• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

DOBRY WIECZÓR! JESTEM!!!!
Ale nadrobić Was to jakaś masakra!

ja też w nocy zastanawiałam się czy nie zejść 'piętro' niżej ale mamy z M. jedną kołdrę więc nie miałabym czym się przykryć..
jak to Ty ;-) trzeba było zabrać kołdrę mężowi ;-) ale nie polecam takiego spania :no: ja spałam na samym kocu i tym kocem się przykryłam, ledwoo się podniosłam :-(

reklama
jak to Ty ;-) trzeba było zabrać kołdrę mężowi ;-) ale nie polecam takiego spania :no: ja spałam na samym kocu i tym kocem się przykryłam, ledwoo się podniosłam :-(

widzisz ,ja taka dobra i głupia jestem,że na końcu myślę o sobie... a jakby tak kołdrę rozłożyć i na niej spać??? tylko już mi się nie chce teraz szukać drugiej , a jeszcze przydałoby się czymś przykryć....
a smarujesz czymś te plecy??

widzisz ,ja taka dobra i głupia jestem,że na końcu myślę o sobie... a jakby tak kołdrę rozłożyć i na niej spać??? tylko już mi się nie chce teraz szukać drugiej , a jeszcze przydałoby się czymś przykryć....
a smarujesz czymś te plecy??
oj to chyba też ciężko chyba że masz taką grubaśną puchową ;-) nie smaruje pleców chociaż bolą mnie praktycznie od samego początku :-( dobrze że już coraz bliżej :-)
mucha powodzenia jutro

OMG ! Tyle napiszę po przeczytaniu ok.20 stron:szok:

A ja czekam i czekam, bo od niecałej godziny mam skurcze, raz co 5, 3 i 10 min.
Dwa dni temu też tak miałam i przeszły, zobaczymy dziś...

reklama
Mucha Najlepszego ,spoznione troche:P aaa ..i przypominam sie swoja skromna osoba 'czekam na zaproszenie':)
spac nie moge..mlody wali,akurat tak nisko jak to szuszu pieknie obrysowala;/

chcialam cos napisac,ale mi wylecialo..:eek: ehh ..

no nic kolorowych wam mamuski zycze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry