reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

dawidowe, aniawa :-D dobre z tym jedzeniem hehe

Aniawa gratki ząbka i oby szybko katarek przeszedł!!!!

sheeney , a może coś się zakonserwowało i nada się na kolejnego grila ? :-D:rofl2:

reklama
a moje dziecko od dzis musi jesc obiady i deserki z gołymi stopami powód jedzenie w buzi upycha noga a nie reka.
Skąd ja to znam ;-)

mała mi dlaczego Wy tam jeszcze mieszkacie? Przecież oni ewidentnie Was tam nie chcą z tego co piszesz. Nie wiem jakie macie plany na przyszłośc, ale mieszkanie tam chyba nie ma sensu?

A ja mam doła... id przedwczoraj pobolewał mnie charakterystycznie jajnik, dziś już całe podbrzusze, momenty są takie, że wyję z bólu. Niby mam endometriozę, ból okrutny i dobrze mi znany, ale nie powinno go byc przed miesiączką... powinno się wszystko zaleczyć przez ciążę i 6 miesięcy karmienia... Ryczec mi się chce, tak boję się tego bólu... Moje bóle porodowe przy tych z ataków endo to pikuś był. Mojego gina od endo nie ma- a on mi jest chociaż psychicznie potrzebny... a ten co prowadził ciążę to cep, na wtorek mnie palant umówił... A miałam nadzieję, że będzie lepiej...

a moje dziecko od dzis musi jesc obiady i deserki z gołymi stopami powód jedzenie w buzi upycha noga a nie reka.

Mój M. odpadł :)))))

Co do wózka to ja mam podobny do tego Espiro (Baby Design, stara wersja, 5,5 kilo tylko!) Jest wygodny, sklada się w parasolkę, dość wysoka rączka (nie trzeba się garbić), nie kopie się nogami w koszyk jak się idzie. Ale dostałam uzywany od szwagra, wiec się trochę rozklekotał już.

Sugar, współczuję. Nie słodzę tylko współczuję szczerze.

A mój M. wczoraj zabrał mnie na obiad do restauracji bo powiedziałam, że jestem zmęczona i smutna, i że nie mam siły nic goować. Fajnie było :-)

Ostatnia edycja:
Sugar na samą myśl jak fatalnie przechodziłam miesiączki (nawet podłączona do kroplówki w szpialu)nie nadająca się w ogóle do życia to szczerze współczuje Ci Twojego bólu bo wiele bóli przy tych naszych kobiecych to pikuś.Trzymaj się jakoś...mam nadzieje że już niedługo będzie lepiej...:tak:

Sugar współczuje też miałam kiedyś bolesne miesiączki masakra
Mała mi nie dajcie sie, wynajmijcie pokój i zerwijcie kontakt, a zobaczycie ze sie zmieni za jakiś czas, a jak nie tonie sa warci niczego

Fatalny dzień, głowa mi pęka, za dużo informacji na raz, jutro zaczynam pracę :-( więc na BB będę pewnie gościem.
Wizyta u ortopedy ok, bioderka zdrowe :-)
Za godzinę do gina..., jeszcze kąpiel Oliwki mnie czeka, padnę dziś jak mytka albo spać z nerwów całą nockę nie będę.

Aniawa gratki zębolka
Natolin kiepsko wyszło z tym blenderem i garnkiem :-/
Mała_mi teściowie na stos wrrrrrrrrr współczuję
Dawidowe gratuluję umiejętności córci popychania jedzenia nogą
Sheeney podrzuć trochę słonka...
Sugar wózek mam taki tylko w innym kolorze.
Zobacz załącznik 346374

ROXANNKA ja bym chętnie "jechała" tylko na słoiczkach, ale dla alergika to mały wybór niestety :-(
a co do adresów to właśnie nie mam pojęcia z kim była ta rozmowa, byłam pewna, że z Tobą :-)
a ubranko na chrzest super, ja właśnie takie lubię
MALA MI...nie wiem co napisać... płakać się chce, że musicie mieszkać w takich warunkach, z takimi ludźmi...
KROMA jakoś tak się uśmiechnęłam jak przeczytałam opis relacji Twoich dzieci :-)
IDA mam jednak nadzieję, że lekarz wiedział co mówi :-)

reklama
rysia, Czarodziejka, kass dzięki dziewczynki, tylko ja nigdy nie miałam bolesnych miesiączek... ten ból pojawił się 3 razy dotąd... zawsze 7 dni przed miesiączką, mnie brzucho nie boli, a krocze, jakbym parte miała...teraz mnie boli w pachwinie do cewki moczowej... dziwnie, jak sikam to aż mnie podnosi, ale nic nie piecze... miałam ten ból, może mnie intensywny w ciąży kilka razy... dla mnie to nie wygląda na endo... dzięki za wsparcie

kania dzięki za fotki, zaraz wrzucę naszą spacerówkę, zdecydowaliśmy, że na lato zostaje, a potem zobaczymy :-)

Co tu tak cicho?

[edit] nasza spacerówka... może ja przesadzam i wcale nie jest taka zła?

Załączniki

• DSC09399.jpg
    DSC09399.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Do góry