reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Wiem że to pewnie nie odpowiedni wątek ale przeglądałam gazetkę reklamową jednego z supermarketów budowlanych i natknęłam się na glazurę Hello Kitty, to był pierwszy szok, ale różową łazienkę w Hello Kitty jeszcze jakoś przełknęłam ale ceny kafelek już nie 159 zł za metr kwadratowy :szok::szok::szok:

heheehehehehe ale mi humor poprawiłaś aż się popłkałam ze śmiechu, nie mogę, dzięki

reklama
Jak macie w swoich miastach sklep Reserved Kids to odwiedzcie koniecznie :) Mają dużo promocji, my kupiliśmy dziś małej super kurteczkę, akurat takiej szukałam - cienkiej, wiosennej, ortalionowej. Przeceniona z 89,90zl na 39,90zl. I buciki na wakacje, tylko nie wiem, czy one nie mają za twardej podeszwy i czy się nadają do chodzenia? Co sądzicie?

butki.jpg kurteczka.jpg

Arica, śliczne te buciki!!! Mój dostał takie właśnie w stylu japonek od cioci i za nic w świecie nie chce ich nosić bo mu uwiera ten pasek, ale są takie piękne... szkoda że ich nie chce!!!

Ja kupiłam małemu w H&M sandałki na które polowałam od dłuższego czasu ale nie było rozmiaru, w końcu znalazłam, kupiłam, ale bez mierzenia bo byłam sama i co? za duże... grrr... ale jestem zła bo chciałam żeby miał na wakacje a tu taka wtopa... trudno, będą służyć jako pantofle na później ;)

Jak macie w swoich miastach sklep Reserved Kids to odwiedzcie koniecznie :) Mają dużo promocji, my kupiliśmy dziś małej super kurteczkę, akurat takiej szukałam - cienkiej, wiosennej, ortalionowej. Przeceniona z 89,90zl na 39,90zl. I buciki na wakacje, tylko nie wiem, czy one nie mają za twardej podeszwy i czy się nadają do chodzenia? Co sądzicie?

Zobacz załącznik 369112 Zobacz załącznik 369113
W Re przeceny już ze 2 tygodnie trwają, u mnie już niestety same końcówki:( Ale kupiłam Małej spodenki i piżamkę:) Iga ma do chodzenia butki trzymające piętę, balerinki i sandałki i w tych które trzymają piętę zdecydowanie najpewniej popyla. Te butki w sumie kiepsko nóżkę będą trzymać hmmm ciężko powiedzieć czy będą wygodne, ale wydaje mi się że maluchowi który dopiero stawia pierwsze kroczki może być w nich ciężko...ale może się mylę:tak:

W Re przeceny już ze 2 tygodnie trwają, u mnie już niestety same końcówki:( Ale kupiłam Małej spodenki i piżamkę:) Iga ma do chodzenia butki trzymające piętę, balerinki i sandałki i w tych które trzymają piętę zdecydowanie najpewniej popyla. Te butki w sumie kiepsko nóżkę będą trzymać hmmm ciężko powiedzieć czy będą wygodne, ale wydaje mi się że maluchowi który dopiero stawia pierwsze kroczki może być w nich ciężko...ale może się mylę:tak:

Mi też się wydaje że jeszcze za wcześnie na takie butki.

reklama
Do góry