rysia i sariska???
doris, jakbym miała do ciebie kontakta (tel) to dawno smsa byś dostała:-(

szukam sobie buciów i znaleźć nie mogę nic ciekawego...

IDUŚ alter ego kochane!!! miałam iść spać, ale te wypracowania w zamian za odpowiedzi ustne... skąd ja to znam!!! potrafiłam 1 dostać choć umiałam, bo się bałam odezwać

reklama
Iduś dzięki za pamięć...melduje się że jestem:-)
Kurcze przepraszam że Wam nie poodpisuje ale tak cholernie stresuje się jutrzejszym Miłosza zabiegiem że tylko o tym myślę i chyba nie potrafiłabym nic sensownego napisać....dziękuje dziewczynki za wsparcie i kciuki:-):-)

Do góry