Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakby co to robię dziś spaghetti na obiad, Alicja zapraszam - bo pewnie nie będziesz miała dziś czasu ani chęci gotowaćGeneralnie kto ma ochotę to wpadać
![]()
uwielbiam spagetti 
więc taki mały plusik całego dnia sie znalazł ;-)
Zgadza sie. Mam nadzieje, ze drugi egzemplarz bedzie taki sam pod tym wzgledemE-lona, dzieci są różne. Nic tylko zazdrościć spokojnego i posłusznego synkaFajnie by było jakby Justyna też nie łobuzowała.
U mnie w pracy identyczne plotki rozprzestrzeniali tylko, ze dyr nie pofatygowala sie, zeby ze mna porozmawiac i juz nawet komus moj etat proponowala.... jacyś „uprzejmi” ludzie donieśli jej o mojej rzekomej rezygnacji z pracy....
E-lona nie ma sensu brać opieki w czasie urlopu, bo ona nie powoduje przerwania i przedłużenia urlopu.
wychdzimy z mieszkania na poczatku czerwca, przenosze sie z Isią na jakiś czas do rodziców a małż szuka nam mieszkania już u siebie.. mam nadzieje że sie wszystko ułoży po naszej myśli ;-)