reklama
szuszu888 masz racje. za chwile wskocze w autko i podjade, bo innaczej mi psycha wysiądzie
Pewnie że tak, po co masz się niepotzrebnie stresować. Daj koniecznie znać jak wrócisz.
Suszu88 ja je najpierw oczywiście przegotuję:-)
Ano chyba, że tak;-)
Pewnie że tak, po co masz się niepotzrebnie stresować. Daj koniecznie znać jak wrócisz.
ok...napewno sie odezwe
hej babeczki-sierpnióweczki!!!
wpadłam na troszke cos tam napisze i musze znowu was nadrobic bo tyle naskrobałyscie a jakos nie moge być z Wami na bierzaco!!
u mnie jakos po malutku leci choc od kilku dni wyglądam jakbym była przemeczona i wogole niewyspana no i momentami tak też się czuje! w sobote pojawiły sie pirwesze skurcze ale mam nadzieje ze to te przepowiadajace , ze dłuzej meczyły wziełam nospe i jakos mineły a wczoraj było ok!! i oby tak do sieprnia!!! a dzis od rana laboratorium i wyniki a za tydzien we wtorek wizyta!! ale mnie kobietka dzis pokuła aż trzy razy wrrrr..... mam nadzieje, że tak krzywa chociaz dobrze wyjdzie i zadnych podejrzeń cukrzycy nie bedzie!!!
dobra laseczki zmykam was czytać buziaki i udanego dzionka życzę!!!
wpadłam na troszke cos tam napisze i musze znowu was nadrobic bo tyle naskrobałyscie a jakos nie moge być z Wami na bierzaco!!
u mnie jakos po malutku leci choc od kilku dni wyglądam jakbym była przemeczona i wogole niewyspana no i momentami tak też się czuje! w sobote pojawiły sie pirwesze skurcze ale mam nadzieje ze to te przepowiadajace , ze dłuzej meczyły wziełam nospe i jakos mineły a wczoraj było ok!! i oby tak do sieprnia!!! a dzis od rana laboratorium i wyniki a za tydzien we wtorek wizyta!! ale mnie kobietka dzis pokuła aż trzy razy wrrrr..... mam nadzieje, że tak krzywa chociaz dobrze wyjdzie i zadnych podejrzeń cukrzycy nie bedzie!!!
dobra laseczki zmykam was czytać buziaki i udanego dzionka życzę!!!
Czesc kochane 
Dominic - ja slyszalam ze te tabletki podbial i tymianek absolutnie nie wolno w ciazy, raczej cos homeopatycznego. Ale juz sama nie wiem bo nic nam nie wolno
U nas dobrze o tyle ze ospy nie ma i mlody w przedszkolu, mam nadzieje ze troche pochodzi bo wycieczka na dzien dziecka sie szykuje
Milego dnia
Dominic - ja slyszalam ze te tabletki podbial i tymianek absolutnie nie wolno w ciazy, raczej cos homeopatycznego. Ale juz sama nie wiem bo nic nam nie wolno

U nas dobrze o tyle ze ospy nie ma i mlody w przedszkolu, mam nadzieje ze troche pochodzi bo wycieczka na dzien dziecka sie szykuje
Milego dnia
LANA
Fanka BB :)
Shadow-daj znać jak wrócisz z izby przyjęć-mam nadzieję,że wszystko jest O.K.
Marcelinaa-kobieto żadnego mycia okien,sprzątania i innych takich jak skraca się szyjka
Doszły moje butki i córy -są bardzo ładne
a trochę się obawiałam zamawiać buty z allegro ,bo to jednak nie przymierzysz i nie wiadomo czy gdzieś nie będą obcierać ale jest git przynajmniej z moimi ,córa przymierzy dopiero przed 16 jak wróci ze szkoły.
Marcelinaa-kobieto żadnego mycia okien,sprzątania i innych takich jak skraca się szyjka

Doszły moje butki i córy -są bardzo ładne

Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Byłam i wróciłam, tyle kobiet w szpitalu na izbie też z 8 było, że zostawiali tylko te z krwawieniami i cukrzycą a ja mam się zgłosić w środę i wtedy będą nas badać. Lekarz na IP powiedział, że te nowe to i tak chyba do szaf pochowają taki natłok

reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ojej KAROLINKA to niefajnie ze Cie nie przyjeli...
DOMINIC ja bzm sie jeszcze wstrzymala z tym lekiem...
MARCELINA ze skrocona szyjka lepiej sie troche oszczedzaj...ale rozumiem Cie...mnie tez w domu wczoraj po pracyroznosilo i poszlam na poltoragodzinny spacer..spalam potem jak susel...a powiem Ci ze mi sie tez lepiej spi na prawym boku niz na lewym (gdzies o tym pisalas) - wiec obie jestesmy jakies odwrotne he he
EWA dobrze ze synek nie ma ospy, zdrowka!!!
LANA fajnie ze z butkow jestes zadowolona!
AGULA zycze dobrych wynikow krwi!
SHADOW trzymam kciuki za wizyte!
puff resztz pamiecia nie zdolalam objac...
DOMINIC ja bzm sie jeszcze wstrzymala z tym lekiem...
MARCELINA ze skrocona szyjka lepiej sie troche oszczedzaj...ale rozumiem Cie...mnie tez w domu wczoraj po pracyroznosilo i poszlam na poltoragodzinny spacer..spalam potem jak susel...a powiem Ci ze mi sie tez lepiej spi na prawym boku niz na lewym (gdzies o tym pisalas) - wiec obie jestesmy jakies odwrotne he he
EWA dobrze ze synek nie ma ospy, zdrowka!!!
LANA fajnie ze z butkow jestes zadowolona!
AGULA zycze dobrych wynikow krwi!
SHADOW trzymam kciuki za wizyte!
puff resztz pamiecia nie zdolalam objac...