reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej babeczki-sierpnióweczki!!!
wpadłam na troszke cos tam napisze i musze znowu was nadrobic bo tyle naskrobałyscie a jakos nie moge być z Wami na bierzaco!!
u mnie jakos po malutku leci choc od kilku dni wyglądam jakbym była przemeczona i wogole niewyspana no i momentami tak też się czuje! w sobote pojawiły sie pirwesze skurcze ale mam nadzieje ze to te przepowiadajace , ze dłuzej meczyły wziełam nospe i jakos mineły a wczoraj było ok!! i oby tak do sieprnia!!! a dzis od rana laboratorium i wyniki a za tydzien we wtorek wizyta!! ale mnie kobietka dzis pokuła aż trzy razy wrrrr..... mam nadzieje, że tak krzywa chociaz dobrze wyjdzie i zadnych podejrzeń cukrzycy nie bedzie!!!
dobra laseczki zmykam was czytać buziaki i udanego dzionka życzę!!!

Czesc kochane :)
Dominic - ja slyszalam ze te tabletki podbial i tymianek absolutnie nie wolno w ciazy, raczej cos homeopatycznego. Ale juz sama nie wiem bo nic nam nie wolno:baffled:
U nas dobrze o tyle ze ospy nie ma i mlody w przedszkolu, mam nadzieje ze troche pochodzi bo wycieczka na dzien dziecka sie szykuje :)
Milego dnia :)

Shadow-daj znać jak wrócisz z izby przyjęć-mam nadzieję,że wszystko jest O.K.
Marcelinaa-kobieto żadnego mycia okien,sprzątania i innych takich jak skraca się szyjka :no:
Doszły moje butki i córy -są bardzo ładne :tak:a trochę się obawiałam zamawiać buty z allegro ,bo to jednak nie przymierzysz i nie wiadomo czy gdzieś nie będą obcierać ale jest git przynajmniej z moimi ,córa przymierzy dopiero przed 16 jak wróci ze szkoły.

Byłam i wróciłam, tyle kobiet w szpitalu na izbie też z 8 było, że zostawiali tylko te z krwawieniami i cukrzycą a ja mam się zgłosić w środę i wtedy będą nas badać. Lekarz na IP powiedział, że te nowe to i tak chyba do szaf pochowają taki natłok:cool:

reklama
ojej KAROLINKA to niefajnie ze Cie nie przyjeli...

DOMINIC ja bzm sie jeszcze wstrzymala z tym lekiem...

MARCELINA ze skrocona szyjka lepiej sie troche oszczedzaj...ale rozumiem Cie...mnie tez w domu wczoraj po pracyroznosilo i poszlam na poltoragodzinny spacer..spalam potem jak susel...a powiem Ci ze mi sie tez lepiej spi na prawym boku niz na lewym (gdzies o tym pisalas) - wiec obie jestesmy jakies odwrotne he he

EWA dobrze ze synek nie ma ospy, zdrowka!!!

LANA fajnie ze z butkow jestes zadowolona!

AGULA zycze dobrych wynikow krwi!

SHADOW trzymam kciuki za wizyte!

puff resztz pamiecia nie zdolalam objac...

Do góry