reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam:-)
dzisiaj cały dzień dosyć zabiegany więc wcześniej mimo tego iż bardzo tęskniłam nie dałam do Was zajrzeć ale teraz mam choć chwile czasu i.....Doris i Sheenney gratki suwaczkowe dla Was a dla Dorianka i Tomka najlepsze życzonka w dniu ich święta:-):-)
Natolinko zdrówka:-)
Dobranocka życzę Ci poprostu by dzisiejszy dzień się już dla Was skończył i jutro było wszystko już o niebo lepiej:-)
Doris powiem krótko:jesteś piękną kobietą i ten dupek nie zasługuje na Ciebie!!!!Szkoda marnować sobie czas z kimś kto nie docenia jaką ma wspaniałą rodzinkę:tak:Mam nadzieje że w końcu będziesz naprawdę szczęśliwa czego życzę Ci z całego serca:tak::-)
mamaagusi przesyłam pozytywne fluidy:-)
Makucku milutkiej pracy no i byś jednak choć na chwile wróciła dzisiaj do nas bo smutno tu będzie bez Ciebie:-)
Mała_mi życzę Ci wytrwałości i spokoju...przytulam:tak:

reklama
CZY KTOS MI POWIE GDZIE DZIECKO MA GUZICZEK "off" ???????????????????????????????

TA PIERONICA SIE PRZEBUDZILA I TAK DAJE CZADU ZE MAZ OBOK SIEDZ A TA GO PO JAJACH KOPIE PIETAMI KLEPIE PO KLACIE RYJE W GLOS I NIE WIDAC ZEBY SPAC JEJ SIE CHCIALO? TAK GLUPIEJE JAKBY JA KTOS POD 220 PODLACZYL.

a podkresle ze po kapieli padla jak kafka.... jak zawsze

Dziulka- też bym chciała wiedzieć, gdzie moja starsza ma Off, bo syn to bez problemowy.
Mamaagusii- ja mam tak średni raz w tygodniu, że sobie coś uświadomię o sobie i mnie dół łapie.
Mała mi- z ta cierpliwością to powinna być ze stali tak jak nerwy, a jakoś jest inaczej, też mnie czasem szlak trafia, ale jak mam maksa to wypijam melisę i jak któreś nie chce mamy słuchać to wychodzę, niech sobie troszkę popłaczą, pojęczą, pokrzyczą, tak z 5 minut i już mi przechodzi.
frogg- ludzie lubią dużo gadać i dużo chcą a często nie mogą. Lepiej, żeby nie obiecywali. Ja też życzę klientów i tych lojalnych, co kupują, a nie tylko obiecują.

Mój już śpi, Ola też, mama idzie się uczyć, najadłam się, więc dzisiaj nici z diety.

kochane moje zazdrościć będziecie mogły jak faktycznie pojadę:)))narazie to plany i zbieramy ekipe,mam nadzieje,że jednak wypali:)))bo ostatni raz byłam zagranicą poltorej roku temu w Tunezji i mam juz głód na takie wyjazdy:)

ufff nauczanie na dzisiaj zakończone :laugh2:
STRIP sensejszyn, sensejszyn :*

a resztę spadywuje nadrabiać właśnie.

Bry wieczór wpadam tylko na chwilkę bo jestem wykończona po aerobiku i ledwo co widzę na oczy, Oliwia śpi od 20.30 popołudnie spędziła praktycznie z mężem bo ja postanowiłam zrzucić trochę kg ale nadrobiłam kolacją bo wróciłam głodna jak wilk... jutro kolejny dzień pracy i nie tylko więc trzeba zbierać siły, zatem już teraz życzę Wam spokojnej i przespanej nocki.
A i jeszcze pytanko takie małe, czy zastanawiałyście się nad fotelikami samochodowymi dla swoich maluszków?
Kupowałyście już, jak tak to jakie?
Ostatnio Makuc wkleiła linka odnośnie fotelików, oczywiście przejrzałam ale wybór duży, ciężko się zdecydować, w każdym razie stawiam przede wszystkim na bezpieczeństwo.
Może macie już jakieś godne polecenia?

