reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

och, nawet przewiesza pranie z dworu do domu i ze spokojem usypia właśnie Lilkę.
Oczywiście, że mu nie zapomnę dłuuugo.

Co do maggie, przyjęła zaproszenie, więc pojawia się i znika, obawiam się że humor nie ten, bo mężuś wziął się za łóżeczko to pewnie ma z nim skaranie boskie :-D.

Tonya, nie żałujesz, że zostawiasz pracę?

reklama
Mam aktualnie dwie i tej jednej nie żałuję, bo chciałam ją zmienić, dlatego równolegle zahaczyłam się w tej drugiej (właśnie tam dzisiaj byłam), gdzie miałam przejść od września na cały etat i tej mi trochę szkoda...no ale cóż zrobić...znajdę sobie jeszcze lepszą :-D

witM WITAM I O ZDROWIE PYTAM::pARE DNI MNIE NIE BYLO BO MAM JAKAS DEPRECHE i w ogole mniej czasu...
nie nadrobie was przenigdy...
no ale najwazniejsze ze wszystkie chyba sie trzymamy w dwupaku!

Kochane ja mam takie pytanko :

Miewacie twardnienia brzucha (ponoć to normalne), jeśli tak to jak często tak mniejwiecej ? Bo ja dzisiaj mam bardzo często i tak zaczełam się zastanawiać czy to nic nie przywoła :/ . Nie stresuje się szczególnie bo nie są to bolące twardnienia, pytam tak z ciekawości bo może powinnam się stresować ?

Kochane ja mam takie pytanko :

Miewacie twardnienia brzucha (ponoć to normalne), jeśli tak to jak często tak mniejwiecej ? Bo ja dzisiaj mam bardzo często i tak zaczełam się zastanawiać czy to nic nie przywoła :/ . Nie stresuje się szczególnie bo nie są to bolące twardnienia, pytam tak z ciekawości bo może powinnam się stresować ?
mam non stop- tylko puszcza rano- w moim przypadku nie wydaje mi się to normalne, nawet w szpitalu nie wiedzieli co z tym zrobić, zakazali dotykania brzucha, głaskania itp.

reklama
DOBRY WIECZÓR! JESTEM!!!!
Ale nadrobić Was to jakaś masakra!
Karolap, wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

karolap wszystkiego naj!

Dziewczyny, nie śmiejcie się, ale nie wiedziałam jak to opisać:-) Więc narysowałam.
Czy Wy też tak nisko czujecie ruchy (tam gdzie te czerwone kropki)?

posikam się!!!! Ale mam to samo. Mam wrażenie,że młoda ciągnie tam za jakieś sznurki i zaraz wyjdzie. Czasami to się nawet tam dotykam czy już przypadkiem nie wyszła:-D

Megmarion Ty się wyspałaś a ja od 24 do 4-tej spałam w pokoju córki na podłodze :confused2: plecy mnie tak bolą:-(

ja też w nocy zastanawiałam się czy nie zejść 'piętro' niżej ale mamy z M. jedną kołdrę więc nie miałabym czym się przykryć..

o rany!
Dostałam od męża kwiatki na imieniny i przeprosił za wczoraj, mówiąc że nie ma dla siebie wytłumaczenia, że sam nie wie co mu odje.. i nie rozumie swojego zachowania.

mucha mąż zachorował????:-D

maggie nie było w domu cały dzień:-) zaglądnęłam na chwilę u mamy ale tyle napisałyście ,że nie miałam czasu czytać...
a humor, mimo tego ,że nie mogę się ruszać całkiem dobry:-)

dobra,idę na dalsze wątki. Może do rana skończę...

Do góry