reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

KANIA zazdroszczę, że Ci z tą pracą w domu tak na rękę poszli. Zawsze to oszczędność czasu związanego z dojazdami plus Oliwka może w domku być zamiast do żłobka chodzić:) u mnie niestety tak nie da rady zrobić, więc muszę kombinować ech.

reklama
witam
moje dziecię lepiej gorączka spada ma teraz 38,2.
dzięki za przyjęcie do grona i buźka.
jak dam rady przy tej marudzie to się odezwę :)
miłego dnia, u nas w gw super pogoda, szkoda nie skorzystać

Aga nareszcie zasnęła. pewnie na chwilę. kurczę, że najbardziej ją ciekawią kontakty.... nie wiem ale coś musimy dzisiaj z tym zrobić i zabezpieczyć bo jak tak śmiga po mieszkaniu to boję się odwrócić na chwilę nawet. jaka pogoda piękna. ja chyba też agę wystawię na balkon jak wstanie:-)

na własnie Makuc i Kania tak to juz jest w naszym kraju tylko wiecie co najgorsze jest to, ze nikt z tym nic nie robi :(
Dlaczego mamy sie za super rozwinety kraj, a jesli chodzi o pomoc to jest jakas masakra. A najgorsze jest to ze polityce zarabiaja krocie i to mi sie w glowie nie miesci, ze dla nich jest a dla nas nie. Ostatnio jak bylam w przychodni to byl wywieszony plakat, ze na zwyklego czlowieka za pobyt w szpitalu nfz płaci 3,20 zl a na dzienny pobyt polityka wydaja 900zl no zesz..............................

Kroma zdrówka dla synka

Ostatnia edycja:
Ostatnio jak bylam w przychodni to byl wywieszony plakat, ze na zwyklego czlowieka za pobyt w szpitalu nfz płaci 3,20 zl a na dzienny pobyt polityka wydaja 900zł
:wściekła/y::angry::szok::wściekła/y:

1304606888_by_shoux_500.jpg

(nie obrażając oczywiście czyichś poglądów politycznych)

Dzień dobry i lecę zrzucić sierść, póki Mała śpi. (Nadrabia noc... Nie mogła oddychać przez katar, ryczała jak dzika, do tego gorączka... Ech. A ja kiedy sen nadrobię???? Mój M. też chory.)

Makuc ten obrazek oddaje wszystkooooo, wierzę że musisz kombinować, mam nadzieję że uda Wam się Tobie to jakoś wszystko poukładać.
Sarisa totalny absurd z tym szpitalem i opłatami, mnie najbardziej kuje w oczy to że wszystko wokół drożeje, wszystko a pensje jakby zostały zamrożone wieki temu, to że podnoszą minimalną co roku o 50 zł to dla mnie jest śmiech, bo z tych 50 dostanie się 20 po odbiciu podatku i składek... Apropo składek płacisz co miesiąc składki a traktują Cię jak zwierzę, królika doświadczalnego, albo jak nic... :-( i jeszcze łaskę robią wielką lekarze, pielęgniarki itp itd...
Kroma, Dobranocka życzę zdrowia Waszym maluszkom.
Mamaagusi my właśnie pozabezpieczaliśmy kontakty jeszcze tylko komody... bo moje Słoneczko dziś już klęczało przed komodą i wyciągało kabelki z szuflady.

a teraz zmykam popracować bo awaria usunięta a ja jeszcze nic dziś nie zrobiłam...

Ostatnia edycja:
MAKUC a takie małe spotkanie towarzyskie, a wcześniej we dwoje :-)
MAMAAGUSI u nas lekarka też nie zauważyła siniaka, mimo iż wiem, że dobra jest, więc po prostu nie ma się czym martwić
DOBRANOCKA zdrowia i sił życzę

Pszczylaszczka, Monia, Mamaagusi, Elusia gratki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry