reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
KANIA- zalatuje tu dobrym winkiem bo po korku widze ze w zamku bylo butlekowane tzn w piwnicy zamkwoej:)) strzelam ze to bordeaux-tak po plakietce:)))

Dzięki Laski:)

NAT: u nas też ma byc jutro średnio ladnie. Pozostaje mieć nadzieje, że prognozy pogody kłamią (co de facto ma miejsce dosyć często...) aa tak mi się przypomnialo: Ty pisalaś, ze Pudzianek raczkuje? od kiedy na takie nowe skillsy? :D
RYSIA: czemu tak?

MAKUC nie wiem w sumie czy to już w pełni tego słowa raczkowanie, ale coś podobnego i strasznie szybkie, szczególnie w stronę dvd i tv ;-) od kilku dni chyba, może trochę więcej

pszczylaszczka faza niezła na trawce chyba była, skoro Emiliab i Franio zadowoleni, Franio nawet spagetti dziś jadł :-)

A tak na poważnie - to w czym wasze dzieci teraz śpią jak takie ciepło?

Rozumiem..Kania winko,ja tez, ale
Emilab przegina ..My dzisiejszy dzień spędziliśmy na trawce- My... czyli z dzieckiem od malego ???????
haha dobre:happy2:

Makuc humor do bani bo nie lubię chodzić do szkoły...skręca mnie na samą myśl że muszę spędzić w niej cały weeeekend:wściekła/y::wściekła/y:
Natolin gratulacje nowej umięjętności dla Pudzianka...hihi i jednocześnie chwalę się że Miłosz też powoli zaczął się już przemieszczać:-)

No nic uciekam...dobrej nocy:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry