reklama
Kania78
...
Kasis ich naprawdę ciężko zrozumieć a podobno kobiet zrozumieć się nie da.
Doris kurczę zastanawiam się czy to nie jest z jego strony prowokacja, ostatnio postawiłaś sprawę na ostrzu noża, podjęłaś decyzję że dajesz mu ostatnią szansę, może On szuka guza żeby Wasz związek po prostu skończył z Twojej inicjatywy wówczas miałby czyste sumienie, że to Ty go zostawiłaś a nie On Ciebie...bo szczerze mówiąc, gdyby mu zależało na Tobie, nie wrzucał by Ci takich tekstów, nie ranił by Cię gdzie kilka dni wcześniej obiecał poprawę...
Doris kurczę zastanawiam się czy to nie jest z jego strony prowokacja, ostatnio postawiłaś sprawę na ostrzu noża, podjęłaś decyzję że dajesz mu ostatnią szansę, może On szuka guza żeby Wasz związek po prostu skończył z Twojej inicjatywy wówczas miałby czyste sumienie, że to Ty go zostawiłaś a nie On Ciebie...bo szczerze mówiąc, gdyby mu zależało na Tobie, nie wrzucał by Ci takich tekstów, nie ranił by Cię gdzie kilka dni wcześniej obiecał poprawę...
Ostatnia edycja:
dorisday2512
Fanka BB :)
może tak. Juz sama nie wiem co robić. Dzisiaj przeprowadzę z nim ostateczną rozmowę i zobaczymy na czym stanie.
kasis
Kania a to całkiem możliwe,ale to musi sie wypowiedzieć Doris bo to ona go zna, ale miał by czyste sumienie przed innymi bo to w końcu dorotka go by wywaliła,a on biedny nieszczęśliwy nie mogl by mieszkac z synem i od razu zla kobieta
a najgorsze,ze to drugie małżeństwo to człowieka potrafi załamać
((
a najgorsze,ze to drugie małżeństwo to człowieka potrafi załamać
Kania78
...
Doris cokolwiek Ci doradzimy, to i tak musisz podjąć decyzję sama.
Może są jakieś przyczyny jego postępowania? nie wiem może ma jakieś problemy i w ten sposób odreagowuje je na Tobie? Choć to wcale go nie tłumaczy a wręcz pogrąża bo problemy rozwiązuje się inaczej...
Kasis właśnie to miałam na myśli i coś czuję że tak może być...:-(
Może są jakieś przyczyny jego postępowania? nie wiem może ma jakieś problemy i w ten sposób odreagowuje je na Tobie? Choć to wcale go nie tłumaczy a wręcz pogrąża bo problemy rozwiązuje się inaczej...
Kasis właśnie to miałam na myśli i coś czuję że tak może być...:-(
Ostatnia edycja:
Doris, sheeney zdrówka dla Waszych dzieciaczków
dobranocka dobrze ,że wszystko dobrze się skończyło!! Współczuję, przeżyc. Ja też kiedyś miałam tego kwiatka ale jak tylko zaszłam w ciąże to go oddałam.
doris po prostu brak słów na takiego za przeproszeniem palanta....nawet nie wie jaki skarb ma w domu...kiedyś na pewno to doceni, tylko żeby nie było za późno. Przytulam:**
dobranocka dobrze ,że wszystko dobrze się skończyło!! Współczuję, przeżyc. Ja też kiedyś miałam tego kwiatka ale jak tylko zaszłam w ciąże to go oddałam.
doris po prostu brak słów na takiego za przeproszeniem palanta....nawet nie wie jaki skarb ma w domu...kiedyś na pewno to doceni, tylko żeby nie było za późno. Przytulam:**
dorisday2512
dzięki dziewczyny. Ja tam za bóstwo się nie uważam , jestem przeciętna. Taka jednak bylam jak sie poznalismy. Po dwóch ciążach nawet nie zostało mi dodatkowych kilogramów więc o co mu chodzi. Moze faktycznie jest mu za dobrze, bo mieszka w moim mieszkaniu (sam nawet nie pomyslał o czy,ms większym dla nas). Mielismy sie budowac jak Dodo bedzie wyrastal z łózeczka , a teraz mi mói ,ze najwczesniej za 4-5lat. No chyba go pogięło. Jak ja mam zyc w dwóch pokojach (z czego jeden malutki pokój ma Mikolaj)? On mi jeszcze mówi ,ze mam poszukac lepszej pracy bo za malo zarabiam! Normalnie ręce mi opadają. Płace wszystkie rachunki, a on jako facet daje tylko na jedzenie. Zeby chociaż byl dla nas ciepły i troskliwy, a z tym też doopa. mam takiego doła ,ze brak słów.
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
Do bry ;-):-)
wczoraj mąż okupował kompa, a mnie coś zmogło i zasnelam na kanapie, tak mocno spałam że nawet płakusiania nie słyszałam

