reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Oł je jest i Mareczek czyli duchota Cię tak dziś spowolniła ;-)??

a jeszcze to chciałam:

- Chciałbym kupić synowi długopis na urodziny - mówi klient do sprzedawcy.
- To ma być niespodzianka? - pyta zdziwiony ekspedient.
- Tak, bo syn spodziewa się motocykla.

reklama
Sariska,dzieki za linka,wrzuciłam sobie w zakładki,coby w stosownym czasie wykorzystać,bo na razie z kasą cienkawo...wiadomo,jak to jest- niby aparat jest,więc drugi to nie "artyykuł pierwszej potrzeby",ale jak tylko się "odbijemy",to nie omieszkam;)....albo podszepnę rodzince,że na jakis prezent mogliby mi taki zafundować;)- co prawda chyba do Bożego Narodzenia bym musiała czekac,bo wcześniej nic nie mam,żadnej okazji...hm...no,zobaczymy.W każdym razie dzięki wielkie:):***
Makuc- ja wiem,że idiotenkamery też można zapomnieć:))))!Ale tak sie łudze,że może taki nawyk sobie wyrobię,wiesz,jak portfel,klucze,telefon...A co do zdjęć z telefonu,to,niestety,kabel do kompa zaginął w akcji i jakoś nie chce mi się kupowac.a karta jakoś nie pasi.

- Chciałbym kupić synowi długopis na urodziny - mówi klient do sprzedawcy.
- To ma być niespodzianka? - pyta zdziwiony ekspedient.
- Tak, bo syn spodziewa się motocykla.

:laugh2::laugh2::laugh2:

ROXI thx za wczorajsze kciuki:) maqc walczył ale poddał się po 2h i całą nac w jednym łóżku z Alutkiem przespał. a z Twojego faceta to mistrz zmywania jest widzę :rofl2: oo i doczytałam, że do 10 Ci spać dane bylo? wow! zamień się! ja standardowo po 6 już na nogach [od 9ciu miesięcy...]

Ostatnia edycja:
Makuc to sie cieszę, że D. taka niespodziankę zrobił i ze to nie była fatamorgana :-)

to jeszcze jeden bo ja dziś jakiś dobry humor mama ;-), a na odpowiednim watku jeszcze nikogoo nie było haha
Przyjeżdża Stasiek z Anglii, a Ojciec do niego mówi:
- Stasiek! Wywieź gnój
- What
- What krowy, what konia

makuc- no to nareszcie masz spokojnego Alutka w domu, oby na razie ząbkowanie zaprzestało żebyście mogli odpocząć.
No to D. się wczoraj ładnie spisał.:-) Niech tak częściej robi!

U nas się wydostaje górna prawa jedynka. Tak więc mamy już dolne jedynki, dwie górne dwójki. Śmiesznie wyglądamy sobie:-).

E-lona uśmiałam się:rofl2:.

Elwirka co Twój mąż przeskrobał?

doris
a nie wiesz jaką pogodę zapowiadają na naszych śląskich terenach na najbliższe 2 tygodnie? Bo ja już jutro się tam wybieram:-).

kroma Ty to masz przygody z tymi kupami. Mi wczoraj Ł. zrobił też taką że nie wiedziałam z której strony zacząć sprzątać, nawet nie wiedziałam jak go pod prysznic zanieść bo cała usmarowałabym się.:szok:

happy ja też śmiem stwierdzić,że mądrze piszesz odnośnie Strip. Nawet nic dodać nic ująć.

kania Ty już od 6 pracujesz? Ja wtedy jeszcze nie mam w zupełności otwartych oczów.

sarisa na jakiej diecie jesteście?:-)

Moje dziecko właśnie liże mi nogę bo posmarowałam się balsamem:baffled:. O a teraz jednak poleciał pod drzwi babci i krzyczy "ada" no a "ada" wyszła na zakupy.

Wiecie ja się robię zazdrosna że moje dziecko chyba bardziej woli babcię....:-(

witam porannie, do nas wrocilo slonce.

