reklama
![]()
Judysia a coś w takim stylu mogłabyś zrobić?
Albo w takim:
![]()
I jeszcze jedno pisałaś kiedyś o produktach z avonu. Możesz tu wrzucić rzeczy które masz na sprzedaż przynajmniej na allegro nie będziesz musiała prowizji płacić![]()
coś podobnego wyszło mi tak:
18

Piasek pustyni, agat szary, turkus naturalny, marmur, akryl bursztynowy... 30zł19

Koraliki fimo i szkalana kostka 15złNata, Katik, Sospettosa wielki wstyd ale na wzór nr 4 nie moge zrobić nic:-( Gapa jestem i zamówiłam rzemyki które się nie mieszczą w koraliki... Wstyd mi bo się podjęłam zamówienia i lipa... Może coś innego z wolnych rzeczy Wam się spodoba? Kolczyki do każdego naszyjnika dorobię bez problemu. Przepraszam:-(
Elvie, cudowałam z każdej strony ale ta bransoletka okazała sie nie na moją szkołę... za cholerę mi nie wychodzi!!! Ale nie poddam się może z czasem jak nabiore więcej wprawy to mi się uda, wtedy prototyp będzie Twój:-)
Jeśli ktoś zaakceptuje to co zrobiłam to proszę o priva z adresem, wiecie że z dnia na dzień moge wyjechać i nie chciałabym tego zostawiać na niewiadomo jaki czas...
Elvie, cudowałam z każdej strony ale ta bransoletka okazała sie nie na moją szkołę... za cholerę mi nie wychodzi!!! Ale nie poddam się może z czasem jak nabiore więcej wprawy to mi się uda, wtedy prototyp będzie Twój:-)
Jeśli ktoś zaakceptuje to co zrobiłam to proszę o priva z adresem, wiecie że z dnia na dzień moge wyjechać i nie chciałabym tego zostawiać na niewiadomo jaki czas...
Nata, Katik, Sospettosa wielki wstyd ale na wzór nr 4 nie moge zrobić nic:-( Gapa jestem i zamówiłam rzemyki które się nie mieszczą w koraliki... Wstyd mi bo się podjęłam zamówienia i lipa... Może coś innego z wolnych rzeczy Wam się spodoba? Kolczyki do każdego naszyjnika dorobię bez problemu. Przepraszam:-(
.
nic się nie stało - ja mogę poczekać na to. Chyba, że ogólnie rezygnujesz z tego wzoru
Judysiu kolczyki biorę proszę o adres na priv i numer do przelewu, a mam jeszcze taka prosbe zapomnialam dodac
zeby ten naszyjnik był na rzemyku, mam uczulenie na metale i robią mi się rany na szyji
, dąło by sie coś z tym zrobić zebyb yl na rzemyku tak jak ten 15 czy 19 tylko z zielenią, tym niebieskim czy turkusem ?? Jak coś to ten też wezmę a zrobisz mi jeszcze jeden :-)
zeby ten naszyjnik był na rzemyku, mam uczulenie na metale i robią mi się rany na szyji
, dąło by sie coś z tym zrobić zebyb yl na rzemyku tak jak ten 15 czy 19 tylko z zielenią, tym niebieskim czy turkusem ?? Jak coś to ten też wezmę a zrobisz mi jeszcze jeden :-)Judysiu - ja biorę moją panterkę i chętnie wezmę też wzór nr 19
I pomyślałam sobie, że jakbyś we Wrocku też chciała robić biżuterię to ja Ci mogę materiały zamawiać i dostarczać gdzie powiesz.
A na tą trudną to poczekam;-) bo wiem, że kiedyś mi ją zrobisz:-)
I pomyślałam sobie, że jakbyś we Wrocku też chciała robić biżuterię to ja Ci mogę materiały zamawiać i dostarczać gdzie powiesz.
A na tą trudną to poczekam;-) bo wiem, że kiedyś mi ją zrobisz:-)
reklama
Judysiu cuuuda robisz! Ja też wezmę jeszcze 19tkę,ale spokojnie niech Elvie weźmie pierwsza
Pomyślę jeszcze nad 17tką bo też jest śliczna 
Czy mogłabyś mi zdjęcia na maila przesłać? Bo chciałam jeszcze koleżankom pokazać,a nie mogą tu zobaczyć zdjęć bo nie są zalogowane i zdjęć nie widzą
Dziewczyny byłam w Makro i znalazłam mleko hipp ( z terminem do 6 lipca 2011) w cenie chyba 3,95
Jeśli któraś będzie chętna mogę nabyć bez problemu
Czy mogłabyś mi zdjęcia na maila przesłać? Bo chciałam jeszcze koleżankom pokazać,a nie mogą tu zobaczyć zdjęć bo nie są zalogowane i zdjęć nie widzą
Dziewczyny byłam w Makro i znalazłam mleko hipp ( z terminem do 6 lipca 2011) w cenie chyba 3,95
Jeśli któraś będzie chętna mogę nabyć bez problemu
Podziel się: