reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

STRIP tzn? :))))

a mi jeszcze 3h zajęc zostały. Dzisiaj do 21.50 więc nie wiem czy dam radę wejść tu wieczorem chociaż na chwilę, tym bardziej, że jutro zajęcia zaczynam od.... 7 rano :szok:

reklama
kasis- a ty chyba z południa jesteś bardziej, bo ja jestem z Gw, więc te pare godzin dłużej, ale dacie radę, z jednym, małym, moja Olka już nie chce trak długo siedzieć w aucie i płacze, a jeszcze nie dawno to by mogła tam zamieszkać.

Sheneey, fakt, fikus jest na tej liście z trującymi roślinkami, Zajrzyj na obawy dotyczące niemowląt - zapraszam do skorzystania z mojej ściągi, skoro masz dużo kwiatków.

Strip, to czekam aż młody uśnie, bo chyba nie wierzę w to co czytam.

Dobranocka dzieki zaraz poczyta

Kasis My 2 lata temu jechalismy samochodem do Chorwacji ze Szczecina.Wyjechalismy o 3 w nocy a o 20 bylismy w hotelu:):) I super sie jechalo,niby dlugo ale bardzo fajna przygoda.Gdyby nie to,ze my juz od stycznia mamy zarezerowana Majorke pojechalibysmy Do Chorwacji na bank!!:)

Dorisku spotkanie się nie odbyło koleś mnie trochę zwodzi ale jak tylko pojadę do Bielska to dam znać :)
Dobranocka dobrze że wszystko w porządku
Natolin zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Powiem wam szczerze że z każdym dniem tracę zapał do pracy. Mamy parcie na wszystko a mi jak na złość wszystko się sypie i co raz gorzej widzę to wszystko. ehhhhhhhhh

KANIA jak ja bym chciała lubić tylko kasztanki... ja z czekoladowych rzeczy to chyba lubię wszystko!!!
KASIS zazdroszczę Chorwacji. piękny kraj.
a ceny super,szkoda,że nie mamy samochodu.
DZIULKA uwielbiam Twoje posty! ten do męża DORIS był genialny!
DOBRANOCKA to na prawdę kiepski dzień :-/ tulam. ooo, pytałaś o moje zdrówko-dzięki! średnio się czuję, katar mi cieknie z nosa.
MAKUC to siły do zajęć życzę!
FROGGUŚ ale co się dzieje??

kasis jak ja wam zazdroszcze Chorwacji,,,podobno to piękny kraj i cudne widoki....Jeszcze zanim zaszłam w ciąże to też mieliśmy plany żęby pojechac w tym roku ale z dzieciem jakoś nie mam odwagi jechac tyle km dlatego jedziemy nad polskie morze

reklama
witam.
gratulacje dla świętujących dzisiaj chłopaków
to co udało mi się wyłapać:
doris u teściowej było znośnie. generalnie nie było źle.
dobranocka współczuję przeżyć i dobrze, że przynajmniej dowiedziałaś się które rośliny masz trujące i całe szczęście że nic się nie stało i życzę zdrówka dla rodzinki
e-lona tobie obiecałam chyba zdjęcie tortu ale niestety się nie pochwalę
kasis a na jak długo jedziesz do chorwacji? ja tam byłam 2 razy z czego raz w podróży poślubnej i kocham ten kraj nawet mnie to skusiło do nauki chorwackiego. bardzo chcielibysmy tam wrócić

Aga dziś marudna strasznie i płaczliwa a ja mam strasznego doła. już dawno takiego nie miałam. płakać mi się znów chce i nawet nie mam siły was dokładnie nadrobić więc przepraszam.:-(
jeszcze chciałam doris przytulić cię i podpisuję się pod tym wszystkim co dziewczyny pisały na twój temat:*:*:*
i doczytałam, że Natolinkę choróbsko złapało jakieś więc zdróweczka dużo

Ostatnia edycja:
Do góry