reklama

Październikowe Mamy 2010

witam się

witam się oczywiście z łóżka ;-) bo o tej porze to na nic innego siły nie mam ;-) w ogóle nie wiem jak to było jak pracowałam i jak to będzie jak kiedyś niestety do pracy będzie trzeba wrócić...

MORIAM, E-LONA, MONIMONI wielkie gratki!
ciekawe jak przygotowania MORIAM, bo to już niecały miesiąc!

poza tym nie wiem co chciałam napisać ;-)
Natuś najważniejsze żebyś miała siłę zajrzeć do nas :-)
Alicja współczuję tego zamieszania z rurami...
Cass zdrówka dla Majki i oby to faktycznie był tylko przypadek z tym katarkiem
Monimoni,E-lona,Moriam gratulacje dla dzieciaczków!!!!!!!

reklama
Alicja współczuje. Nienawidze remontów jak słyszę dzwięk wiertarki to jestem wściekła jak osa. Babci mi żal się zrobiło biedna :(
Dorisku,Malutka moccccccccccccccno Was ściskam.
Joli kurde u Ciebie juz 3, a u nas nawet nic nie widać :(
Monii juz prawie bym do Ciebie leciała na spagetti, ale M. dzis przywiezie pizze hehe, wiec innym razem hehe
Rysia póki co tego mało $, dlatego bejbika poki co niet :(, ale mam nadzieje, ze za rok lub 2 bedziemy mogli

Monimoni, E-lona, Moriam - gratuluję pięknych suwaczków!

Witam się z rana, bo wieczorami nawet nie zaglądam - jak słyszę PIWO to język wisi mi do pasa...
Jusi się coś poprzestawiało i wstaje (pomimo kaszy o 20:00) po północy żądając mleka. Potem spi do 6 rano. Dziwne, zwykle przesypiała od 20:00 do 5:30 bez problemu...
PONAWIAM ZADANE TYDZIEŃ TEMU PYTANIE O ZABEZPIECZENIA MIESZKANIA!!
Wiem, że niektóre szkraby nie tylko już raczkują, ale i chodzić zaczynają, a elektryczność w gniazdku chyba każda z Was (nie piję tu do tych w trakcie remontów czy przeprowadzek!) posiada, kanty na stołach i otwierane meble też. Co polecacie? Już coś sprawdzałyście? Są różne rozwiązania, ale niektóre do d... a nie do zabezpieczania przed dziećmi. Na przykład na przylepce co po dwóch pociągnięciach dziecka się odklejają... Wolałabym na takie nie trafić, dlatego apeluję o poradę. :-)

Aha, Sarisa - śniło mi się dzisiaj, że weszłam zagłosować na Zuzi zdjęcie, a tu nowina - jakaś dziewczyna oddała Ci swoje tysiąc głosów! Przez co wygrałaś konkurs :)))))))

Ostatnia edycja:
hehe dobre Dobranocka, i Misiu pomysliłas sobie imie moja to Zuzek ;), a Lenka jest Moni
Mi sie dziś sniło, ze mi ukradli 25000 tysiecy z porfela hehe ciekawe jakby sie taka suma w nim zmiesciła

Witojcie ;-)
Nam dzisiaj Patryk zrobił pobudke o 4:30 :szok: wściekła byłam jak nie wiem i już nawet myślałam o patencie rzutki na okna ;-)jutro jedziemy po karnisz i jakieś mega ciemne zasłony na okno bo nasze rolety to jeszcze bardziej rozjaśniają pokój :wściekła/y:

Teraz Patryk robi froterke całej podłogi, rozpierdziela zabawki po całej podłodze, oj sąsiedzi z dołu nie mają fajnie :-po właśnie doturlał się do moich nóg :-D przydałoby mi się to ubranko mop ;-)

aniawa
trzymam kciuki za spotkanie z dyrekcją, oby to była tylko jakaś błahostka :tak:

alicja,
współczuje tych wiertarek i robotników, niestety wiem co to znaczy i jakie to upierdliwe :angry:

malutka,
dziękuje ci za to co napisałaś o żłobku :* troche to pocieszające, chociaż i tak się człowiek przejmuje :-( ja myśle o tym ciągle chociaż powrót do pracy planuje nie wcześniej niż na jesieni, tylko nie wiem jak to się uda :/ narazie tak jak emiliab jestem na urlopach i zwolnieniach ;-)

