reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
KROMA jedynie co chce to kupie taka barierke ochronna do kuchni zeby czasem jak zacznie zasuwac to zeby nei przyszlo jej wpieprzac hcrupek ktou albo do kuwety kociej grzebac. nie wiem jak ta barierka sie nazywa fachowo ale sa rozne rozmiary i to wyglada jak barierka w lozeczku.

IDA a co? przy ibupromie jak se chlapniesz %%%%%%%% to halucynki sie wlaczaja???:)))))

KANIA chyba troche za duzo tego jej ladujesz:ppp jak nie bylo jeszcze upalow to itak zakaldalam body z krotkim rekawkiem i welurkowa pizamka jedno lub dwuczesciowa i przykryta kolderka (niezbyt gruba) a teraz jak byla duchota to kurcze mloda odstawiala szopki dokad nei ubralam po "staremu". ona woli spac mokra upocona jak wsciekla ale bez rekawka dlugiego nei zasnie w zyciu-poza spacerem w wozeczku.to samo bez nogawek dlugich. normalnie nie wiem ale w lipcu u nas w nocy jest neiraz 30 stopni i spac sie nie da i jak ja polzoe spac??? tez w dlugim ?????? musze glizdusie nauczyc chyba do innych pizamek bardziej letnich.

a szafa mlodej peknie zaniedlugo w szwach...ciagle cos mama kupuje dla niej bo nei przejdzie obojetnie jak sie jej spodobuje tylko bierze i bierze i ciagle cos nowego i ja opierdzielam bo w koncu lato sie skonczy a mloda nie zalozy w tym tempie polowy ciuszkow:ppp i tak- ja ja opierdzielam a co robie?? no kupuje !!!!:p

Kania Artek śpi w bodziaku na długi rękaw, ale wybieram te cieńsze i w cieniutkim śpiworku, rozpinam na dole lufcik dla nóżek ;-)

Dziulka ja tak dla Ciebie, cholernico Ty moja :-)

Dziewczęta dzięki za gratki za zębola, ale mi gratulujecie, a to Artkowi wyszedł :-D :-D :-D A tak na poważnie: mówię do męża, no to mamy pierwszego zęba, a za 80 lat Artek powie, no to mam ostatniego zęba ;-) :-)

Dobrej i spokojnej nocy :-)

Ida znam ten ból, dlatego życzę, żeby jutro jak najmniej bolało
Dziulka tak sobie myślę że może za dużo, ale jak na razie nie protestuje, nie budzi się spocona, ani też schłodzona więc może na razie pozostanę przy tym co jest, zobaczymy jak dalej będzie...

ja też zmykam bo mi winko do głowy uderza :-) dobrej i spokojnej nocki życzę Wam mamuśki

Dzień dobry.No to znowu sama zostałam....:-(Proszę,trzymajcie kciuki,żeby mój M. szczęśliwie dotarł...Jakos przez to energii nie mam i skupić mi sie trudno,więc od razu przepraszam,jeśli kogos pominę...:zawstydzona/y:
Sugar ,gratki zębolkowe dla Artka
Natuś,musiało mi umknąć,jak pisałaś,że Piotruś też już zębaty...gratki:tak:
Ida- zdrówka....:***
Dzis urodzinki siódemkowe ma
Dorianek
Tomuś
Dorisku,Sheeney wszystkiego najlepszego dla Was:-):tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,dziękuję że o mnie pamiętałyście,dla tych które troszkę zatęskniły za mną,albo przynajmniej pomyślały co u mnie przesyłam dużo :-******* :-)Nat oczywiście mnie wyśledziła,hehe dzięki kochana :-)
Monimoni,E_lona,Moriam - spóźnione,suwaczkowe gratki dla was i maluszków :-)
Dorisi dzisiejsze gratki suwaczkowe dla Dorianka!
Alicja bardzo fajna sprawa z tym remontem łazienki,wcale się nie dziwię że kobitka zadowolona.Przecież robocizna teraz kosztuje grube pieniądze.
Aniawa cieszę się bardzo że z dyrekcją ok i z pracą...no widzisz a tak się martwiłaś! Super!
Doris,Rysia,Natolin gratki dla dzieciaczków nowych umiejętności!
Sugar gratuluję ząbka,super że bezobjawowo,ja nadal czekam :-)No i pozostaje,życzyć wszystkim maluszkom takiego ząbkowania,oby następne też poszły gładko.
Dziulka z opisu niani wynika,że to profesjonalistka z doświadczeniem,jeżeli do tego wszystkiego będzie mieć wielkie serce do dzieci to normalnie skarb!
Kania mój śpi w body z dlugim rękawem i półśpioszkach,albo w koszulce z długim i śpiochach,wszystko z cienkiej bawełny.przykrywam kołderką.NOce nie są jeszcze wcale ciepłe,przynajmniej u nas.
Ida współczuję bidulko,to jest okropny ból.Oby szybko przeszło.Trzymaj się...tylko nie za szyję;-) ;-*
Happybeti oczywiście trzymam kciuki za Twojego M.

U nas dziś pada,pochmurno więc chyba nie pospacerujemy,w sumie to nawet się cieszę,bo nie chce mi się dzis wyjątkowo ruszać z domu i przynajmniej jest pretekst - brzydka,mokra pogoda :cool2:
A z nowości to mój maluch kochany od kilku dni raczkuje,narazie do tyłu.Do przodu skacze jak żabka,na kolankach,na dłoniach,dupka w górze i hop do przodu hehe.:-)
Miłego dnia laski :-)

Ostatnia edycja:
witam się rano z łóżeczka oczywiście ;-)
DORIS, SHEENEY i EWELINA09065 (choć nie wiem czy jeszcze do nas zagląda:-( ) gratki wielkie!!
DZIULKA u nas też szafa pęka w szwach i też moja mama ciągle coś kupuje, a wiele rzeczy się zmarnuje, bo np długich spodni, które obecnie pasują na moje dziecko mamy ok.35 par...

reklama
hej dziewczynki

happybeti jesteś niesamowita , ze tak o wszystkich suwaczkowych solenizantach zawsze pamiętasz pierwsza. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Dorianka.

czarodziejka dziękuję i również gratuluję ,ze masz malego raczka :-)

sheeney gratulacje suwaczkowe :-)

Ostatnia edycja:
Do góry