reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Saffi, bidulko, ściskam mocno !! Mam nadzieję, że przyjdziesz od ginki z dobrymi wieściami. Albo w końcu Cię na oddział położą. Podziwiam Cię normalnie. Ja to mam obsesję, fobię i wszystko inne razem wzięte na punkcie przenoszenia.

Doggi, ja wczoraj pytałam lekarza w szpitalu, co jak do terminu nic nie ruszy. Powiedział, że od terminu porodu stawiać się w szpitalu, bo trzeba tętno dziecka monitorować. Weź jedź dziś na IP niech Cię przebadają i być może zdecydują co dalej. A ginka widać, przez ładnych parę miesięcy kasę zgarniała a teraz ma w nosie :/

Ojej nadrobiłam, troche poszalałyście z postami od rana:-)Witam Was wszystkie
Zebrra bardzo miło wiedzieć Ciebie na forum i czytać tak pozytywne posty, cieszę się, że wszystko się układa po Twojej myśli i mam nadzieję, że już nigdy nie spotkają Cię przykre niespodzianki;-)
katamisz Ciebie również dobrze widzieć, choć wolałabym zobaczyć Cię chwilę później, ale już z maluszkiem:tak:
Blusia, Doggi, Saffi nie wiem co Wam poradzić, powtórzę się już kolejny raz że na mnie podziałało ostre curry, ale to podobno się sprawdza blisko lub po terminie więc może spróbujcie;-)
Asinka, mamusia gratuluje Wam i sobie rozpoczęcia 38 tygodnia.......to już tak blisko:-)
I ciągle zastanawiam się która z nas zamknie maraton i rozpakuje się ostatnia......pewnie ja:wściekła/y::-D

Jak mąż wróci, to się wybierzemy na ip do raszei... ale wróci dopiero po południu :( on sam zadzwonił do mnie własnie i powiedział, zebysmy pojechali do szpitala bo on się martwi o mnie ze taka spuchnieta, wycienczona, nocek nie przesypiam... i ze te skurcze go martwią... wic powiedziałam ze ok, ze pojedziemy...

Dubeltówka nadrabiamy, bo Nas tu już tak mało ;-)
Dla Ciebie również gratulację z okazji rozpoczęcia 38 tyg. :-)
No to Doggi trzymam kciuki za Ciebie i wizytę na ip &&&&&&&&&&&&& Mam nadzieję, że czegoś mądrego się tam dowiesz.

witam

u nas w końcu troszeczkę chłodniej się zrobiło i jest o wiele przyjemniej...

ogólnie samopoczucie jakieś liche, boli mnie w kroku i podbrzusze, wczoraj wieczorkiem nawet bardzo mnie bolało, a co najgorsze dziś rano zaczął odchodzić mi czop....czekałam na ten moment, ale teraz jestem przerażona:zawstydzona/y:

synuś w przedszkolu, ja trochę domek ogarnęłam ale jeszcze sporo do zrobienia, a tak mi się nie chce, rany....

a na forum widzę, główny temat opanowany przez sposoby przyspieszenia porodu, oznakach i oczekiwaniach, a ja zaczynam się bać

Zeberrko super, ze u ciebie wszystko dobrze, że w domku fajnie się układa i ze masz taką pomoc...a Bartuś śliczny, jak reszta twoich dzieciaczków z resztą...

Doggi ja trzymam kciuki za pozytywne wiadomości i konkretny rozruch u ciebie...

reklama
Do góry