reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Jakie macie foteliki samochodowe??Tzn jakich firm??A moze ma któras do odsprzedania??
Lena ja mam Fotelik Cybex Pallas-FIX 2011 + Gratisy (9-36kg.) (1545473064) - Aukcje internetowe Allegro jest na 1 miejscu na foteliki info w kategorii 9-36kg, powiem Ci że Krzysiek nie narzeka na jazdę w nim...jedyny problem to to że w niektórych samochopdach (tzn w moim espero i rodziców polo, innych nie testowałam, ale na pewno w Aveo chevrolet są wystarczające) pasy nie starczają aby go prawidłowo przypiąć, ale jakoś sobie radzę teraz będę kupowała samochód pod fotelik tzn. pasy muszą być na tyle długie aby go prawidłowo zapiąć.

reklama
Do góry