reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
Elvie
IMG272.jpgIMG273.jpg Panterkowy naszyjnik i podwójna bransoletka20zł

Isabela
IMG274.jpgIMG275.jpg Podwójny naszyjnik i kolczyki 15zł

Kamisia
IMG277.jpg Naszyjnik i bransoletka 20zł

Wolne do wzięcia:-)
15

IMG283.jpgIMG282.jpg Naszyjnik fioletowy 15zł

16
IMG284.jpgIMG285.jpg Naszyjnik z kamieniem (srebrno-turkusowy z akrylu) 15zł

17
IMG288.jpgIMG286.jpgIMG287.jpg Naszyjnik z kamieniem (marmur z akrylu) 15zł

Ostatnia edycja:
NaszyjnikMineralySrebro3.jpg

Judysia a coś w takim stylu mogłabyś zrobić?

Albo w takim:
NaszyjnikOnyksAgatRzemyk.jpg

I jeszcze jedno pisałaś kiedyś o produktach z avonu. Możesz tu wrzucić rzeczy które masz na sprzedaż przynajmniej na allegro nie będziesz musiała prowizji płacić :)

coś podobnego wyszło mi tak:
18
IMG278.jpgIMG279.jpg Piasek pustyni, agat szary, turkus naturalny, marmur, akryl bursztynowy... 30zł

19
IMG280.jpgIMG281.jpg Koraliki fimo i szkalana kostka 15zł

Nata, Katik, Sospettosa wielki wstyd ale na wzór nr 4 nie moge zrobić nic:-( Gapa jestem i zamówiłam rzemyki które się nie mieszczą w koraliki... Wstyd mi bo się podjęłam zamówienia i lipa... Może coś innego z wolnych rzeczy Wam się spodoba? Kolczyki do każdego naszyjnika dorobię bez problemu. Przepraszam:-(

Elvie, cudowałam z każdej strony ale ta bransoletka okazała sie nie na moją szkołę... za cholerę mi nie wychodzi!!! Ale nie poddam się może z czasem jak nabiore więcej wprawy to mi się uda, wtedy prototyp będzie Twój:-)

Jeśli ktoś zaakceptuje to co zrobiłam to proszę o priva z adresem, wiecie że z dnia na dzień moge wyjechać i nie chciałabym tego zostawiać na niewiadomo jaki czas...

Nata, Katik, Sospettosa wielki wstyd ale na wzór nr 4 nie moge zrobić nic:-( Gapa jestem i zamówiłam rzemyki które się nie mieszczą w koraliki... Wstyd mi bo się podjęłam zamówienia i lipa... Może coś innego z wolnych rzeczy Wam się spodoba? Kolczyki do każdego naszyjnika dorobię bez problemu. Przepraszam:-(

.

nic się nie stało - ja mogę poczekać na to. Chyba, że ogólnie rezygnujesz z tego wzoru

Ogólnie nie bo jest ładny ale zanim mi teraz przyjdzie zamówienie to kilka dni a nie wiem czy jeszcze wtedy bedę w Warszawie... Jak się da to zrobię to dla Was, a teraz wyślę to co się da:-)

Judysiu kolczyki biorę proszę o adres na priv i numer do przelewu, a mam jeszcze taka prosbe zapomnialam dodac :zawstydzona/y: zeby ten naszyjnik był na rzemyku, mam uczulenie na metale i robią mi się rany na szyji :zawstydzona/y:, dąło by sie coś z tym zrobić zebyb yl na rzemyku tak jak ten 15 czy 19 tylko z zielenią, tym niebieskim czy turkusem ?? Jak coś to ten też wezmę a zrobisz mi jeszcze jeden :-)

Judysiu - ja biorę moją panterkę i chętnie wezmę też wzór nr 19

I pomyślałam sobie, że jakbyś we Wrocku też chciała robić biżuterię to ja Ci mogę materiały zamawiać i dostarczać gdzie powiesz.
A na tą trudną to poczekam;-) bo wiem, że kiedyś mi ją zrobisz:-)

reklama
Judysiu cuuuda robisz! Ja też wezmę jeszcze 19tkę,ale spokojnie niech Elvie weźmie pierwsza :) Pomyślę jeszcze nad 17tką bo też jest śliczna :)
Czy mogłabyś mi zdjęcia na maila przesłać? Bo chciałam jeszcze koleżankom pokazać,a nie mogą tu zobaczyć zdjęć bo nie są zalogowane i zdjęć nie widzą :(

Dziewczyny byłam w Makro i znalazłam mleko hipp ( z terminem do 6 lipca 2011) w cenie chyba 3,95 :)
1745674.jpg

Jeśli któraś będzie chętna mogę nabyć bez problemu :)

Do góry