reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
O a mi się przypomniało że dzisiaj mija 5 lat odkąd jesteśmy z małżem razem :D Pierwsza randka na rowerze była :D
A w sierpniu będziemy mieli 4 rocznicę ślubu.

MAKUC co się stało z Twoim suwaczkiem??
znudził mi się;) od wczoraj kombinuję, żeby coś zmienić w profilu na BB i nie wiem co :D na razie uczę się języka suwaczkowego to może sama coś stworzę;)
MALUTKA: fiu, fiu:) gratki. U nas "dopiero" trochę ponad rok po ślubie i.... 2.5 roku znajomości :D ( i pomyśleć, że odkąd pamiętam mówiłam "żadnego męża i dzieci" ;))

Luty Małgoś,Mona gratuluję suwaczków.

Malutka gratki z okazji rocznicy randkowej.

Dzisiaj już chyba więcej nie napiszę, bo młody obudził się 15 minut temu i muszę w końcu zabrać go z drugiego pokoju zanim się rozedrze. Za oknem piękna pogoda, więc dzisiaj na pewno spędzimy dzień na powietrzu. Córka już wybyła do jutra. Po południu odwożę Wojtka do teściów i wieczorem wybywamy na urodzinki kumpeli. Oj będzie impreza! :-)
Spokojnego, słonecznego weekendu!!

ja tez ide robic sniadanko a potem spacwrek z zakupami. Normalnie sniła mi sie dzis karpatka i smazona kiełbasa. Jejku takiej kiełbasy nie jadłam chyba 10 lat. Jaki rodzaj kiełbasy polecacie na taka przyjemnosc?

SUGAR to można powiedzieć, że jesteśmy na równi, albo może nawet Wy wyżej, bo Pudzianek jednak tydzień starszy. Bez pampka ważony jest zawsze.
A my dodatkowo po kupie i siku ;-) :-D

Dziewczynki, my biegniemy zaraz na wystawę psów, potem paradę motocykli i loty balonowe, a o 18.00..........KUCHENNE REWOLUCJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) :-)
Dobrego dnia! :-)

Mona, Małgoś gratulacje suwaczkowe :-)

Sugar
udanego dnia życzę :-)

a my zaliczyliśmy nareszcie come back do naszego cudownego mieszkanka :-D pogoda cudna, małż umknał z Isią na spacerek a ja mam czas na zrobienie wiosennych porządków :-) czyli muzyka na full a ja kręcę pupą podczas wieszania firan :-D

reklama
u mnie podobnie jak u Alicji, tylko bez tańczenia, bo ja tak nie znoszę sprzątać, że ciężko by mi było przy tym tańczyć.

Do góry