reklama
Marti_1984
Fanka BB :)
MArti o matko jedyna.... odkurzacz piorący pokaz w domu hehehe... a myslalam, że to kobiety są tymi bardziej naiwnymi, jednak niei jak tam po pokazie? a pewnie taki odkurzacz calą fortunę kosztuję moge się założyć
odkrzurzacz kosztował 5500 zł jak szanowny małżonek usłyszał cenę to już było gorzej i już mu sie pokaz nie podobał :-)
heheheh dobreJa mialam do kawki swieza drozdzowke ale nie doczekala kawki![]()

Rudson gratulacje!!!!
Dziendobry wszystkim i zycze milego dzionka :-)
Magda_Mr
Uprzejmie donosze, ze dzidz chyba dal o sobie znac
:-):-)

Marti_1984
Uprzejmie donosze, ze dzidz chyba dal o sobie znac:-):-)
![]()
o kurcze napisz co poczułaś bo ja też naslu****ę

Magda_Mr
calkiem cos innego niz wszedzie mozna czytac;-) lezalam rano i usypialam po spacerze z psem i po lewej stronie na wysokosci pepka chyba poczulam jakby od srodka dotknelo i pokulalo sie cos wielkosci pileczki do golfa, potem szybko zniknelo i znowu obok i dluzsza chwilke cisza i znowu w innym miejscu. Nie da sie tego opisac ani pomylic np z gazami;-) no i napewno nie byl to maz:-)o kurcze napisz co poczułaś bo ja też naslu****ę![]()
Marti_1984
O kurcze to napewno był maluszek :-) super 

reklama
Asionek31
ja ostatnio tez sypiam dobrze
nie ma porownania do bezsennych nocy przez pierwsze miesiace :/
MArti o matko jedyna.... odkurzacz piorący pokaz w domu hehehe... a myslalam, że to kobiety są tymi bardziej naiwnymi, jednak niei jak tam po pokazie? a pewnie taki odkurzacz calą fortunę kosztuję moge się założyć
odkrzurzacz kosztował 5500 zł jak szanowny małżonek usłyszał cenę to już było gorzej i już mu sie pokaz nie podobał :-)
hehe no cena dobra
nie wiem po co oni robia te pokazay w domach ?? przeciez nikomu sie nie oplaca kupic takiego odkurzacza na kilkadziesiat metrow 2 .... co innego jakas firma sprzatajaca , czy biuro z masa wykladzin , albo hotel , tam moze i by to poszlo
calkiem cos innego niz wszedzie mozna czytac;-) lezalam rano i usypialam po spacerze z psem i po lewej stronie na wysokosci pepka chyba poczulam jakby od srodka dotknelo i pokulalo sie cos wielkosci pileczki do golfa, potem szybko zniknelo i znowu obok i dluzsza chwilke cisza i znowu w innym miejscu. Nie da sie tego opisac ani pomylic np z gazami;-) no i napewno nie byl to maz:-)
hmm no wlasnie ja sie zastanawiam , bo wszedzie czytam , ze teraz macica jest na wysokosci 4cm w dol od pepka , mniej wiecej po srodku miedzy spojeniem lonowym , a pepkiem ... wiec teoretycznie dzidzia raczej nie mogla sie ruszac kolo pepka
ehh skomplikowane to jest![]()