reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

ja tylko tak szybciutko...
Sarisa mnie też życie w Pl nie nastraja pozytywnie,ale cóż można zrobić???najlepiej o tym nie myśleć!!Przesyłam pozytywne fluidy:-):-)
Przylaszczka,Monia,Mamaagusi,Elusia gratki dla Was i dla Waszych księżniczek:-):-D
No nic uciekam dalej zmieniać pościel bo u Miłosza była mała mokra awaria;-)
Miłego dzionka!!!:-)

reklama
Troche nie mam czasu chwilowo ale musialam bo mnie zaskoczylo milo;-)

Kania78, Kroma, Mamaagusi, Sheeney, Elusia84 - zaproszone do grupy zamkniętej na prośbę Happybeti

o zesz...ale zaskoczenie :-):-) Happybeti dziekuje

To chyba znaczy,ze troche jestesmy uwazane za"swoje"
Bardzo milo mi sie zrobilo

Kania Aniawa my tez spimy przy otwartym oknie

Ostatnia edycja:
O żesz w mordesz, jak ciepło!!!
Moje dziecko ma nieźle opaloną buzię.
Ubrane w krótki rękawek i krótkie spodenki, pościągało sobie skarpetki i nadal mu ciepło.
No to się lato zaczyna.

A teraz... drzemka w łóżeczku, w domciu. Po 15-minutowej histerii, ale w końcu zasnął.

hej witam poludniowo:)

wczoraj mloda odpadla o 22h a o 23h maz obudzil ja do butli. po butli usnela dospala do 6.10, i potem do 9.15. upal znowu a moja diablica bez dlugiego rekawka i nogawek nie usnie za cholere!! lepetynka mokra upocona ale nei usnie za chiny bez "wyposazenia".

zabek drugi jeszcze sie nei przebil. w ciagu dnia jest ok ale wieczorem daje koncert.

poza tym zaraz bede wcinac obiadek i jade z moimi cv. na sama mysl mnie szlak trafia....

aaaaaaaaaa no i gratki dla kolejnych dzidziusiow z okazji 777777777 i 888888:))))))))))))))))))))))))))))

MONIMONI co do przyjecia nastepnych kobitek na zamkniety- jestem ZA:))))))))

Efa, co u nas? a więc tak : Łukasz zrobił się bardzo aktywny, raczkuje już w pełni. Przeraża mnie myśl jak to będzie jak zacznie chodzić. Ciekawe ile trwa etap raczkowania u dzieci? Ja zaliczyłam przed ostatni egzamin na uczelni na 4. Większość czasu spędzamy na spacerach poza domem. Odkąd mały raczkuje muszę dbać o czystość dywanów i podłóg. Ja chodzę nadal na prawko i bardzo a to bardzo mi się podoba jazda samochodem :):)
Zazdroszczę Ci strasznie tego ogródka.

Dziewczyny odkąd się taka fajna pogoda zrobiła to przebywamy wiele godzin poza domem i jedno takie pytanie.. gdy jesteśmy z dala od domu, nie ma żadnego miejsca gdzie można przewinąć dziecko to jak to robicie? Bo u nas przeważnie jakaś grubsza sprawa w pieluszce jest :)

Po obiadku idziemy na spacer a potem do naszych znajomych i pewnie wrócimy dopiero wieczorem.
Zastanawiam się w co ubrać małego na spacer. Jak wy ubieracie dzieciaczki?

Od kilku dni smaruję małemu buźkę kremem z filtrem 50, bo słońce jednak ostro daje, mnie na przykład już lekko opaliło. Do tego myjemy nasze ząbki specjalną pastą :)

pszczylaszka, elusia, mamagusi, kania, Monia gratulacje suwaczkowe :)

DzieńDobry :)

U mnie humor ostatnio taki sobie więc też mało się udzielam. Przede wszystkim z takich samych powodów jak u sarisy i makuc. Do żłobka państwowego w tym roku raczej nie mamy szan się dostać, na prywatny nas nie stać ani na moje pozostanie w domu na wychowawczym bo z jednej pensji nawet kredytów i opłat nie zrobimy :((( Jakaś beznadziejna sytuacja wogóle :( Jak o tym nie myśle to jest dobrze, chodzimy dużo na spacery, Patryk śpi a ja czytam książki, ale jak człowiek zaczyna się nad tym wszystki zastanawiać to jest mega dół :((((

W ramach poprawy humoru wstawiłam troche zdjęć mojego brzdąca na galeri i pochwaliłam się troszke na wątku rozwojowym ;)

Sarisa :* dzięki za pamięć

Doris, przytulam :* ja nawet nie moge myśleć o powrocie bo brzuch mnie zaczyna boleć z nerwów, ale wiem że nie ma innego wyjścia. Będzie dobrze, musi być.

Dagisu, super urządziliście wasze mieszkanko :) A napisz jak sprawa z poprzednim pracodawcą męża, w toku ?

pszczylaszczka, mamaagusi, elusia, monia gratulacje dla waszych pociech :D

mala mi mi sie w sobote pierwszy raz trafila grubsza sprawa poza domem,a ze bylismy w sklepie to przebiralismy sie w lazience dla mam z dziecmi(i musze powiedziec ze to byly jedne z najladniejszych i najlepiej pachnacych lazienek w jakich bylam);-) a za czasow ciazy zwiedzilam chyba wiekszosc lazienek w okolicy :-D:-D:-D

ale wracajac do Twojego pytania to ja w taka pogode przebralabym na dworze,w wozku,na lawce albo na kocyku ;-)

Pszczylaszczka, Kania, Monia, Mamagusi, Elusia, gratuluję suwaczków!

My przewijamy na ogół w wózku, czasem po prostu na podłodze (mamy podkład do przewijania), ale zdarzyło mi się przewijać Justynę z kupki na własnych kolanach. Też się da, choć trochę to gimnastyki kosztuje, aby wszystkiego nie upaprać ;-)

reklama
Do góry