reklama
konwalianka
Mały bąbelek
jeśli mowa o złotych, to ja tam lubię kawę.. swoją drogą często widzę mamuśki z brzuchami na jakiś spotkaniach w coffee Haven 
malamii06
Fanka BB :)
Co do sushi to ja ostatnio na takie oszukaństwo się pokusiłam, że zamówiłam ze smażonym kurczakiem
to nie to samo ale zawsze coś 
Corin
Mama Trójki :)
Wpadam co chwile was kontrolować, bo potem nie nadrobienia was :-)
Dodzwonilam sie w końcu do tego nowego gabinetu USG i wizytę mam jutro na 10.00 rano. 3d z filmikiem
zobaczę moja niunie :-)
Tez mam ochotę na krewetki i sushi. Wogole ostatnio siedzialabym tylko jogurtach, jajkach i serach.
Dodzwonilam sie w końcu do tego nowego gabinetu USG i wizytę mam jutro na 10.00 rano. 3d z filmikiem

Tez mam ochotę na krewetki i sushi. Wogole ostatnio siedzialabym tylko jogurtach, jajkach i serach.
Veronique1986
Fanka BB :)
Hej ... ja nie chcialam pisacale zaczynam sie juz martwic od trzech dni kilka razy dziennie mam taki bol jakbym miala miesiaczke dostac :/ .... i mozez 5 razy dziennie twardnieje mi brzuch jakbym glaz miala :| a wizyta dopiero 14 czerwca boje sie ze cos nie tak sie dzieje staram sie duzo odpoczywac ale ogolnie dobrze sie czuje tylko te dziwne bole naprawde jakbym miala dostac okres :|
Ja też doskakuje,bo już na jutro sprzątam będę miała tylko zakupki i gotowanie na głowie jutro
pościel zmieniona prania porobione na dziś rybka zrobiona więc jeszcze odkurzyć i pomyc podłogi 
Nika zadzwoń do gina jak się niepokoisz
ja myslę,że musi się rozciągać wszystko i takie uczucie mamy,ale każda podchodzi do tego inaczej do tego,ja na luzie bardziej niż zamarwianie się jak Waldi Cię kopie to pewnie takie bóle nie są niczym groźnym jak nie plamisz ani nic
mi czasem mało co nie rozerwie pachwin ;-)

Nika zadzwoń do gina jak się niepokoisz

Ostatnia edycja:
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Veronique, już pisałam o tym. Na takie bóle lekarz kazał mi leżeć z czymś pod tyłkiem (np ze złożonym kocem) żeby miednica była nieco uniesiona. Wtedy macica "odpoczywa" i ból przechodzi. Przetestowalam - działa. Do godziny powinno ci przejść. Nawet nospa nie jest konieczna.