Ja dzisiaj szykowalam sie do pracy, a Dorian siedzial na macie i sie bawil. Wyszlam z pokoju a ten chwycił się bujaczka , wstał i polecial na plecy razem z tym bujaczkiem. Cale szczęście ,ze mata piankowa to nic mu sie nie stalo ,ale wystraszyl się i rozplakal. Wzięłam go zaraz na ręce i przytulilam .... i przechodzilam z nim do przedpokoju i walnęłam jego łokciem o futrynę. Co ze mnie za matka :-( .
Dobra z Ciebie mama, nie wrzucaj sobie jakiś faz a takie wypadki nie tylko u Was się zdarzają :-)

Ida, Sarisa gdzie się podziewacie?

Roxannka no właśnie Ty kawy nie pijesz, ale na herbatkę zapraszam do wyboru do koloru, widać że synek nie przywiązuje wagi do tego gdzie spać :-)

Dobranocka wielkie dzięki za tą ściągę, dzięki Tobie wiem, że trzymam w domu trujące rośliny a mężowi też życzę zdrowia a jak Justysia?

E-lona to dobrze, że dzieci już lepiej a Ty się kuruj:-) już nie będę taka upierdliwa i nie będę ścigać po lekarzach wszystkie mamusie.

Ciekawa jestem czy Makuc i Natolin były u lekarza?

Natolin jak ogólnie nie przepadam za czekoladami ale ta jedna mi podpasowała i jak już mam zjeść to tylko tą.

Frogg to może wypalenie zawodowe? powinnaś urlop wziąść koniecznie :-)

Mamaagusi przytulam mocno i dołom mówimy a kyszzz

Paolcia czemu wstyd? marudki temat przerabiałam ostatnio dzień w dzień więc dla pocieszenia kiedyś mija na jak długo na pewno niedługo się dowiem. Julka nigdy nie płakała przez sen? mojej się to często zdarza, teraz można powiedzieć że nagminnie.

Dziulka wow 36 minut super :-)trzymam kciuki za wizytę i żeby to roznoszenie CV było owocne :-)

Mała_mi mnie też brakuje cierpliwości, każdego dnia się tego uczę, moje dziecko mnie uczy więc trzymam kciuki za Ciebie :-)

Kroma miłej i owocnej nauki, a co się martwisz dietą, musisz jeść bo bez jedzenia nie ma myślenia więc nie ma nauki :-)

Kasis oj jaki ja mam głód na podróże a ostatni raz byłam w podróży poślubnej na wycieczce w Egipcie.

Ostatnia edycja:
reklama
zainteresowani klienci nagle okazują się nie zainteresowani i z planów wychodzi okrągłe zero!!!!!!!

FROGGUŚ to Ty tam przede wszystkim na prowizji jesteś rozumiem? tulam i oby zaczeli sie w końcu zainteresowani ludzie trafiać dla których finalizacja usługi jest głównym celem! swoja droga u nas tez wszystko teraz na sprzedaży się opiera, a ja tak nie potrafię, stąd moje wielka niechęć do powrotu do pracy na etacie.

makuc- jak wyglądają te Twoje zajęcia on-line?
skype+kamerka+mikrofon = sukces :))) ew. kilka innych programów umozliwiających prace "przy jednym komputerze"

Makucku milutkiej pracy no i byś jednak choć na chwile wróciła dzisiaj do nas bo smutno tu będzie bez Ciebie:-)
no i ja jestem a Ciebie nie ma. No i komu teraz jest smutno :confused::-(;-):rofl2:

CZY KTOS MI POWIE GDZIE DZIECKO MA GUZICZEK "off" ???????????????????????????????
w dooopce :-p

a co z IDĄ? drugi dzień juz o nas zapomina :crazy:

Do góry