ellsi
Fanka BB :)
Bluetooth jeśli chodzi o cążki to masz rację bo koleżanka mi mówiła że lepsze są od nożyczek. Co do firmy to nie mam pojęcia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej tez zaczne od pampersow i jak nam czy niuni nie beda pasowac to bedziemy szukac dalej.
A powiedzcie mi dziewczyny jakiej firmy polecilybyscie kupowac cazki i szczotke do wlosow?
Ja chyba nie zdecyduje sie na nozyczki, bo cazkami wydaje mi sie bedzie latwiej takiemu malemu szkrabowi obcinac paznokcie.
dziewczyny a mogła by któraś wpiasać dokładnie co trzeba z kosmetyków na początku?? ja myslę płyn do mycia, oliwkę, sudocrem, krem do buzi....jeszcze coś?
Ja płaciłam 8,39 za szczoteczke z grzebykiem i 6,4 za cążki - więc całkiem przystępnie jak na tą firmę.Ja tez myslalam ze z TT kupie. Zobacze jak cenowo i jakosciowo wychodza.
Ja mam kupiony: płyn do kąpieli natłuszczający, oliwkę, maść przeciew odparzeniom z ziajki (wydaje mi się że nie ma sensu smarować sudocremem kiedy nie ma problemu, a czytałam że przy każdym przewijaniu trzeba używać czegoś przeciw odparzeniom), mam też krem do buzi i alantan na odparzenia. A poza tym mydło w płynie i w bambino w kostce (z myślą o podmywaniu dziudziula). I w zasadzie na tym koniec, jeszcze ewentualnie troszkę później kupię mleczko do ciała.dziewczyny a mogła by któraś wpiasać dokładnie co trzeba z kosmetyków na początku?? ja myslę płyn do mycia, oliwkę, sudocrem, krem do buzi....jeszcze coś?