reklama
daisssy brawo, ja tez mialam z suwaczkiem przeboje
blusia skarbie ten zly czas na pewno minie, trzeba po prostu przeczekac, pozwolic sobie sie wydolowac i wypuscic ta zla energie
uparte te nasze dzidziole....nie chca wcale wychodzic albo my jestesmy takie twarde....myslalam ze agabre juz po... albo wszytskie na raz urodzimy i bedzie wesolo
blusia skarbie ten zly czas na pewno minie, trzeba po prostu przeczekac, pozwolic sobie sie wydolowac i wypuscic ta zla energie
uparte te nasze dzidziole....nie chca wcale wychodzic albo my jestesmy takie twarde....myslalam ze agabre juz po... albo wszytskie na raz urodzimy i bedzie wesolo
katamisz
Fanka BB :)
daisyy ja też się chyba z Tobą jeszcze nie przywitałam ale ze mnie gnojek mały:-)
Witamy w gronie czerwcówek.W prawdzie troszkę pózno dołączasz do naszego grona no ale "lepiej pózno niż wcale"
Widzę już Twój suwaczek tak więc udało się
Witamy w gronie czerwcówek.W prawdzie troszkę pózno dołączasz do naszego grona no ale "lepiej pózno niż wcale"

Widzę już Twój suwaczek tak więc udało się
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Ja się witam już popołudniowo :-)U mnie nocka fantastyczna, wieczorkiem zrobiłam pizze, obejrzeliśmy z mężem film, a później go zbałamuciłam bo już wytrzymać nie mogłam i dziś jak nowo narodzona nawet na siku nie wstałam
chyba tego mi było trzeba bo jakiś zastrzyk energii dostałam i nawet brzydka pogoda mnie nie dołuje......

Katamisz, jesteś rozgrzeszona
Ja kupiłam dzisiaj czerwone winogrona i też nie wiem czy doczekają na moich chłopaków. Takie pyszne i słodziutkie
A po truskawy chyba wyślę chłopa, bo już jak wielbłąd wyglądałam z tymi tobołami 
Martuś, dzięki
Jak się zacznie to nie wiadomo komu trzeba będzie smsy wysyłać, jak wszystkie na porodówce wylądują
Wiecie co, jakoś mi lepiej jak tu z Wami klikam, a tak to łaziłam po domu, myślałam, spałam w dzień, potem w nocy nie mogłam. Oj głupia pińdzia ze mnie
Martuś, dzięki
Jak się zacznie to nie wiadomo komu trzeba będzie smsy wysyłać, jak wszystkie na porodówce wylądują
Wiecie co, jakoś mi lepiej jak tu z Wami klikam, a tak to łaziłam po domu, myślałam, spałam w dzień, potem w nocy nie mogłam. Oj głupia pińdzia ze mnie

No hej mamulki, już jestem.
Przychodnię mam jakieś 5 minut od domu - prywatna, ale ma kontrakt z NFZ na internę i pediatrię więc idealnie
Panie na recepcji przemiłe, wszystko wytłumaczyły więc ja i Saffi na pewno zapiszemy tam dzieciaki
Dostałyśmy do wypełnienia deklarację, którą trzeba dostarczyć do nich po urodzeniu dziecka (i tu właśnie zaczyna się rola męża), a potem dzwoni do nas na komórkę położna i się umawia na domowe wizyty
Ufff od razu jestem spokojniejsza
No dobra lecę Was poczytać
Przychodnię mam jakieś 5 minut od domu - prywatna, ale ma kontrakt z NFZ na internę i pediatrię więc idealnie
No dobra lecę Was poczytać
reklama
Marta6nz
Fanka BB :)
katamisz my teraz musi my o siebie dbać więc jaki grzech :-);-)a jesli tak mam grzeszyć to nie wiem jak bedzie wygladała moja spowiedź ;-)
dubeltówka nie mów,że ty na siku nie wstajesz..ja dzis 8razy w przeciągu 6godz...co za niesprawiedliwosc....
i zero snu:-(
padam już,tak gorąco...dopieszczam i dopieszczam te swoje kwiatki i oczy cieszą moje jak wzrastają..surfinie,lobelie,bratki..jeszcze niecierpek sie znalazł;-)
miałam isc zobaczyć czy maja truskawki pod domem w warzywniaku ale nie mam sił jakoś...dziś na obiad pierogi z pierogarni domowej-z truskawkami rzecz jasna;-) wiec nie muszę stać przy garach:-)
dubeltówka nie mów,że ty na siku nie wstajesz..ja dzis 8razy w przeciągu 6godz...co za niesprawiedliwosc....

padam już,tak gorąco...dopieszczam i dopieszczam te swoje kwiatki i oczy cieszą moje jak wzrastają..surfinie,lobelie,bratki..jeszcze niecierpek sie znalazł;-)
miałam isc zobaczyć czy maja truskawki pod domem w warzywniaku ale nie mam sił jakoś...dziś na obiad pierogi z pierogarni domowej-z truskawkami rzecz jasna;-) wiec nie muszę stać przy garach:-)