A
aankaa84
Gość
Wypralam w zwyklym proszku. Nie przyszlo mi do glowy zeby wyprac w dzieciecym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
raczej juz 36 tydzień się zaczął i sobie leci....;-) 35 tydzień skończyłaśDzięki za odp! Zaczynam trochę się stresować bo wy wszystkie takie przygotowane a mi leci 35 tydzień i jeszcze nawet prania nie zrobiłam. Czekam na słońce żeby to wywiesić a tu ciągle deszcz. Torba nie spakowana, ale brzuch mam jeszcze wysoko więc myślę że mam czas.
GABICZEK ja piore swoja bielizne i pizámy, koszule nocne w tym samym w czym piore ciuszki dla dzieciatka, chxyba tak lepiej bo przeciez dzidzie caly czas sie przytula, karmi itd
o rany, to ja zwyrodnialec jestemKupilam sobie nowe koszule, sztuk 3 na wszelki wypadek i nawet mi do glowy nie przyszlo, zeby je prac. Oderwalam metke, wrzucilam do torby i sie ciesze, ze jestem spakowana. Nie wiem, czy bede je prac ale chyba nie
![]()
a ja się załamałam bo po wypraniu zalożyłam je i pokazały moje kolana a ja mam takie obleśne kolana że ostatnie czego chciałam to świecić nimi w szpitalu buuuuuuuuu![]()