reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxannka rozmowa jak najbardziej poważna, ale zakończyła się pozytywnie :-) Patryczkowi pewnie zęby idą i dlatego tak marudzi i płacze, dla pocieszenia mam to cały czasami jest lepiej czasami gorzej. To Ty jeszcze do lekarza nie poszłaś? Czy Was wszystkie chorowitki trzeba zaganiać do doktorów?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pierdziuuuuuu Doris no to rzeczywiście masz w domu lokatora :-/ to niech On poszuka lepszej albo dodatkowy etat, przegięcie.... Przytulam Cię mocno.

Proponowałam mu zeby moze wyjechal i przyrobil trochę . W koncu facet jest do jasnej cholery. Ma przeciez większą szansę zarobic więcej niz ja. Pracy nie będę zmieniac na pewno , bo mam kolezanki po studiach co latami siedza w domu bo zadnej pracy dostac nie mogą, a ja niestety studiów nie mam za to 2 dzieci i trzy dychy na karku. Dziekuję Bogu,ze wogóle mam pracę. Mój J. jednak nie ma zamiaru nigdzie wyjechac i przyrobic cos zebysmy mogli pomyslec o wiekszym kącie. Super. Lepiej siedziec komus na garbie i miec wszystko w d*.

Mój J. jednak nie ma zamiaru nigdzie wyjechac i przyrobic cos zebysmy mogli pomyslec o wiekszym kącie. Super. Lepiej siedziec komus na garbie i miec wszystko w d*.
Co to za facet ??? Lepiej żebyś nie słyszała jakie słowa mi się cisną na język wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, dlatego przemyśl to dla dobra dzieci i Twojego, czy warto nadal ciągnąć to wszystko. Cokolwiek postanowisz my tu jesteśmy i będziemy Cię wspierać !!!

Apropo pracy, to my dziś się chyba nie napracujemy :-)

Ostatnia edycja:
kania, ja to na L4 siedze, a sama sobie wypisać nie moge więc lekarz był musowo ;) no i antybiotyk to też on mi przepisał :p ale dziękuje za troske :)

doris, po tym co piszesz to widze, że jak go nie kopniesz w cztery litery i nie zostawisz to chyba nic do niego nie dotrze :( chociaż ja osobiście jestem przeciwna takim drastycznym metodom, ale w takich przypadkach to już chyba nic nie poskutkuje, musisz się poważnie nad tym zastanowić. Przykro mi strasznie że poprzedni wstrząs podziałał na krotko :(

czy ktoś może chce ode mnie odkupić małego wyjca? co ja pisze odkupić, jeszcze dopłace ;) łeb mi pęka AAAAAAAAA jęczy, płacze i marudzi buuuuu nieźle mi się tydzień zaczyna :/

Roxannka to dobrze, że lekarz był ale chyba poprawy w zdrowiu niet ? a co do marudki hmmm wzięłam bym do siebie ale za godzinę jak skończę pracę więc szykuj go i podeślij kurierem :-)

kania, antybiotyk dopiero 3 dzień biore wiec czekam na efekty ;-)

No i dziękuje za odzew na moje ogłoszenie :-)
a z Patrysiem może zrobimy tak że kurierem wyśle go do kani, a do ciebie doris przyjade na kawke sama :-D:-p

reklama
Do góry