Mala obudzila sie o 4.30. Tatus poszedl dac butle i dospalam dzieki temu do 8.40 a teraz maz pojechal mi wymienic oleje i swiece w aucie.

HAPPY - dokladnei tak jest jak piszesz.... u mnie bylo podobnie jak pisalam, chcialam ratowac zwiazek , obrzucalam sama siebie winami nie wiedziec o co... on klotnie prowokowal a potem wyzywal mnie od pizdy i szmaty ze to ja prowokuje klotnie.... zawsze pierwszy on prowokowal a jak ja wybuchlam to wtedy w oczy ze na mnie... rzygac mi sie chce. bardzo sie ciesze ze tak marnie skonczyl, u boku gowniary lat 15.5 a kiedys jak ona przejrzy na oczy w wieku lat 25 to podtatusialy M zostanie sam bo panna go po rogach bedzie walic!:))) STRIP, serio- i szczerze, ja nie wierze w przyszlosc zwiazku jesli on nie pojdzie z toba na terapie. a nawet jak sie polepszy to na pewno nie na stale.... szkoda twojej meki w zwiazku. ale zrobisz co uwazasz:))

SARISA dobre z tym WHAT:)))))))

no i gratusie dla MAJUSI:)

MALA_MI może Łukaszek w domyśle "niech spada" krzyczy? bo to podobnie do "ada" brzmi:)*
ooo DZIULKA jezzzdeś.

SARISKA humora mi poprawiłaś tymi żartami thx i plosiem o jeższcze :*

*Alek blanocia :rofl2:

IDA WRÓĆ! MUTNO BEZ CIE :-(

Ostatnia edycja:
Madziks gratki suwaczkowe dla Ciebie i Twojej Pociechy.

Makuc to co się stało D.? czyżby dostał niezły OPR? super, że posprzątał, a co do snów, hmmm czasami niestety mam jakieś istne horrory.
Sarisa co to za dieta? u mnie była MŻ ale niestety nie zdała egzaminu :-( ja już odwiedziłam odpowiedni wątek, żarciki super.
Happy to jak taki sprytny fachman należy mu się super pochwała :-) ja już nauczona że tel wyciszony jak młoda śpi.
Mała_mi gratuluję kolejnego ząbka u Łukaszka, eee tam woli babcię, po prostu idzie tam gdzie jest pozamykane, to dzieci najbardziej interesuje...pracuję zwykle od 6, czasami od 7... mam elastyczne godziny pracy. Po prostu budzę się, włączam kompa i pracuję jak Oliwka jeszcze daje popracować...
Dziulka do której? 8.40? wow ja też tak chcę !!!
Ida wracaj do Nas !!!

Ostatnia edycja:
KANIA obyło się bez opr stąd to moje zdziwienie;-) D. chyba ma już też powoli dosyć tej ciężkiej atmosfery i stara się jakoś nadrobić. Zresztą jeżeli on się stara to i ja milsza jestem. Ot taka równowaga :happy:

właśmie, MAŁA_MI zapomniałam napisać: gratulejszyny dla Łukaszka [zębowe of kors] :)))

odnośnie telefonów to ze mnie taki agent, że mam dwa numery i zazwyczaj oba telefony są wiciszone. Tak więc momentami dodzwonienie się do mnie z cudem graniczy. a ile razy mi się ochrzan za to zebrał :rolleyes2::unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam- mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie?
Wpadam przeciągiem-kurcze nie mam czasu na BB.Teraz z dwójką w domu jest co robić.
wiecie jestem załamana- moja starsza córka ma trzecią anginę w ciągu 2 miesięcy.
Byłam u laryngologa ma do usunięcia boczne migdałki-mam skierowanie do szpitala ale co z tego jak w Poznaniu nie ma już miejsc na ten rok.Tragedia-prywatnie zrobią od reki ale samo usunięcie kosztuje 1500 zł.
jeszcze dziś będę dzwonić do Śremu do szpitala.Ach tak mi smutno z tego powodu.
Gratulacje suwaczkowe dla wszystkich dzieciaczków.:-)
Ząbkowe także :-D
Uciekam-miłego dzionka:)

Do góry