reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiolcia BOSKIE FOTO!!!! CUDOWNE!!!
Zdjecia będa jutro a dzisiaj ja w nowej kiecce i w szalu za całe 5 zł ;-) Kiecka żdziebko droższa ;-) Ach i idzcie na uzdolnione, chwale sie kompletem, który mi sie tak podoba, że OCH!!!!

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Bodzinka widzę, że drzemie w tobie dusza romantyczki :-) Wyglądasz świetnie! Eh twój facet powinien docenić piękną żonę. Bo jak nie to trzeba będzie wymienić na lepszy model ;-)
A co do czasów wojny to mieszkam na terenach gdzie była tzw. bitwa pod Krzywopłotami, mojej rodzinie spalono dom i mieszkali w ziemiance podczas zimy. Za to dziadek jako młody chłopiec ukradł Niemcom beczkę piwa i teraz ma wiele historii do opowiadania;-). Mimo wszystko stanowczo za mało się mówi o tych czasach. A z ciekawostek w domu mam po wojnie dwa bagnety, miecz i skrzynkę po nabojach a moje koleżanka pistolet.

A pisalam juz że mam super wieczór?? Boziu jak się wyszalałam... jednak dwie lampki wina przy anemii mogą zdziałać cuda:-D

Dzień dobry!
Dostałam maila ze streetcomu, że załapałyśmy się do kampanii testowania farb do włosów. Między 4 a 8 lipca mają wysłać do mnie paczkę, a ja będę musiała jakoś Wam przekazać wybrane przez Was kolory, więc dajcie znać, który jest czyj i adresy, a później już tylko czekajcie na przesyłkę :)
No i jeszcze do pampersów się załapałam :) Ekstra ten streetcom :)

dzień dobry,
ohydna pogoda, a młoda mi tu nad uchem brzęczy, że chce na balkon iść:wściekła/y: a deszcz pada. Skończy się to fochem i płaczem. WRRRR:wściekła/y:

idę do fryzjera - to z milszych wiadomości.

Bodzinka - super fotka

Trzymam kciuki żeby wstrętny wirus jak najszybciej uciekł od mojej przyszłej synowej,już nie wiem której bo tyle tu małych laseczek że masakra :) :*:*:* Ale Mikos się podzieli z innymi Grudniakami i każdy znajdzie swoja królewnę :)

Tubię Twoje teksty. ;)

Salomii zdrówka życzę ile wlezie.

Hejcz. Ja też zakwalifikowałam się do Pampersów i może na żele pod prysznic dla mężczyzn.

Wracając do waszej rozmowy ja chcę córcie!! Tylko biorąc pod uwagę rodzinę mojego męża to raczej mało prawdopodobne... tam prawie sami chłopcy. Jak już przyjdzie pora to dziewczyny będziecie musiały mi doradzić co i jak ;)

Gdyby tak do końca bylo to ja bym miała córkę, nie syna.
Mało podobna jesteś do siebie na avatarze.

Bodzinka wyglądasz super, zresztą jak zawsze. ;)

Mało podobna jesteś do siebie na avatarze.
Bo schudłam :-D A tak poważnie to nigdy nie patrzyłam na to pod tym kątem :tak:

Elena skoro piszesz, że powinnaś mieć córę to chyba jakaś nadzieja dla mnie jest ;-) Wiem, że płeć zależy od faceta i niestety często nie da się zaplanować płci. Mam nadzieję, że ja jednak kiedyś będę mieć upragnioną córeczkę.

hello
wiolcia
moje dziecko tez ma adhd ani chwili nie usiedzi w spokoju... widzisz musialo mnie ominac jak pisalas posta ... straszne to nie ?? on jest teraz przeziebiony i jak juz wpadnie w panike to nic go nie uspakaja nawet bujanie na rekach. wlasnie mi tej cierpliwosci najbardziej brakuje wiadomo jak krzyczy to go uspakajam ale podejrzewam ze dziecko czuje i tak nerwy.... mam nadzieje ze juz mi sie nie zaniesie nigdy tak mocno... wlasnienajgorzej u nas jest przed zasnieciem w nocy. chce musie spac ale nie zasnie tylko placze... tak bym chciala zeby juz byl duzy mial ze 1,5 roczku chociaz. dzieki za rady jeszcze raz! :)

bodzia
ślicznie wyglądasz !!! promieniejesz wrecz :) lece na uzdolnione... !!!

reklama
Hej
To i ja się dopisuję do klubu matek dzieci z adhd. Ostatnio już mi cierpliwości brakuje - ani nakarmic, ani przewinąć, o spaniu to mowy nie ma - tylko by brykał, raczkował, podskakiwał, wszystkiego musi dotknąc, wszędzie wsadzic paluchy - kontakty, doniczki...ehhhh
Wczoraj po całodziennych bojach padł o 19.00 i spał długo, więc go kąpiel ominęła, nakarmiłam na śpiąco o 22.00, położyłam się a on o 1.00 obudził się i zaczął tańcowac w łóżeczku i podśpiewywac po swojemu:szok: (dodam, że przesypia noce odkąd skończył 2 miesiące, więc dla mnie to był szok). Normalnie wyspany, zadowolony bawic się chciał...uśpiłam go dopiero ok. 2.30:dry: Rety, mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk, bo nie wyrobię....

Hejcz - a jakie to farby? Znaczy firma jaka? Bo ja bym z jakiejś śliwki, czy oberżyny chętnie skorzystała:-) Jeśli można oczywiście;-) A co do zamkniętego to napisz do mamolki:tak:

Bodzia - cudnie:-) Koniecznie musisz się pokazac w nowym kolorze. :tak:
JA też 2 dni temu u fryzjera byłam:-D I jeszcze na pazury w poniedziałek idę:-)

Ostatnia edycja:
Do góry