Doris :*

monimoni, e-lona, moriam
gratulacje dla waszych pociech :-):-):-)

Sarisa, ja też kiedyś Twoją Zuzię nazwałam Lenką. Wydaje mi się że dlatego tak nam się myli bo w linku do głosowania jest: lenny :D

Roxannka a może wymieńcie materiał w roletach? Ja wzięłam do małego materiał który w prawie 100% zaciemnia :D i nawet w dzień ma ciemno.

Co do zabezpieczeń mieszkania to na razie nie pomogę. Jak jeszcze byłam w ciąży to myślałam o tym ale teraz sobie myślę że jak ja byłam mała to nie było takich rzeczy a człowiek jakoś się wychował. Pewnie zmienię zdanie jak mały ruszy na podbój mieszkania :D

Ostatnia edycja:
Dobranocka, ja mam zatyczki do kontaktów, takie białe zwykłe nie pamiętam, chyba Canpola, mam już je 3 lata, niema opcji żeby dzieć sam wyciągnął, moja Zuzka nawet nie potrafi. Wyciąga się je za pomocą takich "kluczyków" malych. Więcej zabezpieczeń nie posiada i nie posiadałam ale myślę że dokupię jakieś na szuflady i na lodówkę bo Zuz wciąż otwiera.

O takie o:
Zabezpieczenie gniazdek kontaktów Canpol 13/100 (1606930764) - Aukcje internetowe Allegro

A ja mialam ciezka noc...:wściekła/y::wściekła/y: pobudki co pol godziny albo wycie.Ale najbardziej sie wkurzylam na tekst"a moze daj mu jesc":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak ja tego nienawidze!!!!!!! albo" no moze nie ejst glodny ale daj mu ,moze chce sie tylko przytulic".!!!! Tyle razy mowilam,ze nienawidze jak tak mowi i nie bede go karmic co godzine!!
Teraz juz mi troche przeszlo ale w nocy nie moglam usnac tak sie wkurzylam

Sariska mialas mi polecic jakiegos fryzjera:-(

reklama
Hej!
Natolin pajac bez rękawków i nogawek to rampers. :)

Pszczylaszczka, Kania, Monia, Mamagusi, Elusia, Moni, Moriam suwaczkowe gratulacje.

Aniawa
trzymam kciuki, żeby to jednak nie chodziło o zwolnienie.

Joli gratuluję wygranej.

Ida jaskółcze ziele już kwitnie. Wczoraj wracając z synem z przedszkola widziałam kilka kęp. Przesłąć pocztą? :)

Dobranocka
dużo zdrówka dla chorowitków. Co do zabezpieczeń to ja nic nie kupowałam jak syn był mały, bo nie było w sumie potrzeby, a teraz zobaczymy.

Sheeney, Roxannka współczuję nocy.

Happybeti współczuję rozstania z mężem. Oby Wam się jakoś ułożyło, żebyście mogli być cały czas razem.

Alicja no to Was uraczyli remontem. A tak się zastanawiałam gdzie się podziewasz i myślałam, że od rana do wieczora na spacerach.

Doris gratulacje dla Dorianka.

Wiecie może jaka pogoda ma być w drugiej połowie maja, bo chciałam nad morze jechać?

A ja dzisiaj się wyspałam, bo Laura wstała o 5.45 (lub została obudzona przez syna, który wparował i mówi, że chce do przedszkola).

Nie wiem kto pisał, że L4 nie może dostać, ale zawsze można iść prywatnie do lekarza (np. ginekologa) lub wziąć opiekę na dziecko. Zawsze to lepiej się opłaci niż iść na bezpłatny wychowawczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry