reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
kalisa zapraszamy do naszej specjalnej grupy :) zaproszenie już do Ciebie wysłane :) to jest właśnie to nasze ts :) czyli top secret :)

No to mnie zaskoczyłyście:) Dzięki dziewczyny, zaraz tam zaglądnę :)

Byliśmy u okulisty, badała Filipowi dno oka i do tego musiał mieć 3 razy zakrapiane oczy. Matko jak on sie tam spłakał :( a przy badaniu 2 kobiety go trzymały i pod koniec juz nie miał siły nawet płakać. Z lekarki jestem bardzo zadowolona, nic na żywca i na siłe nie robiła, wszystko najpierw nam tłumaczyła i nawet na to żeby małego trzymały musieliśmy wyrazić zgodę.
No i najważniejsze, że w jej ocenie nie ma czym sie martwić i z oczkami jest ok :):)
Co mnie zaskoczyło natomiast to to, że filip w obu oczkach ma + 1,5 i to u takich malutkich dzieci normą, ba nawet dopuszczalne jest do +2 . Jedynie za jakiś czas mamy to skontrolować.

kalisa to super że Filipek oczka ma zdrowe :)

a ja byłam z teściową w biedronce to lodówka zaopatrzona :) bo było krucho już :) dziewczynki śpią więc czas dla siebie - tera na wspólnej a potem hotel 52 i szpilki na giewoncie :) dziś serialowy wieczór :)

Oj moje dziecię też dziś dało mi popalić. Jeszcze nie śpi tylko kotłuje się w łóżeczku. Chyba idzie górna 4, bo ręce w budzi głęboko aż ją na wymioty ciągnie:( A o jedzeniu nie ma mowy.
Kalisa super, że oczka zdrowe.

nesiaa mój Franio i Twoja Olcia dzisiaj widzę w jeden deseń grają:dry::zawstydzona/y:Cieszę się, że czujesz się lepiej. Ja też już dobrze tylko na Franka przeszło:crazy:
kalisa fajnie, że oczka zdrowe!:tak:

kalisa super, ze Filipka oczy ok :), my kapiemy od dawien dawna w duzej wannie z mata, Mlodytbardzo sie slizga bez maty, a ze on lubi sobie postac, wole jak mata jest...

ajentka e-kord mysza zdrowka!!!!

e-kord gratki zabkow!

mloda mamusia wspolczuje przezyc!

Dzięki dziewczynki za życzenia powrotu do zdrowia. no i dostałam antybiotyk:( Ale mi nic nie pomagało, ani szałwia, ani sól. jakoś przeżyję, tylko słaba jak dętka jestem.
Mój Lilas tez ostatnio daje popalic, a jak ma takie dni jak Nikoś to staram sie wybyc gdzieś z domu, to od razu jej się humor poprawia. ostatnio uwielbia siedzenie we wszelakich wózkach czyt. sklepowych. Wczoraj zrobiła mi awanturę, że ją wyciągam hehe.

Trochę chwalipięctwa......kupiliśmy projekt domku:)

reklama
troche nie mam czasu na nadrobienie tego wątku i nie w temacie jestem, Kalisa co twojemu synkowi się działo, że byliscie u okulisty??

pediatra zauważyła, że może mu uciekać lewe oczko troche za bardzo do środka. Okulistka uspokoiła nas, że takie może być wrażenie, ale to tylko wrażenie :) wiec odetchnęłam z ulgą :)

e_kord super :)

Ostatnia edycja:
Do góry