reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dziewczyny to jak możecie to napiszcie mi dokładne adresy :-) Jan III Sobieski to w pobliżu uczelni więc trafię a resztę sprawdzę na mapie :-)

wszystkie ktore kasia podala sa w sumie na osiedlach obok siebie,ale te osiedla sa mega wielkie;) ja tam nie chodze bo moj dziadek tam mieszka,i nie mam ochoty go spotkac:D
jeslio chodzi o ten w alfie,to wiesz gdzie to jest? sw marcin , w strone starego rynku, stary budynek, obok jest restauracja sphinx

reklama
Chyba kojarzę ulice św. Marcina, w pobliżu podajże jest biblioteka uniwersytecka. Fajne rzeczy tam mają?? My jedziemy jutro do Poznania to może namówię mojego by trochę z drogi zjechał :-)

Chyba kojarzę ulice św. Marcina, w pobliżu podajże jest biblioteka uniwersytecka. Fajne rzeczy tam mają?? My jedziemy jutro do Poznania to może namówię mojego by trochę z drogi zjechał :-)

wiesz co,ladne, ale wg mnie drogie, kg kosztowal 45zl ,a nie bylam w dniu dostawy..
moze napisz do kasi,bo jakbys byla na piatkowie,to na tych osiedlach bys zobaczyla

Poznań ul. Św. Marcina 66/72- second hand
iras - dodano20 Wrzesień 2007

Sklep z odzieżą używaną znajduje się przy ul. Św. Marcina 66/72.

Oferuje duży wybór, rewelacyjny asortyment. Damskie, męskie oraz dziecięce ubrania- i w dodatku wszystko na wieszakach:)
Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie :)
Pzremiła obsługa oraz oryginalne, niepowtarzalne rzeczy za NIEDUŻE pieniądze. Towar sprzedajemy na wagę- nie ma żadnej wyceny.
W sprzedaży znajduje się odzież ANGIELSKA oraz NIEMIECKA.

Godziny otwarcia:
poniedziałek: 10:00-19:00
wtorek: 10:00-17:00
środa: 10:00-19:00
czwartek: 10:00-19:00
piątek: 10:00-17:00
sobota: 10:00-17:00
niedziela: 10:00-14:00

Dostawa w środy i soboty

Szczerze polecam...:)

zaczerpniete z jakiegos forum

reklama
Zobaczysz, będziesz zadowolona :) U nas sprawuje się super! Wydaje mi się, że jedyne co by mogli w tym wózku poprawić to sposób rozkładania oparcia, czasem ciężko się 'opuszcza', ale poza tym to same zalety: leciutki, bardzo skrętny, super się prowadzi, łatwo się składa -zresztą sama zobaczysz! :)
A widzisz, ja na allegro znalazłam opis i było napisane ze rozkładanie do plaskiej pozycji jedną ręką i jak wczoraj przyszła to bylam trochę rozczarowana:(
Kupowalam ze strony 4kids i tam nie było napisane ze jedną ręką więc to sprzedawca na allegro kit wciska..
Jagoda zadowolona, miała już w nim jedną drzemkę "domową" ale na spacer dopiero się zaraz wybieramy. Zobaczymy jak bedzie:) Super ma ten śpiworek no i fajnie ze jest wysoki bo my z mężem do niskich nie nalezymy:))
Podoba mi się też rozwiązanie z folią przeciwdeszczowa- bardzo fajnie pomyślane. Z espiro wiecznie mi ta folia spadała:) No i amortyzacja na wszystkich kołach jest :tak:
Tylko kolor jest mega "oczojebny". Na zdjęciach był ciemniejszy..

Ostatnia edycja:
Do góry