reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

anisen też kiedyś słyszałam o tym odkurzaczu, ale nigdy tego nie widziałam ani nie używałam..a pewnie przy naszych problemach za katarem by się przydało..

reklama
Anisen koleżanki, które wypróbowały wiedzą, że katarek warto polecić :-)
Dla mnie było to przerażające, jak dziecku odkurzyć nos? ;/ Idiotyzm, wariactwo...
Aż do dnia kiedy moja kuzynka Adasiowi w 3 sekundy wyczyściła nosek, a on zajęty dźwiękiem odkurzacza nawet tego nie zauważył :-)
Teraz przy katarku używamy katarku... :-)

Aniawos jeżeli ma Iga problem z katarkiem i nie jest w stanie wszystkiego wysmarkać kup jej ten katarek. Koszt 50 zł wart zadowolenia po użyciu ;-)

Ostatnia edycja:
To już Asiu jest św. Jerzego a nie Hubska :) googlemaps prawdę Ci powie ;-)

dzięku za uświadomienie :) To w tym bywałam często, mają tam najtańsze nocniki :)
Jak byś tam była to zobacz prosze czy mają tam te kołyski KOŁYSKA Simply City 3 w 1 (1604278947) - Aukcje internetowe Allegro

I jeśli chodzi o askoty to uważaj na ceny ja zauważyłam że potrafią miec róże ceny na ten sam towar. Np jak na te nockini były za 5 zł a obok taki sam już za około 10. Tak samo ta butelka TT co kupiłam była za 30 zł jak brałam, a potem poszłam wymienic bo putełko podarte i patrze w domu 33 zł, trochę sporo jak za pudełko które i tak wyrzuce. Mam wrażenie że oni mają różne ceny w zależności od dostawy i nie korygują tego.

Bluetooth dobry pomysł z tym łóżeczkiem zwykłym, z tym, że może być ciężko zsynchronizować wysokości, bo łóżeczko dziecięce ma chyba max. 3 różne poziomy. ale warto próbować:-)

Dziewczyny z Wrocławia - ponoć w hurtowni Bajka na ul. Długosza jest duży wybór i przystępne ceny. Kumpel polecał. Sama jeszcze nie byłam, ale mamy zamiar sie wybrać, gdy przyjdzie pora. Oczywiście można kupować detalicznie.

Mamy dużo rzeczy dostać od paru znajomych, więc na razie wstrzymuję się, choć z trudem z zakupami. Jak już wszystko będę mieć na stanie, porównam z moją listą, szlifowaną do perfekcji przez 3 pary rodziców;-) i dopiero wtedy na zakupy.
Ostatnio pozwoliłam sobie na zakup flanelek i podręcznego przewijaka z Matherhood. Flanelki super, ale przewijak bardzo mnie rozczarował - ma wymiary 45 cm X 60 - spodziewałam się większego...
P1090605.jpg

To ja pokaze moje łupy.
Z lumpeksu
DSC01318.jpg
I moj faworyt spiochy na noc dla mojego juniorka
DSC01319.jpg

A to jeszcze jest w komodzie. Zakupione na promocjach.
DSC01320.jpg

DSC01322.jpg

dziewczyny a podacie jakiś link do tego odkurzacza, zupełnie nie wiem o czym mówicie a chciałabym sprawdzić co to :-)

Dzieki Biedrona Biodro zawsze mozna sprobowac :-)
A gdzie i za ile kupilas te flanelowe pieluchy?
BigChild sliczne ciuszki. Moj faworyt to tez ten spioch w misie

dziewczyny a podacie jakiś link do tego odkurzacza, zupełnie nie wiem o czym mówicie a chciałabym sprawdzić co to :-)

Mowisz - masz :-D Katarek
Chociaz ja nie jestem za bardzo do tego przekonana

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BigChild w jaki sposób tak ładnie wrzucasz zdjęcia. Ja to zawsze albo mam za duże, albo jak przychodzi co do czego to powiększyć ich nie można. Jak waga takiego zdjęcia to bym też się pochwaliła.

Bluethoot co do Katarku to koleżanka powiedziała że nie do końca się sprawdza. W jej wypadku lepsza okazała się frida. Stwierdziła że jednak za dużo zachodu. Za każdym razem musiała wyciągać odkurzacz i jeszcze nie zawsze dzieciakowi dźwięk pasuje.

Ostatnia edycja:
reklama
W Super Pharmie 3 sztuki za 29,99. W Smyku komplet 2 flanelowe+ 3 tetrowe (wszystkie wzorkowane) 39,90. Ale tetrowe chyba wolę tradycyjne, gładkie, są dużo tańsze.
W ogóle myślałam, że dużo rzeczy będę kupować przez net, ale okazuje się, że po doliczeniu kosztów przesyłki wychodzi tak samo, lub nawet drożej, no i nie ma tej radochy...:-)

Do góry