no a teraz to życze zdrówka tobie i Amelce! katarkom mówimy AKYSZZZZZ
dobrze, że z oczkiem twoim już lepiej
efa, miłego spotkania z monimoni :-) no i strasznie się ciesze że jesteście z Olusiem i z Tomkiem wszyscy razem, chociaż tylko na troche.
elwirka, kciuki za dzisiejszą wizyte u lekarza, daj znać co wam powiedział!
frogg, gratki dla Fifiego za nowego zębolka :-) u nas tak samo, jeden po drugim
dobranocka, współczuje całej sytuacji i takich przeżyć szczególnie w twoim odmienny stanie :-( dobrze, że wszystko tylko tak się skończyło i oby już nic sie nie działo. Zdrówka dla Justynki :*
dawidowe, daj znać to może jak ja wyzdrowieje a ty się rozchorujesz ;-) to spotkamy się znowu :-) i może nice do nas dołączy
sheeney, super musi wyglądać jak robi taki sztuczny uśmieszek :-) u nas za to podnosi górną warge i wydaje taki dzwięk jakby chrumkał, no poprostu leje z tego

doris, sheeney, wszystkiego najlepszego dla Dorianka i Tomusia w dniu kolejnej miesięcznicy :-)
doris, właśnie doczytałam, czy ten twój J. to ma jakąs wade wzroku czy jaką traume z dzieciństwa bo nie rozumiem
pozwolisz że nie skomentuje tego bo same niecenzuralne słowa mi się cisną na ... klawiature 

tulam :*
a co do chodzenia bez majtek to żeby tylko, ja to wogóle chodze "jak pan bóg stworzył"
mi też się tęskni za sariska
o nat, też chora, chyba jakaś plaga na bb. Oczywiście zdrówka życze!
nie wiem co jeszcze chciałam napisać
aaa wczoraj jednak wybralismy sie na urodziny wujka i było bardzo miło ale Patryk był troszke nie w sosie wiec za długo nie posiedzielismy
wogóle jest strasznie marudny, wszystko wpycha do buzi i krzyczy przy tym wniebogłosy, normalnie oszaleć można
póki co smaruje ciagle dentinoxem i wyglądam kolejnych "perełek" w buziulce ;-)
wczoraj mąż okupował kompa, a mnie coś zmogło i zasnelam na kanapie, tak mocno spałam że nawet płakusiania nie słyszałam

dzięki że pytasz, naszczęście Patryk się ode mnie nie zaraził a ten stan podgorączkowy szybciutko zniknął i juz się nie pojawił :-)tak sobie myśle że to albo zęby albo jeszcze po szczepionce było :-( ja niestety nadal na antybiotyku i kaszle prawie jak gruźlik ale licze na szybką poprawe, chociaż nie ukrywam że l4 teraz mi na rękeroxannka,Elona i inne chorowitki i ich dzieciaczki- jak dziś samopoczucie i zdrówko?
...my z Amelką obie smarkate...

no a teraz to życze zdrówka tobie i Amelce! katarkom mówimy AKYSZZZZZ

dobrze, że z oczkiem twoim już lepiej

kania, dzięki za pamięć :* i jak poważna rozmowa z małżem ? u nas naszczęście z zajmowaniem się synkiem też nie ma problemu ;-)Roxannka my wczoraj oboje odpuściliśmy sobie kompa i skupiliśmy się na poważnej rozmowie, zdrówka Wam życzę , apropo dnia dobroci to mojemu często się zdarza że zabierze córe z własnej nieprzymuszonej woli.
efa, miłego spotkania z monimoni :-) no i strasznie się ciesze że jesteście z Olusiem i z Tomkiem wszyscy razem, chociaż tylko na troche.
elwirka, kciuki za dzisiejszą wizyte u lekarza, daj znać co wam powiedział!
frogg, gratki dla Fifiego za nowego zębolka :-) u nas tak samo, jeden po drugim

dobranocka, współczuje całej sytuacji i takich przeżyć szczególnie w twoim odmienny stanie :-( dobrze, że wszystko tylko tak się skończyło i oby już nic sie nie działo. Zdrówka dla Justynki :*
dawidowe, daj znać to może jak ja wyzdrowieje a ty się rozchorujesz ;-) to spotkamy się znowu :-) i może nice do nas dołączy

sheeney, super musi wyglądać jak robi taki sztuczny uśmieszek :-) u nas za to podnosi górną warge i wydaje taki dzwięk jakby chrumkał, no poprostu leje z tego

doris, sheeney, wszystkiego najlepszego dla Dorianka i Tomusia w dniu kolejnej miesięcznicy :-)
doris, właśnie doczytałam, czy ten twój J. to ma jakąs wade wzroku czy jaką traume z dzieciństwa bo nie rozumiem

a co do chodzenia bez majtek to żeby tylko, ja to wogóle chodze "jak pan bóg stworzył"

mi też się tęskni za sariska

o nat, też chora, chyba jakaś plaga na bb. Oczywiście zdrówka życze!

nie wiem co jeszcze chciałam napisać

aaa wczoraj jednak wybralismy sie na urodziny wujka i było bardzo miło ale Patryk był troszke nie w sosie wiec za długo nie posiedzielismy